Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz Eyesis #15467 üzenetére

Mármint hogy ingame vásárlás? Azt már az elejétől mondták, hogy ha kijön a játék, attól még lehet dollárért is venni cuccot, hajót, stb. Ezt sosem tagadták. Aki akar, a megjelenés után is költhet valós pénzt a játékára, ha nem akar farmolni. A későbbi fejlesztéseket akarják majd ebből dotálni (mert hát később is ha el akarod kezdeni a játékot, ugyanúgy meg kell venned egy game csomagot, ahogy most). Ez szvsz teljesen érthető, mostanában már én is úgy vagyok vele, hogy (ez nagyképűen fog hangzani) pénzem épp általában van, időm nincs. Inkább fizetek egy takarítónőnek hogy takarítson, mintsem áldozzak erre naponta 1-2 órát magam, mert limitált dolgot tudok én is beleerőltetni a 24 órába. Aki viszont ráér, az nyugodtan farmolhat, lényeg hogy ne legyen irreális a farmoláshoz szükséges idő, tehát ne váljon azért Pay2Win-né, mert olyan erős dolgot lehessen venni dollárért, amit játékban egyáltalán nem, vagy csak 100 ezer évnyi farmolással elérhető. Ha jó az egyensúly (amire már volt azért példa), addig nincs gond.
    Értelemszerű hogy nem lettünk részvényesek a cégben (pláne hogy a CIG nincs is a tőzsdén, ellentétben a Frontier-rel). És nem igazán értem ezt az "ingyen kapott egy játékot a cég" dolgot. Ingyen kapott tőlünk pénzt hogy lefejlessze, ezáltal mi, az adományozók majd hozzájutunk. Tehát gyakorlatilag előre fizettünk a programért, ki többet, ki kevesebbet. Nincs is több jogunk mint bármelyik pre-purchase-es AAA cím esetén, csak a tömegek visszajelzéseit jobban figyelemmel kísérik... Ettől még nem lettünk sem üzlettársak, sem tulajdonosok, stb...

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák