- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz Samsung SPS #42886 üzenetére
Szia!Rossz a 3D megjelenítés a tv-n,szombaton azt mondta a szerelő,hogy főpanel csere lesz,viszont ma felhívtam,hogy egy áruházban a saját szemüvegemmel megnéztem egy ugyan ilyen tv-t(Samsung UE40ES6100 3D ) és azon a megjelenítés tökéletes volt.Most azt mondja,hogy nem lesz csere panel hanem írt a Samsung mérnökének,hogy mi legyen.Ez azt jelenti,hogy esélyem van egy új készülékre vagy leráznak valami dumával?
-
localhost
Közösségépítő
válasz Samsung SPS #42889 üzenetére
Üdvözlet! :
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
air
nagyúr
Csak TV-kkel kapcsolatban tudsz segíteni, vagy más Samsung eszközökkel is?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Inhouse
őstag
Üdv köreinkben!
Akkor mélyvíz!
- Miért nincs egy árva szó sem írva arról, hogy mi a változás a TV-k szoftverében frissítéskor?
- Lehet-e érdemben javaslatokat tenni szoftvermódosításra?
pl. külső billentyűzet használata esetén (SMART TV) ne jelenjen meg feleslegesen a virtuális, mert sokat kitakar/ aztán szolgáltatók hebehurgya képarány jelzése miatt egy okosabb teljes képernyőre húzás menüpont, ahol mindent valóban kihúz a széléig és nem csak párat és csak vízszintesen/ aztán Youtube alkalmazás nem megy külső bill-el, csak a távirányítóval, valamint tekerni sem lehet benne, csak látszólag/ megoldódtak-e a SMART Hub eltűnés, lefagyás, újratelepítés gondok, vagy várható még valami szerver probléma?...
Előre is kösz!Üdv
InhouseÜdv Inhouse
-
amator2
tag
Szia Samsung SPS!
Nekem is lenne 1-2 tisztázni való kérdésem az es6000 szériával kapcsolatban.
UE50ES6710 -es készülékem van, és mivel voltak, vannak vele gondjaim, ( lassú böngésző, lefagyós youtube, memóriahiányra panaszkodó újraindulás..... ) kicsit jobban utánanéztem a tv-nek. Először bánkódtam hogy nem volt pénzem a 6800 -as modellre mert úgy árulják hogy az már dual core procival van szerelve.
Megtaláltam a szervizkönyvét és meglepődve tapasztalom hogy az összes 6000 es szériában ugyan az a panel van!!! Mindegyik panel MStar X10 900Mhz processzorral van szerelve. még a 6800 ason is amit ugye dual core - nek hirdetnek..... A másik furcsaság, hogy a 6500 felettieket valódi 200hz- nek árulnak.
A szervizmenüjében beállított típus számban a harmadik karakter ugye a frekvencia beállítás 1=100hz, 2=200hz. Na most a 6710-ben is 1-es van beállítva ill. a szervizkönyvben is mindegyik típusnál 1-es van!!!
Akkor hogy lehet ez 200hz-es? A hardver specifikációban is a panel tip: 100/120Hz
Próbáltam átállítani 200hz-re de a 3D filmek szétesnek rajta.
Tehát ez is szerintem 100Hz -es készülék. Akkor hogy is van az a full HD 3D-ben???
Lehet nincs igazam, lehet nem értek hozzá, de elgondolkodtató....
Sikerült átállítanom a tv típusát 6800-asra... Most tesztelem, egyenlőre stabilabbnak tűnik. Megy a youtube böngészőből rendesen. Mondjuk egy ezer éves számítógép sebességével, de legalább nem fagyogat.
Amúgy mint TV nekem megfelel, csak a smart funkciója nem a mai kor követelményeinek megfelelő. -
Inhouse
őstag
válasz Samsung SPS #42961 üzenetére
Kösz az infót, ez így nem túl sok, de hátha lesz belőle valami!
A Youtube app a Samsung kérésére készült vagy egy általános app? Mert akkor csak meg lehetne velük beszélni, hogy működjön már rendesen. Irgum-burgum!
Még egyszer kösz!Üdv
InhouseÜdv Inhouse
-
toto0569
addikt
válasz Samsung SPS #42958 üzenetére
Köszi...Csak ezért cseréltem le a másikat mert szerettem volna kihasználni a 3D adta lehetőséget.Remélem sikerül a javítás mert így nézhetetlen és idegesítő.
-
amator2
tag
válasz Samsung SPS #42962 üzenetére
Szia igen tudom hogy a CMR egy megkettőzött kép, de én valós 200hz re gondoltam amit 400Hz CMR nek árulnak.
-
Inhouse
őstag
válasz Samsung SPS #43072 üzenetére
Youtube ügyben elég sok jelzést küldünk tovább főleg az E szériával kapcsolatban, folynak is a fejlesztések.
Köszönöm! Akkor reménykedünk!
Üdv Inhouse
-
RudY
addikt
válasz Samsung SPS #43072 üzenetére
Youtube ügyben elég sok jelzést küldünk tovább főleg az E szériával kapcsolatban, folynak is a fejlesztések.
Az a Youtube app, ami pl. a BD-E5300 lejátszókba (is) került...naaaa aaaaz kellene minden Samsung TV-be is, nagyon "hátasdobálósra" sikerült
-
petyus_
senior tag
válasz Samsung SPS #43154 üzenetére
Köszönöm szépen
-
stefi68
addikt
válasz Samsung SPS #43443 üzenetére
Ilyenkor a képbeállítások állnak csak vissza alapra, vagy az egész tv beállításai (csatornák, alkalmazások, stb.)?
Amúgy vannak még ilyen okosságok (hasznos billentyű kombinációk)?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
lecsoo4
tag
válasz Samsung SPS #43443 üzenetére
vissza tudom állítani az alapra, de az nem szép...
-
Jovanny2
őstag
válasz Samsung SPS #43806 üzenetére
Azt konkrétan tudod, hogy a 1032 mit tartalmaz?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
LacBp
tag
válasz Samsung SPS #43804 üzenetére
Már akinek
-
kabar
senior tag
Nekem 46C650-em van és van rajta.
"Der erste Trunk aus dem Becher der Naturwissenschaft macht atheistisch; aber auf dem Grund des Bechers wartet Gott.“
-
Jovanny2
őstag
válasz Samsung SPS #43966 üzenetére
Szia, elárulod, hogy az miért mély infó, hogy mi változik a firmware-ben? Egy programnál a verziófrissítéssel automatikusan együtt jár a lista, hogy az mit tartalmaz. Tényleg sajnálom, hogy ilyen fontos információt nem oszt meg velünk a Samsung. Pedig nem lenne nagy dolog...
-
sepsi0
őstag
válasz Samsung SPS #44024 üzenetére
Üdv!
Nincs tervben regisztrációs "akció"?
Ehhez nem kellet volna kapnom prémium kártyát?
RSA1WTVG1/XEO[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Samsung SPS #44026 üzenetére
Most komolyan, ilyesmikben mi a biztonsági kockázat? Nem részletes kell, biztonsági résekkel, hanem az esetleges új funkciókról, hibajavításokról, és a ne adj Isten kivett régi funkciókról.
It looks like this version of the update added support for Netflix 2.1and MLB.tv apps.
It also fixed the following issues:
- "USB power overload" error message when the USB port is not connected
- HDMI ports recognition error and loss of signal
- Plug & Play is displayed when turning on the TVNem győztél meg.
-
sepsi0
őstag
válasz Samsung SPS #44205 üzenetére
Igen hologramos garijegyem van! A MySamsung oldalamon írja is hogy jár a kártya, mégsem kaptam meg (2009-es vásárlás). Na mindegy most regisztráltam a tv-t ahoz is jár (ue46es6560s) remélem kapok!!
Amúgy postán kéne hogy küldjék?
Köszi a választ!!! -
sepsi0
őstag
válasz Samsung SPS #44309 üzenetére
Köszönöm!
Bocs az off-ért! Ha gomdoljátok töröljétek.[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
válasz Samsung SPS #44309 üzenetére
Höhö én amikor vettem a tv-t, kb másfél éve, beregeltem, és nekem is írták hogy küldenek valami prémium kártyát... Na az azóta is jön (szerencsére eddig nem volt gondom a készülékkel)
-
toto0569
addikt
válasz Samsung SPS #44488 üzenetére
Én is regisztráltam az új tv-t,nekem is küldenek kártyát?
-
BBéci
legenda
válasz Samsung SPS #44565 üzenetére
Tucatnyiszor leírtuk, hogy HDMI 1.4 kábel nincs, nem létezik!
Ez a HDMI.org honlapon található.
Itt láthatóak a hivatalos megnevezések: [link]A "gyűjteményemben" van 4 db régi, még HDMI 1.3-nak nevezett kábel, amin simán, hibátlanul átmegy a full HD 3D képjel.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
sb
veterán
válasz Samsung SPS #44565 üzenetére
Játékok ill. 3D beállítással kapcsolatban mik az irányadóak? Én 1-2-őt próbáltam Trideffel, de nem igazán sikerült bekonfigolni rendesen. Hiába állítgattam a stereo fókuszt meg egyebeket, valami mindig szétesett. Vagy az előtér volt jó és a háttérben lévő tárgyak látszódtak duplán vagy fordítva.
-
Bogyi007
veterán
válasz Samsung SPS #44488 üzenetére
Helló Samsung SPS látom sokan írtak már neked és kaptak is választ tőled, és most én is kérdeznék tőled.
Tavaly augusztus 21.-én a Samsung székházban a Dunavirág utcában átvettem egy LT27B750EW/EN készüléket, miután megnyertem a Samsung Hope Relay nyereményjátékon július 23.-án, ott kézhez is kaptam minden papírjával együtt, valamint kitöltöttük a jótálási jegyet is, majd ezután regisztráltam is a készüléket ami után meg is kaptam az extra garanciahosszabbítást is. (a Garancia idő lejárata: 2015. 10. 20.), a bökkenő az, hogy a My Samsung oldalon azt írják, hogy ha bármi panaszom volna akkor a jótállási jegyen felül kellene a vásárlást igazoló számla is - nos ez viszont nekem nincs - éppen abból kifolyólag hoigy nyertem ezt a készüléket.
Igazolni csak úgy tudom hogy, ami emaileket kaptam a Samsungtól a nyeremény hivatalos értesítésekor azokat megőríztem és az utána szintén emailban kapott levélváltásokat is a Samsunggal elmentettem.
Ha valami garanciális problémám lenne akkor mi volna a teendőm?
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Samsung SPS #44725 üzenetére
A neked címzett 44705-ös hozzászólásomra is vetnél egy pillantást? Nekem is lehetne ilyen postai úton kiküldött kártyám?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
toto0569
addikt
válasz Samsung SPS #44725 üzenetére
Köszi a választ.
-
Flam
aktív tag
Szia, illetve Sziasztok.
Mindenki felé szeretném intézni a kérdést, mert órák óta bújom a netet és már a szemem kezd kifordulni a helyéről.
Pár oldalt visszaolvasgattam youtube-al kapcsolatosan, de eddig nem találtam megoldást, sem választ a bennem felmerült kérdésre, ami a következő:
Vásároltam tavaly egy UE40EH5300-at, eleinte tök jól mentek a youtube videók a letölthető alkalmazáson keresztül, majd az utóbbi időben azt vettem észre, hogy akad a hang, megáll a bufferelés, stb...
Ezen felbuzdulván kutattam iphone-ra mindenféle alkalmazást amivel "streamelhetek" a tvre youtubeot valamilyen módon.
Kipróbáltam a youtube alkalmazást is párosítással, de minden egyes alkalommal ugyanaz a hibajelenség fogadott.
Nem régiben beugrott, hogy megpróbálom a tv webböngészőjében a youtube videókat nézni... sajnos itt is ugyanaz az "akadás, bufferelési hiba" van amit az összes alkalmazásnál tapasztaltam, annyi különbséggel, hogy itt már látszik normálisan hogy jóval előre betölti a videót ennek ellenére akad...Van rá valami megoldás azon kívül, hogy karba tett kézzel beletörődve nézzem a videókat vagy kidobjam az ablakon hirtelenfelindulásból mert sosem lesz jobb?
szerk.: Tök mindegy, hogy HD-ba akarom vagy SD-be nézni a videókat...
[ Szerkesztve ]
-
mrteacher
csendes tag
válasz Samsung SPS #44349 üzenetére
Köszi az infót. Amikor legközelebb próbáltam már ment. Tökéletesen működik, már csak valamilyen billentyűzetet kell beszereznem. Üdv!
-
Bogyi007
veterán
válasz Samsung SPS #44936 üzenetére
Köszi szépen az infót!
-
djadji
senior tag
válasz Samsung SPS #43964 üzenetére
Szia!
A TV-d HDMI kábellel támogatja az egytuneres PIP-et, tehát egy TV csatit és egy külső bemenetet tudsz egyszerre nézni.Régen kérdeztem, de mnost találtam vissza.
NA de hoygan tudom ezt megtenni? Mit kell, hol nyomnom, hogy egyszerre két (bármilyen két) forrást nézzek..?http://djadji.fw.hu
-
istvanszucs
tag
De bele lehet hackelni
-
Saua
tag
válasz Samsung SPS #49535 üzenetére
Köszi. itt találtam egy csomót, tanulmányozom őket.
-
JuliuS
tag
válasz Samsung SPS #49694 üzenetére
Közben már megoldódott, innen a fórumról a TV HIBA topicban összehozott a jószerencse axlrose32-vel, aki ilyen beteg tévék megjavításával foglalkozik, már látatlanban, a hibaleírás alapján megmondta, melyik IC-t kell kicserélni, ma eljött, kicserélte, a hiba pedig megoldódott a hivatalos szervizek árának töredékéért. Hálás köszönet neki érte!
-
Phyllobates
csendes tag
válasz Samsung SPS #49892 üzenetére
Szia!
De ez rohadtul nem a tv szerintem, amit lát.
3 napja ezzel szívok, de nincs semmi.[ Szerkesztve ]
..The Aesir rides out to war, with armor shining bright, followed by the Einherjer, see Valkyries ride..
-
BBéci
legenda
válasz Samsung SPS #54664 üzenetére
Ez tévedés, nem kellene félrevezetni a jónépet!
Többen írták már itt a topikban és magam is tapasztaltam, hogy 1,5 és 2 TB-os merevlemezeket is vidáman kezelnek a Samsung tévék.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Samsung SPS #54809 üzenetére
még a D szérián is vígan elmennek a 2TB-os HDD-k...csak 2.0 legyen az USB és samsung vagy WD a HDD.
viszont jelenleg a sok zavart a tv 2.0 USB és a HDD/penek 3.0-ás USB okozza. tudom, hogy kompatibilisek visszafelé mégis több a gond, hogy nem ismeri fel, nem fogadja el a pent pvr-hez stb.Realme GT Master Edition
-
zsozsi 78
tag
válasz Samsung SPS #54809 üzenetére
Szia nekem nem tudom mi vol de 2 toshiba 2gb merevlemez tönkrement 8 honapon belül pedig csak tvre volt kötve meg sem volt mozditva szerintem gyári hibásak volta! Most egy 2tb seagate van rákötve 2 honapja simán lezeli a 46es6100 am gond nélkül hála
-
MTomi
csendes tag
válasz Samsung SPS #61729 üzenetére
Szia, Köszi!
Akkor nyugodtan nyomhatom izomból, míg nem enged?
Tomi
Előző életemben sem hittem a reinkarnációban.
-
fausto
addikt
válasz Samsung SPS #79806 üzenetére
Szia,
Ez biztos? Annak az eszköznek is továbbítja az 5.1-es hangot, ami HDMI-vel van rákötve? Olvasok ilyet is, olyat is
Viszont tegnap próbálgattam, optikaival van rákötve a házimozimra, ami DTS-t nem tud, csak DD5.1-et. Viszont a tévé menüjében a DD5.1 nem választható, csak PCM és valami DTS. Még nem sikerült rájönnöm, mi miatt nem választhatok DD5.1-et.[ Szerkesztve ]
-
tamas.varga5
tag
válasz Samsung SPS #80521 üzenetére
Köszönöm! Nem tudom hogyan,de megjavult egy újraindítást követően!
Xiaomi 14T pro 12/512 giga - HP Omen 16,1" gamer Ryzen 9 - 32 giga DDR5 - 2 TB SSD - Bang&Olufsen hang - RTX 4070 8gb VGA
-
dethroner
veterán
válasz Samsung SPS #80695 üzenetére
Na nézzed már, beesett hozzánk egy szaki
Feltennék neked egy kérdést. Van egy 55H6400-as tévém, aminek a szemüvegei kezdenek szarrá menni.Értsd a szárai lötyögnek, már fel se merem tenni, és az egyikből egy kis darab le is vált, a szárat rögzítő csavarnál. Samsung cseten azt mondták forduljak a lakóhelyemen (Pécs) működő szervizhez és majd ők intézkednek. Írtam a helyi szerviznek, ahol előbb nagyon kioktató, fölényes stílusban előadták hogy ez használatból eredő hiba, meg amúgy is a szemüveg működik, meg ha gondom van akkor én vegyem fel a kapcsolatot a samsung központtal és én kérjek engedélyt a cserére. Válaszoltam rá, igen kedves de ugyanakkor határozott stílusban, amiben visszautasítottam hogy egy 9 hónapos tartozéknál normális dolog az hogy mechanikailag széthullik és mindezt a normális, rendeltetésszerű használat számlájára írják, továbbá hogy én folyamodjak bármiféle engedélyért. Ja, és mindezt látatlanban tették. Követező levél már visszafogottabb volt tőlük, vigyem be a számlát, garijegyet stb és a szemüvegeket és majd akkor meglátják mi a helyzet. De persze csak akkor, ha a tévém nem nagyobb 40colnál, mert ők csak ezekkel foglalkoznak. Ha nagyobb a tévé, akkor prémium kategória (manapság mi számít ezen prémiumnak? Ha 40JU7000 van akkor az egy sima bóvli, de ha van egy 48H4200 az aztán apám az űber király prémium) és ez esetben vegyem fel a kapcsolatot a 60Km-re lévő szekszárdi szervizzel. Na most ez ugye már a vicc kategória szopatás tantárgyból?[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Pancsermeste
őstag
válasz Samsung SPS #81032 üzenetére
Nos, bekötöttem UTP kábellel a netet, de semmi gyorsulást nem hozott. Iszonyatosan akadozik minden a böngészőben. A Smart első indításakor szintén akadozik kicsit, mikor látható, ahogy tölti be az infókat. Miután betöltött, már folyamatosan lehet benne tallózgatni.
A böngésző előzményeket kitöröltem, így is lassú. Volt olyan, hogy a googli betöltése után kifagyott, és magától újraindult a TV. Ilyen előfordult másnál is, vagy tényleg van valami gond a TV-mel? Ha visszaviszem a boltba, gondolom majd jól megmagyarázzák, hogy jó ez így, nincs ennek semmi baja.-= Pancsermeste® =-
-
Flashget
félisten
válasz Samsung SPS #83705 üzenetére
illetve 500 mA-es
mégis 1A és 5V van írva az USB-nél
de igaz a 2,5"-os külső vinyóm lazán elmegy a 0,5-ös A kimenetelű asztali tuner usb portján.
Realme GT Master Edition
-
Gedeon31
addikt
válasz Samsung SPS #83705 üzenetére
A 2 TB sincs semmi baj azt is felismeri és nézheted róla a filmet.
-
sandró60
addikt
válasz Samsung SPS #84444 üzenetére
Látom a nic-alapján Samsungos vagy.Tudnál esetleg válaszolni arra a kérdésre H6400-tulajoknak,hogy miért lett kivéve a csatorna törlése?Amikor rendezzük a csatornákat van,hogy nem kell mindegyik ezért törölni szeretnénk.Tudom "mókolással"meg oldható(ország váltás),de nekem itt Magyar honban kellene
Válaszod előre is köszönöm -
Redeckt
tag
válasz Samsung SPS #85311 üzenetére
Azóta már a JS7000-ben, és a JU6800-ban is.
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest