- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux Mint
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Proxmox VE
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atuska75
tag
válasz Microbee1 #12836 üzenetére
A lehetőség mindenkinek áll. Papkeszin lakom Veszprém megyében. A dolog úgy áll hogy mivel most hírtelen többeknek is kell így azé aki hamarabb fizet.
Számolj le a negatív hozzá állással mint: Nem fog sikerülni, légy pozitív: Úgyis el fogom rontani :D Ford a márka, Ford vezet, Fordnál jobb csak Ford lehet!
-
goldblum
csendes tag
válasz Microbee1 #12290 üzenetére
Azokból sajnos jellemzően csak rommá amortizált példányok maradtak fent. Két éve majdnem vettem egy kétszemélyes Forman Plust, de amikor odaértünk a megbeszélt időpontban a kereskedésbe, pont addigra forrt fel a járó motorú autó hűtővize és kezdett el gejzírként kilövellni a tartályból. Hengerfejes volt a darab... A kereskedő persze magyarázta, hogy semmi baja, mert lábon hozták be, stb... Persze nem vettem meg. Mondjuk egyébként is nagyon le volt pukkanva szegény.
Kb. 15 éve volt viszont egy nagyon egyben lévő "szolgálati" kétszemélyesem. Nagyon szerettem, gyakorlatilag kiirthatatlan volt, hátul hatalmas térrel. Nem volt elválasztva a rakodó- és utastér, így még egy ágymatrac is elfért, amin aludni is lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...