Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz negyven2 #71628 üzenetére

    Azért láttam már pár sitcom-ot. És nem előfeltétel, hogy ilyen karakterek legyenek benne mint Tom Haverford.. Mert még Sheldon Cooper is egy hihetőbb figura. :D

    Az, hogy a stáb szerepe más, az egy dolog. Attól ez még áldokumentarista stílus. És közvetlen a The Office leszármazottja. Sőt sokan először azt is hitték, hogy spinoff lesz.

    Én nem mondom, hogy rossz. Csak nekem nem ér fel a The Office-hoz. Viszont vannak atom jelenetek ebben is. Swanson foghúzása (ez a top!), Swanson részeg tánca, Andy sok beszólása, például a Roxfort-os. Andy - April "kell a rágóm?" jelenete.. :D April színes személyisége. Sok-sok van. Eleinte rengeteget röhötem rajta.

    Csak az összkép nekem gyengébb. Van jó pár szereplő, akik semmit nem zavarnak évadokig. Majd a utolsó évadokban elkezdik kibontani a karaktert, hogy az utolsó évadra ők is kapjanak valamiféle lezárást. Az első 4 évadban meg csak díszletek.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák