Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #16525 üzenetére

    Én nem is mondtam semmi ilyesmit, ezt már mrfire szőtte bele. Csak annyit akartam mondani, hogy lehet olyan véget elérni a SQ42-ben, ami nagyon nincs ínyünkre. Nem tudom mennyire lesz összetett és lineáris a történet, de pl. ha lesznek olyasféle döntések, mint a Witcher játékokban (ahol egy döntésed sem fekete vagy fehér, és akár több fejezettel később ható, játékmenetre is kihatással lévő következményei vannak), akkor akár úgy is dönthet az ember, hogy inkább újrajátssza, mert nem biztos, hogy elegendő lesz visszamenni az előző küldetés elejére. Pl. olyasmire gondolok, hogy választanod kell egy kemény következményekkel járó parancs pontos végrehajtásához, vagy eltérsz attól valamilyen morális okból (pl. hogy a barátaid életben maradjanak). Persze lehet, hogy nem lesz ennyire kidolgozva a SQ42 története, de én remélem, hogy igen.
    Az nem világos nekem sem, hogy ha mondjuk úgy döntök, hogy újrakezdem, mert nagyon elfuseráltam valamit, és ehhez a leírtak alapján ugye mindenképpen új karaktert kell indítani, akkor kellene venni egy új csomagot is? Na az kemény lenne... :DDD
    Amit a hősökről és bűnösökről mondasz, azzal 100%-ig egyetértek, hiszen ez nyilvánvaló. A történelmet a győztesek írják, mindig így volt, mindig így lesz.

    Ez a PAX Australia mennyire nagy esemény? Várható valami fontosabb bemutató? Hajók esetleg...?

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák