-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Testes07
újonc
Sziasztok!
Még új vagyok, nekem az a problémám láttam már mást ís írni erről de nem kapott konkrét választ ,így rákérdezek én is mert hasonló a problémám. Vettem egy Samsung ue40h6400 tv-t és nálam is azt csinálja hogy gondol néha egyet és minden előzmény nélkül kikapcsol. (Nem elalvás kikapcsolás mert nem számol vissza és ki is van kapcsolva)
Másik problémám hogy van egy upc-seta boxom és ha kikapcsolom a tv-t kikapcsolja a box-t is de ha bekapcsolom akkor nem kapcsolja be a boxot ez normális?
Válaszokat elöreis köszönöm
-
blakey
titán
válasz Testes07 #76552 üzenetére
HDMI-CEC-et kapcsold ki.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tegla80
addikt
Nah akkor pici Samsung.
Tipus 40ES5500(2012evj) ,mig a FW 1030 es gyarilag fent.
nalam minden klafa es a YT sem rinyal,h nem fog menni...siman indult,mint a Vimeo is.
Smart:
Nalunk igy nez ki es a főoldalon regota ezek vannak kint,mint "gyari app-ok" .
(ezek nem frissultek,de most frissitett a smart hub-ot.)
App-okat elerem,ujakak letolteni is tudok.....user fuso muxik
,de csak a tv2 es rtlmost megy naprakeszen,duna es mtva nem...
pl hetihetes van
(bal felul nev,jobb felul a datum....)
Amugy nalam a tvgo is megy,de a hbogo frissitesert sir.(ha kell csinalok mindenrol kepet )Szoval sztem 1ertelmu,h miert nem kell FW frissiteni.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Van egy Samsung UE40H6200 típusú LED TV a telekomnál 24 havi részletre!
Azt szeretném megkérdezni? Hogy ez mennyire jó tv? Vállalható vagy vannak hibái?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
-
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Felteszem a kérdést, hátha akad olyan, aki ért a problémához... Samsung 40D5000 LED TV-m a következő hibajelenséget produkálja: [link] A bal felső sarokban a kép sokkal sötétebb. A probléma 2 óra elteltével megszűnik teljesen. Valakinek valami ötlet?
-
Flashget
félisten
válasz attamero81 #76548 üzenetére
Üdv Samsung szaki!
Tudsz mondani pár újdonságot az idei modellekről a H szériához képest, középkategóriában?
Milyen ez a Tizen történet?Realme GT Master Edition
-
poli27
veterán
Eldőlt holnap megveszem a UE48HU7500LXXH tvt, igaz nem 50 vagy 55" amit szerettem volna de képminőségileg sztem ott lesz a tv Ami fontosabb sztem!
-
blakey
titán
válasz poli27 #76571 üzenetére
Készülj fel, hogy negatív élményeid is lesznek, a mozgásmegjelenítése még nem éri el egy hasonszőrű FHD testvért.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Isten88
senior tag
Szia. Kár, koszonom a valaszt.
(#76515) Apa+Fia: Nem en hasznalom a tv-t, hanem apum. Az eddig megazokott kornyezete szokatlan neki. Ha jol tudom Youtube menut raktak az elozmenyek helyere, vagy valami ilyesmit, es ez szokatlan neki, ezert szeretett volna visszavaltani a regebbire, de igy kenytelen lesz megszokni.
-
Flashget
félisten
válasz blakey #76572 üzenetére
Én írtam, de kb. szart sem ért, hogy fogják csalódások is érni.
Meg ennyiért már inkább lehet megvárnám az új J szériát hogy azok mit tudnak csak 2-3 hét és a boltokban van.PuMbA a 24p lejátszás kapcsán volt valami negatív dolog a samsung top UHD-s modellel is nem hogy a 7xxx-el.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
blakey
titán
Majd jobban nézd meg, mert bizony lesznek vele gondok, egy ilyet vennék helyette és kb körbe
fosnám a bokámat.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
poli27
veterán
-
blakey
titán
válasz poli27 #76579 üzenetére
Oké, de nem a MM-be döljön el a kérdés, hidd el, hogy pl. egy másik FHD modellel sokkal jobban jársz, ha 4K kell akkor várd meg az idei modelleket, azok már jobbak lesznek. Esetleg vedd ezt..
Egyszer írtad nekem, hogy minek írok ha nem értek hozzá, na most ua. írom én is, minek veszel olyat ha nem értesz hozzá?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
PuMbA
titán
válasz Flashget #76576 üzenetére
Én csak ezt a HDTVtest tesztet olvastam róla, de itt különösen ajánlottat kapott Többet én sem tudok róla, csak itt semmilyen nagyszabású vételt megakadályozó hibáról nem beszélnek, viszont ettől lehetséges, hogy a Full HD modellnek szebb a képe az
Ultra Clear panel miatt, Ultra Clear panel van a HU7500-ban is, tehát elvileg ugyanazt tudja[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz blakey #76580 üzenetére
De nincs másik full hd modell amit találtam, ezt kitalálta a samsung jól.. 55" 6700 még amit kinéztem ez full hd pl de erről is lebeszéltetek. nem szánok 5 kilót egy tvre már ez is határeset.... (370k) egyiknek ez a baja másiknak az a baja nincs olyan ami jó lenne mindenkinek ez a meglátásom... Még az lg 55" 870v volt a kiszemelt másik alany... de az a szar webos al van ami kibaxott lassú.... AZ új széria ami kijön 1,5 árral kezd kb...
-
blakey
titán
válasz poli27 #76583 üzenetére
Ennek is rendben van a képe ill. ennek is.
Nem tudom mit ajánlottak neked de ennyiért sokkal jobbakat tudnál venni és nem utolsó sorban nagyobbat. De nekem mindegy, nem én fogom nézni.6700-ast miért nem ajánlom? Azzal még nem volt dolgom, innentől kezdve nem sok értelme lenne az ajánlatnak, a másik 2-t láttam is. Lehet, hogy az is rendben van, megnézem most mit írnak róla aztán valamikor élőben is megfogom nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
Amiket korabban javasoltatok koszonom szepen! Kertem HDMI-s boxot.
Szerintetek, hogyan lenne erdemes felhosodesrol kepet csinalni? Szeretnek ide feltolteni, hogy szerintetek meg elmegy-e. De az a baj, hogy vagy nem latni egyaltalan semmit, vagy minden kepen mashogy nez ki ami nem ad valos kepet. Ti hogyan csinaljatok?
-
run4fun
tag
Sziasztok!
Digi műholdas adás rendelés előtt:
Jól gondolom, hogy nem tudok DIGI Smart Cam (CI+) kártyával a Samsung UE40H5500-amon tv-zni DVB-S tuner nélkül?Köszönöm, Feri
-
blakey
titán
Ha nem zavar a felhősödés akkor ne foglalkozz vele, onnantól kezdve érdekes a dolog, hogy zavar.
Fotózni nem könnyű ill. fotó alapján nem lehet eldönteni, hogy mit látunk, tudok úgy fotózni plazma tv-t, hogy totál világos és tudok úgy fotózni lcd tv-t, hogy "plazma gyilkos".(#76589) Yummy
Ha ez megnyugtat akkor löjj egy-két képet és azt töltsd fel ami a legközelebb áll a valósághoz. De mondok egy másik dolgot, nincs olyan lcd ami ne lenne felhős, mértéke változó, van amelyiken kalibrálás után eltűnik, van olyan is, hogy eleinte nincs majd szép lassan megjelenik, de a fordítottja is előfordulhat.[ Szerkesztve ]
-
Yummy
tag
válasz blakey #76588 üzenetére
A gond itt van, hogy marhara idegesit. Lehet ez nem is veszes, csak mivel tudom mi ez a jelenseg ezt vizslatom egyfolytaban es kicsit megoli a tvzes elmenyet Ha cserelnem nyilvan nem garancia, hogy a masik jobb lenne, sot lehet rosszabbat kapnek. Halvany gozom sincs mit kezdjek vele.
-
attamero81
senior tag
válasz Bull Boss #76563 üzenetére
A háttér kezd döglödni.Ez két irányba mehet el.Vagy nagyobb felületen hal meg a háttér vagy az egész.Bár erre kicsi az esély.Az is lehet,hogy csak a táp gyengélkedik a tv-ben,mert ugye nem 2 napos a tv.Ezt a későbbi háttér helyre állásáért gondolom.Szerintem egyszerű alkatrész fáradás van a dologban.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok! 6500-as szériát is érinti ez a frissítés után nincs internet probléma?
-
Wajk
addikt
válasz huliganboy #76591 üzenetére
a probléma már megszűnt, és nem a frissítéssel volt gond hanem a Samsung szerverekkel...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Bull Boss
őstag
válasz attamero81 #76590 üzenetére
Köszi szépen a választ! A TV igaz 4 éves, de összesen nem ment 300 üzemórát ezidáig...
-
mumus10
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, csak félig tartozik ide, de itt hátha kapok választ. Alapvetően UE40H6200-at terveztem venni, aztán más topicokban olvastam, hogy a Sony, meg az LG is szóba jöhet, bár utóbbit többen kritizálták. Sonyból a 40W605B-t néztem ki, LG-ből nincs konkrét. Ezek közül ilyen kategóriában melyik a legjobb vétel? Samsung cuccokban még nem csalódtam nagyot, a többi számomra "ismeretlen" márka.
One love. One United.
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok,tudnátok adni egy pontos címet a Samsung központi irodájáról,hogy hol van Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest