Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #871 üzenetére
Szia!
[moderálva]
Olyan stílusban válaszolok általában amilyenben kapom a válaszokat bár ez erős túlzás mert így is igyekszem a lehető legfinomabban fogalmazni ahogyan azt most is tenni fogom.
Korábban már kifejthettem volna nagyobb írásban a véleményemet martonx kolléga írására miszerint "Másrészt baromira semmi köze a problémának az SQL-hez, szvsz nem itt kéne vesződni egy noname CMS telepítési nyűgjeivel." de ezt most akkor meg is tesszük:
Azért ide írtam be a problémát mivel magából az SQL file-ból hiányzott az a pár sor ami nekem kellett volna de abban igaza van maronx-nak, hogy tényleg gőzöm sincs mi az SQL különösebben így mások tanácsára gondoltam azt, hogy abban van a hiba és tévedtem ide. Külön topikot nem szerettem volna nyitni mert én is tudom, hogy nem sok ember jártas a webspell-ben és valószínüleg senki sem írt volna be így az esélyeket latolgatva inkább ez volt az ésszerűbb. [moderálva][moderálva] de mindezektől függetlenül ezúton is nagyon köszönöm a segítséget amit nyújtott
.
[moderálva]
[moderálva]
A lényeg bocs az OFF-ért [moderálva] Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget aki reagált a témában még neked is azért amiért bővebben írtál a drupálról, részemről zárom a témát majd megoldom máshogy.
üdv.: Thumb
[moderálva]
Kivettem, ami nem a topik témájába vág.
[ Módosította: stevve ]
-
thumb
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #867 üzenetére
Köszönöm, hogy mindezt kiszórtad magadból, bár nem kellett volna főleg az előítéletes részt hagyhattad volna ki de sebaj ez egy fórum, itt mindenki beírhat.
-
thumb
aktív tag
Hát az a baj, hogy néztem én itt a ph-n webspell topikot de egy darab sincs sajnos pedig hát jó lenne dehát azok sincsenek sokan akik értenek hozzá végülis így kötöttem ki itt. A haver csak felrakta neki nincs működő template-je vagyis nem tudok róla, hogy lenne de azért jó ötlet, rákérdezek nála. Az biztos, hogy a php-vel van a baj mert olyan oldalt már láttam ahol működik csak itt nem vagy így aztán hogy miért azt nem tudom. Végülis azért választottam ezt mert ez tényleg erre a célra készült.
-
thumb
aktív tag
Szia!
1. Max. itt magyarországon noname, és mert nekem ez tetszik. A joomla, drupal stb. nekem tól blogos + ezt formulát kifejezetten erre találták ki mint amire használni szeretném.
2. Nem próbáltam, úgy gondoltam így gyorsabban meg lehet oldani...
3. ja bocs ez nálad lemaradt
4. Nem, nem mentek le hiba nélkül így átpasszoltam egy hozzáértő embernek és nála lementek hiba nélkül állítása szerint. Nem ültem mellette és nem fogtam a kezét.
5. Akkor még a 4.2.2-es volt a legfrissebb szóval igen.
6. Nem használok semmilyen plugint ez úgymond rögtön install után jelentkezett.Hol kéne vele vesződni ha az sql-file-ban nincs benne aminek benne kéne lenni HM?
Nem a cms-ből hiányzik mezei.üdv.: Thumb
-
thumb
aktív tag
ja de nekem még a 4.2.2a-van fent
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy ki segítség. Felraktam a web-re a webspellt viszont a video rész nem működik egészen pontosan ez írja ki:
# Query failed: errorno=1146
# error=Table 'teamdestiny555.ws_K2E_videos_settings' doesn't exist
# query=SELECT * FROM ws_K2E_videos_settingsez ugyebár azt jelenti, hogy nincs ilyen tábla az sql file-ban ami a serveren van viszont ahhoz hogy legyen be kéne írni de nem tudjuk a cellákat szóval kellene egy működő és abból átírni vagy azt felrakni ehelyett ha van esetleg valakinek kérem dobja át nekem vagy ha valaki tudja milyen sorok híányzonak beírom hátha működik vele.
előre is nagyon köszönöm mindenkinek aki segít
üdv.: Thumb
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Futás, futópályák
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest