- RAM topik
- OLED monitor topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
S.P.Q.R.
csendes tag
válasz
Louloudaki #10 üzenetére
Nekem az furcsán állna
Amúgy jó kivétel erősíti a szabálytMindenesetre nem én találtam ki de sok helyen gondot okoz ha az illető fiatal lány, pl mert egyből az ugrik be a munkaadó fejébe. Hogy úr isten 1-2 év és elmegy szülni 2 évre is kimarad vagy többre.... Ne vedd személyeskedésnek, sajna nem egy helyről hallottam ezt
Amúgy hogy témánál maradjunk, ha szabad tudni milyen tesztelői állásra jelentkeztél és milyen tudást kérnek tőled. Mik a meglátásaid, miket jó tudni valakinek, aki hasonló munakörbe jelentkezik?
stb stb stb.. -
ZeroCool
csendes tag
válasz
Louloudaki #4 üzenetére
Szerencsére nekem még nem volt szerencsém olyan céghez ahol az interjún szakmai tesztet írattak volna. Szerintem a multik úgy vannak vele, hogy a próbaidő alatt úgyis kiderül, hogy mennyire vagy hasznos számukra.
-
S.P.Q.R.
csendes tag
válasz
Louloudaki #2 üzenetére
S ehhez kapcsolódóan milyen irányú kérdésekkel illetve feladatokkal tesztelnéd le az illető tudását? Vagy egyszerűen elég ha jó a referenciája? Mennyi fizetésbeli különbség lehet mondjuk %-os arányban?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest