- TP-LINK routerek
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- PR-Telecom
- Corel Draw topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Router gondok
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
torma1981 #8910 üzenetére
mennyit szánnál rájuk? újonnan vennéd őket?
az sw-hf árához mérten szól: nekem még anno sw-hf 2500am volt soksok éve, a sub tetűlassú volt, alja és teteje pedig hiányzott. a live! digitalhoz jó volt, az x-fi már túl jó volt. namost, eltellt pár év, de a távirányító ránézésre még mindig nem lesz az igazi.
a z5500nak meg egybe van építve az erősítő a subbal: pár év és leég. tetejében boomos, mint a fene.
optikai kábel jó filmezni, de játéknál az xfik nem tudnak kiküldeni térhatású jelet, tehát ha játszani is akarsz térben, akkor mindenképpen analógon kell átküldeni. optikai előnye, hogy az elektronikus zavarok nem tudnak berondítani a jelbe, de igazán én sok különbséget nem hallottam: lehet van, de az nem 100ks rendszernél fog kijönni.
onkyo ht-s3305 én egy ilyet próbálnék meg, árgép szerint egy árban van a z5500al. viszont van diszkrét erősítője rendes mennyiségű bemenettel, (hdmi 1.4et tud, 3 hdmi bemenettel és egy kimenettel), tud DTSHDt és egyéb nyalánkságokat. ja és mivel az erősítő diszkrét, így garantáltan nem fog leégni pár év múlva. nekem az elődmodellje van, SWHF-2500 után ég és föld volt a különbség. amikor vettem, néztem z5500at is, de végül az onkyo lett.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Dell R630: 2x Intel Xeon E5-2680 v3 (24/48mag) 64GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730 1GB, ÁFÁs
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- AMD Ryzen 5 1600 Gyári hűtővel
- Yaesu FT-4XE VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő gyári dobozában, tartozékaival eladó
- Behringer Ultragain MIC500USB mikrofon/gitár/basszusgitár csöves előerősítő, hangkártya eladó
- Corsair Vengeance LPX 32 GB KIT (2x16 GB) DDR4 3200 Mhz (CMK32GX4M2E3200C16)
- Fehér másolópapír A4, 80g, Canon Yellow Label 500 ív/csomag
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest