Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Shogun

    Ambivalens érzés nézni az egyik kedvenc sorozatom új változatát, mert nincs olyan momentum amit ne hozzá hasonlítanák. Hogy milyen mély nyomot hagyott bennem azt meglepve konstatáltam akkor amikor szó szerint idéztem egyes jelenetek szövegét, viszont azon is meglepődtem, ha valamelyik megváltoztatva jött velem szemben.

    Sajnos nálam elvesz az élvezhetőségből, hogy karaktereket vetek össze a korábbi sorozattal, de azt nem tudom elvitatni, hogy a bakufuhoz vezető korszakot ilyen hűen ábrázolva még nem láttam.

    Constellation

    Manapság nem kívánhat annál többet az ember, ha az arcunkba tolt sorozat tsunami közben egy olyan fejeli le, amitől kótyagosan néz körül, hogy mi a jó isten volt ez.
    Mert még az első rész után csak-csak azt éreztem, hogy ne már, most tényleg? Aztán a következőnél jött a wtf, és a kérdések, találgatások és később ez csak fokozódott.

    Mit látok? Mi történik? Ezt a drogot még tényleg képes nyújtani az audiovizuális élmény? Akkor én csak annyit mondhatok, köszönöm, csak jönne már a többi epizód.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák