Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Tulku #1354 üzenetére

    Persze a tipikus rumor olvasók, aki hümmög rajta és valójában sose volt az obi célközönsége. Bejelölik vadul, hogy érdekelné egy 50/1,2-es zeiss obi, de abba sose gondolnak bele, hogy egy olyan 2000 usd-be kerülne és sose fogja megvenni. Azért ikszelik. Meg a sok ezer dolláros csoda obikat, hogy kéne.
    Egy ilyen obinál, ha az átfogása megfelel, akkor igen tisztában vagyok vele, hogy az 300k huf lesz, de azért cserébe legyen benne pár ED és aszférikus lencse is. A zeiss-ért azért nem adok ki annyit, mert úgy érzem egy fixet nem tudok annyira kihasználni, hogy nekem megérje.
    A G-s zoom ha mondjuk 18 mm-ről indulna, akkor már azért se adnék ennyit, csak akkor, ha 16mm-ről rajtol. Ajánlom a sonynak, hogy onnan induljon! :)

    Ezért tartom mellének a fuji féle 18-55 2,8-4-et, mert 18mm-ről indul. Míg a pana 12-35 már jó, de nincs mögé nekem való váz. A gh3 az egyetlen, ami gondolkozóba tud ejteni, de az meg talán túl magas kategória (meg méret).

    Egyébként rájöhetnének már néhányan, hogy az a nyamvadt zeiss rétegobi és kár volt megvenniük. ;] Dobálhatnák fel sorban e-bay-re, de még mindig nem akaródzik senkinek, pedig adtak el belőle bőven.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák