Új hozzászólás Aktív témák

  • MineFox54

    senior tag

    válasz janos666 #35812 üzenetére

    "Ugyan itt, már tényleg elkezdett halálra untatni a Doctor Who ezzel a 10. évaddal, pedig volt benne annyi élet 2005 óta (főleg talán úgy 2010-'12 körül?), hogy mégis megnézzek még egy-egy évadot, reménykedve a semmiért. :U"

    Reménykedem benne hogy valami klassz Doktort és írót (amúgy showrunner a kifejezés rá ugye?) találnak, mert Capaldi és Moffat már kezdett unalmas lenni... Egyébként be kell hogy valljam, pár részen kívül nem szerettem Moffatot, mivel mindig visszament a 17-19. századba, stb. Nemjóóó. Remélhetőleg most lesz valami frissítés.
    Amit nem szeretnék Doktorként látni:
    (no offense bármelyik "kategória" számára)
    Közvetlenül Capaldi után idős Doktort, illetve Matt Smith szerű szemtelenül fiatal srácot. Női Doktort is jobb lenne elkerülni. Tehát egy Tennant féle, jó színész, amely 35<x<50 éves. Alá egy jó író és kész. Illetve amit én nem szeretek, de persze ez a DW univerzum sajátossága, illetve természetesen mindig ki tudnak belőle hozni valami újabbat: az ismételgetések, lerágott csontok. Minden évadban jön egy-egy rész amelyben: Master/Missy, Dalek, Cyberman stb. van. Jó lenne újakat kitalálni, és ezeket ritkábban hozni, vagy legalább teljesen megújítva. Mert a Master által létrehozott Cyberman seregből pl. volt már 2, stb.

Új hozzászólás Aktív témák