Új hozzászólás Aktív témák

  • Volfram42

    senior tag

    válasz Yllgrim #36767 üzenetére

    Idén már nem, de jövőre ha lesz még lehetőség akkor azt a Hull-t lehet B re fogom hizlalni, de ott tényleg megállok. Egyszerűen böki a szememet, hogy az még nem annyival drágább, de még is mennyivel nagyobb.
    Ugyanakkor még úgy érzem megérdemlik a támogatásomat. Úgy se vettem vagy két éve semmilyen játékot, mert annyira kritikán aluli mind. Ha ez kijön akkor meg remélem nem is akarok mással játszani.

    Azt meg kell vallani még mindig értik, hogy hogyan kell a mézesmadzagot elhúzni. Tuti lesz olyan aki megkapja a nagyobb hajót és ez miatt megszereti és inkább gyűjt rá. Ha egy évet akkor annyi. Ideje van.

    Ide nagyon off: War Thunderel szoktam még játszani. Oda is fizettem, mert úgy éreztem megérdemlik, de a szimulátor módot elsorvasztják, mert nem játszik vele annyi ember, mint az árkád játékmóddal. Fórumon még szavazást is indítottunk, hogy lássák a fejlesztők a szimulátoros gárda hajlandó akár fizetni is havidíjat vagy egyszeri árat, de cserébe fejlesszék azt a rész is. Így nem lehet kifogás, hogy kevés játékos van ott egy ingyenes játékhoz képest. Elég nagy többség igenre szavazott. mégse csináltak semmit se. Pedig aki vesz joy-t és egyéb kiegészítőket az szívesen invesztál ilyenbe ha megéri. Sajnos a fejlesztők nem reagáltak rá semmit se. Sőt a poén, hogy angolul se tudnak ami szerintem egy az informatikában dolgozó programozótól eléggé elképesztő tény.
    Nagyon sokat tanulhatnának az SC-s gárdától ilyen téren. Ebben biztos vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

Új hozzászólás Aktív témák