Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Tényleg zseniális ez a Westworld (HBO 2016-).

    Az első pár részben nagyon egyszerűnek és kiszámíthatónak, unalmasnak ígérkezett (pl. abszolút triviálisnak tűnt, hogy egyre több AI-nak és embernek is lesz egzisztenciális problémája, és derül ki némelyikről, hogy nem az aminek ő hiszi magát és/vagy mi hisszük őt, beleértve olyasmit is, hogy valójában mégsem ébred öntudatra egy AI, csak valamiért így script-elnek le egy easter-egg story-t, hogy emulálja ezt a krízist az AI, de némely hús-vér ember is ráparázik majd hogy ő is csak AI [akár szinte minden ott dolgozó programozó, mérnök, takarító, stb robot], néha pedig tényleg váratlanul lepleződik le valami rejtély ekörül +++ az évad vége felé pedig elkezdtem már kapiskálni a visszaemlékezések/látomások kapcsán, hogy talán párhuzamosan látunk több idővonalat úgy, hogy még nem tudjuk hogy futnak majd össze), de az évad végére szépen felpörgött, és mire kitaláltam volna magamtól, hogy mi történik valójában, pár percen belül csapták is le a labdát és dobtak helyette másik kettőt, hogy ne várakozzak unottan (ez jó, mert megvolt az örömöm abból, hogy "tudtam!", viszont nem frusztrált, hogy a végtelenségig kell várnom erre, nem úgy csapódott le mint ha kár is lenne néznem mert már úgyis mindent kitaláltam).

    Még úgy 50 perc van hátra az utolsó részből, de itt éreztem helyesnek véleményt mondani, mert az évad lezárása (főképp a sorozat mivolta végett) valószínűleg kicsit frusztráló lesz (vagy nagyon erős cliffhanger, vagy valami homályos félig-elvarrás olyan céllal, hogy akkor is megálljon magában az évad, ha nem lesz több), és nem akartam, hogy az beszínezze a véleményem.

    Ugyan itt, már tényleg elkezdett halálra untatni a Doctor Who ezzel a 10. évaddal, pedig volt benne annyi élet 2005 óta (főleg talán úgy 2010-'12 körül?), hogy mégis megnézzek még egy-egy évadot, reménykedve a semmiért. :U

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák