-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz Speedy23451 #75388 üzenetére
Persze, hogy helytálló. Szerinted a Samsung ki merne jönni olyan készülékkel amihez odateszik a konkurenciát és szénné verné? Szerintem senki sem csinálna ilyet
mattheus: Nem néztem utána annyira a dolgoknak, de a W705-ös szériának néztem pár tesztjét és gondolom ez minden méretben így van, hiszen a széria W705 marad.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz Ricardo128 #75400 üzenetére
Persze hogy lehetséges.
Beállítod a földi digitális keresést és be kellene jönnie a csatornáknak.Amennyiben nem jön be akkor kézi kereséssel próbáld meg.Mivel román csatornákat fogsz a délkeleti határszél közeliében laksz így a hozzád legközelebbi adótorony felé forgasd az antennád.A mindig tv oldalán megtalálod a tornyokat és a frekvenciákat is,
A samu menüjében kellene olyannak lennie hogy jelerősség ill. jelminőség ezt keresd meg és mikor forgatod az antennát látnod kellene ha jelet fogsz.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Speedy23451 #75405 üzenetére
Ha a 3D nem érdekel akkor 6203-as modellt neked találták ki.
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
válasz Speedy23451 #75407 üzenetére
Meg, hogy szarabbul néz ki Úgy, mint az 5xxx szériák
-
PuMbA
titán
válasz Speedy23451 #75409 üzenetére
Ekkora méretben tényleg nincs, szóval még jól is jártál Csak a nagyobb kategóriákban egy költségcsökkentő modell ez
-
Speedy23451
csendes tag
-
tyccon
tag
Üdv mindenkinek.Milyen kamerát ajánlanátok H6400-hoz? Köszi előre is!
-
PuMbA
titán
-
Angel2014
addikt
válasz Speedy23451 #75411 üzenetére
Nekem a H6203 -as van a másik szobában és nem bántam meg ezerszer oda üti az F6400-et ....miért nézne ki úgy mint az 5xxxx-es szériák a talp miatt? Ha rátennék egy ilyen csirkelábat ugyan az lenne.
De meglehet szokni ezt is.[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Speedy23451
csendes tag
válasz Angel2014 #75415 üzenetére
Azt nem én mondtam hogy úgy néz ki mint az 5-ös széria de némi hasonlóság azért fellelhető.Másrészt én azért nem döntök a h6203 mellett mert abból nincs 80centis nekem pedig az a maximum ami elfér.
"Nem olyan rossz,mintha kétszer olyan rossz lenne" :D PÜ-re illik válaszolni ! :)
-
Angel2014
addikt
válasz Speedy23451 #75416 üzenetére
ok értem már. Akkor a H6200 marad de fontold meg a 3D-éset mert az 400hz -es H6400-es.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
peterszky
őstag
válasz mattheus #75395 üzenetére
Erre gyanakszom én is erősen, csak egyelőre még nem találtam meg hozzá a users manualt, de rajta vagyok
sandró60 (#75394): szerintem akkor nem is pörögne fel a hdd, ha kevés lenne az áram, úgy emlékszem a rendes nagyméretű így viselkedett régebben, amikor nem volt rajta a külön táp, igaz a jelenlegi 2.5"-es.
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
What else you gonna do on a Saturday?
-
Thomyyyyy
tag
válasz Flashget #75262 üzenetére
Köszönöm a tiéd és az előtted szólók hozzászólását is!
Új kérdésem lenne a media lejátszás terén. Jelenleg nincs 3D képes media lejátszóm, sem 3D-s erősítőm. Átmenetileg megoldható az, hogy a 3D-s filmet lejátsza a belső media lejátszója a tv-nek (UE55H7000/Sony KDL-W829B), majd optikai spdif-en kiküldöm az audio jelet az erősítőnek? Ha működik, ilyen esetben hogyan csorbulhat a hang? Csak stereoban menne, vagy azért egy DTS 5.1-ben lehet reménykedni?
A media lejátszási képességek különbségén mit kell érteni? Miben jobb a samu-é, mint a sony-é?
[ Szerkesztve ]
Tamás
-
Ben96
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, milyen Cam modult vegyek.Vásároltam egy Samsung UE46H7000SLXXH típusú tv-t dupla tuner-el, ahhoz kellene. UPC-hez szeretnék átmenni, egyenlőre Telekom Sat előfizetésem van. Ami nekem kellene, hogy tudjak egy kódolt csatornát felvenni, és egy másik kódoltat nézni, akár HD-ban is, ha ahhoz van kedvem. Samsung ügyfélszolgálat szerint ez nem fog menni, a maximum az, hogy a fent leírt trükköt úgy produkálom, hogy mindkét csatorna egy transponderen van. Ez tényleg így van? Ha igen, akkor Telekom-nál miért működik? Ott is csak egy kártyaolvasó és kártya van a duplatuneres settopboxban, de nincs ilyen megkötés. Ilyenre lenne szükségem: Diablo Cam 2 Twin 2x ISO Kartenleser? Kicsit drága, és nem biztos, hogy jó lesz a tévéhez. Amúgy ez a másik modul amit kinéztem: Neotion CAM modul Irdeto DUAL SKYLINK Ready. -
Angel2014
addikt
válasz Flashget #75424 üzenetére
Félreértettél,mert épp ezért írtam,hogy fontolja meg mert a 6400-as minimális ráfizetéssel mert az már 400hzes de az már 3D-és is.
Tudnál olyan tévét mutatni ami 400Hzes és csak smart amiben nincs 3D?
Szerintem nem sok van mert alapból beleteszik a 400 asokba a 3D-ét is, erre szerettem volna kilyukadni.Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Batib
őstag
-
blakey
titán
válasz gorog67 #75431 üzenetére
Persze, hogy van, valahogy át kell mennie a 3D-nek az erősítőn, ehhez meg olyan HDMI kell ami erre képes, az én erősítőm is 3D-s. 4K-s erősítő is van.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gorog67
aktív tag
válasz blakey #75432 üzenetére
Ok. Egyrészt igazatok van.
Másrészt a kérdező a hang miatt aggódott, az a tévé saját lejátszóját használva kimegy az optikán és egy ősrégi 5.1-es erősítőn is megszólal. A gond akkor lesz, ha beszerez egy 3D-s médialejátszót, mert arról a hang nem jön át a tévén keresztül. Ha van benne hangkésleltetés, akkor jó lesz úgy, hogy a lejátszót köti össze optikain az erősítővel. -
PhilvanDyk
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlásán gondolkozom és arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesznek elérhetőek a 2015-ös modellek? Van esetleg erről valakinek infója? Próbáltam utánanézni, de semmi használhatót nem találtam... 2013-ban már februárban elérhetőek voltak a '13-as modellek, '14-ben viszont csak áprilisban.
A kiszemelt készülék egyébként: Samsung UE48H6700
Van értelme szerintetek egyáltalán a 2015-ös modellekre várni? Elképzelhető, hogy ugyanennyi pénzért, mondjuk hasonló tudású, de nagyobb képátlóval rendelkező TV-t tudnék venni? Vagy annyival jobbak lesznek az új TV-k op. rendszerei (egyáltalán lehet, ezeket frissíteni az újabb verzióra, mint pl. a telefonokat)?
Van esetleg tapasztalatotok az említett készülékkel?
Elnézést a sok kérdésért, remélem néhányra kapok választ és segítetek a döntésben.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Angel2014 #75426 üzenetére
a CMR 200Hz az alap feltétele a valós 100Hz-nek és a 3D-nek. A H6200 3D-s ennek butított verziója a 6203 nem. A szám végén a 3 az mindig valamilyen butítást jelöl az alap verzióhoz képest.
De ez le van írva az összefoglalóban, meg sok minden amit kérdeznek várnak rá 20 percet is mire jön egy válasz. Ha elolvasnák 2 perc alatt megkapnák a választ.Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz tyccon #75434 üzenetére
Sajnos csak a Samu saját kameráit lehet használni. PL ilyet
Esetleg a VG-STC3000 is jó, de itthon nem tudom hol lehet kapni. Többről én nem tudok. Flashget meg is találta[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz PhilvanDyk #75435 üzenetére
2013-ban már februárban elérhetőek voltak a '13-as modellek, '14-ben viszont csak áprilisban.
2012-ben március
szerintem nincs ember aki megmondaná ezt most pontosan mikor. de ami biztos, hogy jó drágán jönnek majd mint általában szoktak.
kb. akkora változás lesz mint amikor a C szériát váltotta a D. Te magad döntsd el az alapján amit írtak az idei CES-ről milyen samsung tévék jönnek és miről írtunk már itt sokat pl. a H6900 kapcsán.
Az új op.rendszert régebbi verziók esetében csak a felső kategóriához külön vehető evolution kithez lesz csak. Bár nem nagyon emlékszem, hogy ebbe a topicba írt volna ilyen tulaj aki vett volna egy ilyen kit-et aminek az ára 80-90K volt.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
zse014
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung UE40H6400 tv-t. 1 kivétellel minden frankó vele. Felhős a 4 sarok..elég bosszantó..tudom, hogy az edge miatt van, de van olyan esetleg akinél ilyen nem jelentkezett?
A H6500-ban elvileg jobb a panel. Befolyásol ez valamit vagy az is felhősödik? Ha nagyon zavar, akkor váltsak inkább LG-re szerintetek?Előre is köszi!
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Előre is bocs, ha nem szorosan ide vág, nem volt jobb ötletem hova írjak
Adott egy F6400-es Samsung TV, melyre rá van kötve jack-en keresztül egy hangprojector(lehet fikázni, de olcsó volt, és a gyári hanghoz képest ez is mérföldekkel jobb )
Baba érkezése miatt igény lenne fej/fülhallgató használatra, zsinór nélkül, és anélkül, hogy állandóan cserélgetni kéne a hangprojektort, és a fejhallgatót. (Hangprojektoron nincs semmilyen kimenet )És a kérdés: szerintetek egy bluetooth-os fejhallgatóval mehet úgy, hogy menüben átállítom az "elsődleges" eszközt? Van esetleg valakinek tapasztalata hasonlóval?
Ui: kipróbálni nem tudom...
Előre is köszi, Gábor
-
Batib
őstag
válasz Flashget #75440 üzenetére
A héten, jövő héten már indulnak a gyárban az LPR gyártások. Ez a "0" szeria, más néven, ez még nem kerül ker. forgalomba. Amit tudok: "J" szeria lesz. Ismét összecsúsznak a kategóriák egy kicsit. (a 6-os 7-es) Az okos rendszer a Tizen lesz. Lesz egy ujítás: dimmelhető lesz a backlites megvilágításnál a legalsó és a legfelső ledcsík.(nem tudom mely modelleknél) Többet később, ha lesz infóm
(#75442) ZiD Ugy tudom a Samsungnál a fülhallgató kimenet mechanikusan kapcsolódik át. Bedugod a dugót és szétnyom egy rugózó érintkezőt. Kihúzd és visszaáll. (ha szerencséd van)
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
blakey
titán
válasz zse014 #75441 üzenetére
Már olyan sokszor le lett írva, minden LCD felhősödik (nem edge led velejárója, a háttér ledes is tud felhősödni), mértéke változó és szerencse kérdése is, tehát semmi garancia nincs arra, hogy egy hiper, szuper LCD nem lesz felhős, ez egy ilyen "tulajdonság" márkától függetlenül, tehát ha LG-re váltasz nem biztos, hogy az nem felhősödik, láttam H6400-ast ami nem felhősödött, azaz csak olyan pici mértékben, hogy azt észre sem lehet venni csak sötét szobában sötét háttér esetén.
A bevilágítás más téma és az valóban zavaró tud lenni, ez elvileg cserélhető.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jamesbond86
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy mitől lehet emberek körüli elmosódás bizonyos jeleneteknél, főleg az árnyékosabb részeknél? (Samsung UE32EH4003)
Olyanok az emberek, mintha a szemük, arcuk, szájuk külön életet élnének a többi résztől. Mintha nem frissíteni magát a kép elég gyorsan, s ,,ott maradnának bizonyos képi elemek".
Azt vettem észre, hogy főleg SD adásoknál látszódik, valamint olyan eredeti Blu-ray filmeknél, amelyeket utólag csináltak meg Full HD felbontásúra. DVD-k lejátszásánál szinte nem tapasztaltam ezt a problémát, illetve a HD adásoknál sem.
Tehát a probléma nem az, hogy csíkot húzna a focilabda a levegőben, hanem, hogy enyhén mosódnak az alakok, főleg a vékonyszálú hajú embereknél látni.Köszönöm előre is a választ!
-
PuMbA
titán
válasz jamesbond86 #75447 üzenetére
Az Összefoglalóban lévő általános beállításokat állítsd be és nézd meg, hogy úgy milyen Motion Plus min van most? Azt rakd át Tisztára kezdésnek TV adásnál, de Blu-ray filmeknél ki kell kapcsolni, ahogy az Összefoglalóban van
[ Szerkesztve ]
-
jamesbond86
csendes tag
válasz jamesbond86 #75449 üzenetére
Nekem ilyen menüpontok vannak.
Kép
Hang
Csatorna
Rendszer
Terméktámogatás
Új hozzászólás Aktív témák