- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Fedora Linux
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtitusz
őstag
Üdv mindenkinek.
Nemrég teljes gépcserére adtam a fejem, és az új konfigomban egy i7-2600K rezeg szabályos ütemben. Na gondoltam, kipróbálom mit tud, ha már azért vettem, hogy vRay renderek csináljon a régi Core2Duo helyett. Be is állítottam éjszakára, reggel felkelek, még mindig csinálja (az egyébként 16 órásra sikerült videórendert). Csak úgy, hogy elüssem az időt, gondoltam megnézem, hogy mennyire melegedett fel a rendszer 12 óra alatt.
A proci 76-78 C° között mozgott, miközben a hűtője (gyári) csak 1200-es fordulaton járt. Gépház ventilátorja is csendesen pörgött 800-on, igaz az egy 10cm-es. Minden hűs volt, csak a CPU fortyogott állítólag. Alaplap 35 C°, HDD-k 42 C°, GPU 36 C°.
Kész lett a renderrel, kikapcsoltam, hagytam kicsit pihenni, majd egy bő órával később visszakapcsoltam, hogy folytassam a következő snittel. Most már megint megy vagy 6 órája, ugyan úgy 100%-on pörög mind a 8 thread, viszont a CPU "csak" 61 C°-os, és a hűtője viszont 1900-at pörög.
Egyszerűen nem értem, hogy az első alkalommal hogyan hagyhatta a CPU hőmérsékletét felmenni néha 79C° is.
Valakinek valami ötlete? Illetve mennyi a max hőmérséklet, amit kibírhat hosszú távon a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G1610 2.6 GHz LGA 1155 SR10K (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- Intel 7700k, lap, Noctua cooler, ram
- Vadonatúj bontatlan Intel Celeron G550 2.6 GHz LGA 1155 SR061 (2MB Cache, 2c/2t) processzor CPU
- Intel Xeon E5-1620 v2 3.70 Ghz Munkaállomás Processzor
- Régi laptop processzor, cserélve lett jobbra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest