Hirdetés
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Black friday környékén árba mire lehet számítani 75" q85 tv-nél ?
-
powerup2
addikt
válasz
stilo18 #134922 üzenetére
Mediába néztem a két tv-ét nem láttam hogy más lenne igaz demo anyag ment rajta de jelenleg 55" oledet nézek amit egérmozinak mondanak a mozimhoz xd de oledbe a 77" az horror . Mind két samsung tv-én jó volt a fekete nekem nem volt vele bajom ami kérdéses méga mozgásmegjelenités ? mert a q85 és a q90 már felsőkategória abba már csak nem rossz ?
-
powerup2
addikt
Senkinek sincs Q85 vagy Q90 tv-je hogy egy kis beszámolót irna róla??? mert tv vásárlás előtt állok.
-
powerup2
addikt
Én tegnap megnéztem a qled tv-ket mert szeretnék nagyobb tv-ét venni és jelenleg oledem van 55" b7 lg de a q85 illetve a q90 képe nagyon jó a fekete is fekete csak az árba elég nagy a difi a kettő között mert 75" vennék. Van itt olyan személy akinek van q85 vagy q90 tv-je csak az érdekelne napi használat során milyen a tv pl sötét szobába filmezésnél ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest