-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz charlie1975 #72491 üzenetére
Elképzelhető,hogy firmware-t frissit.A beállitásoknál ki lehet ezt a funkciót kapcsolni.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
H6500-as tv-m van.
Serviio-t használok.
Beépített médialejátszó miért nem látja a filmmel azonos mappába tett és ugyanúgy elnevezett srt feliratot? -
gabo01
senior tag
Srácok!
Van Valakinek Samsung UE55H6700-as tv-je?
-
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy pendrive-ra vettem fel a TV-vel egy rádióadást és az szépen le is játsza, de a PC nem ismeri fel, egyből formázni akarja!
Látom, hogy a pendrive RAW fájlrendszerű lett.Hogyan tudom ezt a felvételt valahogy a PC-re másolni?
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz Genesistibi #72506 üzenetére
Sehogy. Csak azon az eszközön működik amelyikről felvettél.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
tibibi
őstag
válasz PainKiller13 #72509 üzenetére
köszönöm
Esetleg a 15 napos elállás jogáról tudtok valamit nekem kell fizetni a visszaküldést ha futár hozza ki?
Genesistibi Ennek adatvédelmi oka van sajnos ezért nem lehet .
PuMba: Igen erre már rájöttem ezért kérdeztem a 15 napos elállást ,mert ha nem jó vissza küldöm,de az emag oldalán azt írják nekem kellene fizetnem a visszaszállítást .Ha ez igy van akkor lemondom inkább.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz tibibi #72512 üzenetére
"A szabályok szerint a kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett. Ha Ön szállítási költséget is fizetett, a kereskedőnek a vételáron felül azt is meg kell térítenie az Ön részére. Ha viszont Ön nem szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kért, a kereskedő felszámolhatja annak többletköltségét. Ebben az esetben Önt terheli a szállítási költség az áru visszaküldésekor."
- mozi bolondéria -
-
tibibi
őstag
-
Batib
őstag
válasz Genesistibi #72510 üzenetére
Ennek szerzői jogi korlátozásai vannak. Technikailag természetesen nem volna akadálya. A gyártokat szankcionálják, ha nem tartják be ezt. (Azért volt a Samsung is annyira hisztérikus a D series PVR hack-je miatt.)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
dethroner
veterán
Lehet valahol bekapcsolni vagy ha be van akkor jobbá tenni a felskálázást? Most hoztam a digitől egy boxot, és pl az sd sport2 tévén keresztül szinte nézhetetlen, de a boxot 1080-ra állítva sokkal jobbnak tűnik.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
ecaddsell
aktív tag
válasz Genesistibi #72506 üzenetére
A TV ext3/4-re (ez Linuxos fájlrendszer) formázza az eszközt amire felveszel. Ez Windows alól is simán írható/olvasható Ext2fsd driverrel. Ennek ellenére a fájlokkal nem fogsz tudni mit kezdeni mert vsz. titkosítva vannak.
Én náhány családi videót/fotót másoltam rá az USB-s felvevő drive-ra (szóval akár Windows alól is simán írható), viszont nekem meg az a gondom a TV tudomást sem vesz róluk. Kicsit pazarlásnak érzem, hogy van egy adathordozóm amit semmi másra nem használ a TV mint felvételre.
-
-
BBéci
legenda
válasz DougButabi #72478 üzenetére
Nem valahol olvastam, hanem próbáltam dupla tuneres, dupla CI foglalatos Panasonic VT60 tévével. De a Plazma TV topikban többen panaszkodtak ugyanezen okból kifolyólag.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Azt hittem, hogy Plex a megoldás. Ugyanis van Plex app Samura és tökéletesen kezel mindent.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
válasz ecaddsell #72520 üzenetére
"Kicsit pazarlásnak érzem, hogy van egy adathordozóm amit semmi másra nem használ a TV mint felvételre."
Ha egy pár ezer forintos pendrive-ot, vagy régi kiselejtezésre érett 60-120 GB-os merevlemezt sajnálsz erre a célra, akkor ne vedd igénybe a szolgáltatást.
Mellesleg megsúgom, lehet a merevlemezeket particionálni, és csak egy kis hányadát kijelölni, amit a TV formáz és igénybe vesz.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
HagaNRG
őstag
Mekkora esélyem van arra, hogy egy EU-s tagállamban vásárolt TV bármilyen problémája esetén itthon minden további nélkül érvényesíthető a garanciális igényem a hozzám legközelebbi Samsung szervízben?
Elvitték a második plazmám is, így most úgy néz ki, végre pont kerül a tv őrület végére nálam is.Köszi!
-
BBéci
legenda
válasz HagaNRG #72527 üzenetére
Viszik, veszik a használt plazmákat, mint a cukrot.
Unatkozni fogunk.Kérdésere a választ más sokszor, sokan leírták. Pán-európai garancialevelet itthon is elfogadják.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
HagaNRG
őstag
Sztori is van természetesen, csak nem akartam ilyennel offolni:
A múltkori helyet is űberelte a mai vevő és a lakáskörülmények.
Ráadásul poén, de ha hiszitek, ha nem egy az egyben Matisz Nagypapa volt a vevő, elővette a kis gyerekpénztárcáját, kivett belőle 10db tízezrest és már köszönték is a TV-t. Én meg, a hülye, még be is szóltam, hogy akkor ezt most a Mikulás bácsi hozta az unokának, mi?
Röhögtünk mind, én persze kínomban, de szerencsére nem vették magukra a dolgot.Mondjuk az 50"-es kijelző akkora volt a lakásban, hogy még én is megrökönyödtem a képernyő méretein, pedig már 4 éve ezt nézem.
A család egy 37"-es akárminek a helyére rakta be. Ja, bocs, a 37" az nem 37", hanem 37 cm.
Tehát benyomtuk a Dark Knight IMAX_es nyitójelenetét, közösen hasraborultunk a tv tudása előtt és könnyes búcsút vettünk a családtól.
Utólag jöttem rá, hogy szegény srácnak tegnap kb. tizenöt percen keresztül ecseteltem, hogy mi a különbség a LED és a plazma között, meg, hogy ha nagyon keresni fogja, akkor az RTL logót biztos meglátja majd egy tök sötét, homogén képen, közben meg jól láthatóan az egészből semmi nem jött le neki.
Mondjuk ez az egész így utólag poén, de azért bent a házban, míg összehoztam a képet és tartottam egy HD demonstrációt, addig észrevétlenül két olyan "jó" arcú huszonéves haver jelent meg az amúgy is népes felnőtt férfitáborral operáló famíliánál, hogy a két kísérő haverom segge is beremegett. Mire minden kábelt a helyére tettem és beállítottam a képet, addigra hirtelen tele lett a szoba férfiakkalNa mindegy, csak azt sajnálom, hogy a TV, amit 4 éven keresztül a legnagyobb becsben tartottam és rendszeresen eszembe jutott, mi lesz, ha egyszer majd azért nem fogom tudni senkinek eladni, mert egy halvány WDR HD logot néha azért még én is észreveszek, ha nagyon keresem (kb. havonta egyszer, és nem én tettem bele, hanem így hoztam el az MM-ből, ahhoz képest olyan helyre került szegény, amit nem kívántam neki.
Most már csak az lesz szívás, ha holnap elhozok egy LED_et és este meg majd hívni kell a srácot, hogy ha gondolod, otthagyok neked egy új LED_et, csak add vissza a TV_m, mert én nem bírom nézni a képét[ Szerkesztve ]
-
glocker
tag
Sziasztok
Vettem ma egy UE40HU6900S-t, be lehet állítani, hogy lássa az otthoni hálózatomon a SAMBA megosztást?
Remélem igen, de vajon hogyan!?bocs a béna kérdéseket :-(
-
BBéci
legenda
válasz glocker #72534 üzenetére
Meg tudlak érteni. A megoldás egy külső, asztali médialejátszó, ami egyébként is ajánlott a jobb kép- és hangminőség, a funkciók és a kezelhetőség miatt.
-
raiden1bak
tag
H6400 inputlag ról szeretnék véleményt kérni.Ps4 el használnám.LG lm 660s cserélnem le.LG 27-28 volt.A Samunál 44 et írnak,mennyire zavaró ?
-
ada19
senior tag
válasz raiden1bak #72537 üzenetére
Ha engem kérdezel észrevehetetlen (Forza 4, Halo: Reach, Halo 4 és GTA 5 multi), de van aki szerint játszhatatlan (nyilván túlzás nélkül).
A 43ms valójában Leo Bodnarral van mérve amiből még le kell venni valamennyit, high speed kamerával pedig ez ~37 ms.
Én azt mondom próbáld ki, ha van rá lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
-
janosgal
tag
válasz raiden1bak #72476 üzenetére
De H-s tipusszám végű.
Nincs probléma a beállítással és az ékezetes betűkkel sem.
Tökéletesen működik szerencsére, remélem így is marad.
Nagyon jó a 3D-s élmény, persze ebben nagy szerepe van a MED600-nak is.
Tökéletes páros.Samsung 65QN91AATXXH, Honor Magic V2, Samsung Galaxy Watch 7 BT 44mm
-
Fr3eWar
őstag
válasz janosgal #72475 üzenetére
Én is tőlük vettem.
Beregeltem, így néz most ki a teméktámogatás:Ezek alapján ha 1 éven belül tönkremegy hívhatnám a samsungot is, hogy javítsa. (legalábbis nekem ez jön le.)
Bolti gari 2év.1,5 éves korában megy a háztól, mert akkor még el lehet majd adni, garival. Ha 2 év után valami baja van akkor meg dobhatja ki az ember, így meg legalább valamennyi visszajön majd az árából, és azt bele tudom forgatni egy újabb modellbe
-
Ecset
csendes tag
sziasztok. egyik ismerösöm vett egy samsung smart tvét. a pontos tipusát nem tudom. az lenne a kérdésem hogy mekkora sebességű nettel megy akadozás nélkül.
-
sunci_02
aktív tag
-
glocker
tag
@ada19, BBéci - THX
van ötletetek is arra, hogy milyen médialejátszókat érdemes nézegetni?
fontos szempont lenne, hogy:
- tudjon torrentezni (legyen akár kívülről is elérhető webes felülete)
- hálózaton is el lehessen érni
- a TV is szeressenem kötelező, de jó lenne ha távolról is elérhető megjeleníthető lenne a média tartalma...
csak most ismerkedem a témával ezért BOCS ha nagyon nagy marhaságokat írok
előre is kösz...
ui: ha jól sejtem külső USB-s valami mindenképpen kell ha adást akarok rögzíteni és visszanézni... minimum 5400rpm-es minimum 80GB-os HDD-re gondoltam... de ezzel kapcsolatban sem tudom, hogy mi mire elég... ötleteket, tapasztalatokat szívesen fogadok...
bocs a béna kérdéseket :-(
-
glocker
tag
válasz Flashget #72543 üzenetére
szia
tegnap késő délután vettem, szóval sok tapasztalatom nincs, de ami van azt szívesen megosztom...
(szerintem) negatívum: utálom, hogy nem látja a SAMBA (és/vagy Windows) megosztást és ezért média szervereznem kell...
minden más pozitív... (de én nem vagyok szakértő, szóval a parasztvakítás nálam működik, főleg egy 63cm-es 10éves Samsung sík képcsöves után, amin ha 16:9-ben volt tenisz akkor nem láttam a labdát, sem a kiírt eredményt azon a hatalmas 50cm-es megjelenített hasznos felületen)... szóval:
- szép a képe
- jó a hangja
- (tudom, hogy ez egy fapados készülék, de így is) messze többet tud mint amire szükségem van (pl. 3D nem érdekel, TV adást nem nézek... asszony / gyerek néha igen...)a kiválasztás szempontjai:
- céljaimnak megfelel (főleg jó minőségben letöltött filmeket nézek majd rajta és néha teniszt...)
- jó ár érték arány (MédiaMarktban olcsó: 150e)
- még ezt is egy picit nagynak tartom, tehát nagyobbat semmiképpen sem szerettem volna... (tudom, hogy majd megszokom, de most - a másik után - túl nagynak tűnik... és nagyon idegenszerű...)tapasztalatok:
mint mondtam, csak tegnap délután óta van meg és alig van tapasztalat... egyelőre nincsenek HD adásaim sem... nem HD TV adást nézni szar... nem vagyok nagy igényű, de még szerintem is kiábrándító... de nem is nézek TV-t, szóval épp fontolgatom, hogy van-e értelme HD adásokat rendelni... de valszeg megrendelem a HD csomagot a tenisz és talán más sportközvetítések miatt... HD (720p) filmet letöltöttem, megnéztem - az szép volt...summa:
nem vagyok elájulva, de érett már a csere... és persze sokkal jobb mint ami eddig volt...bocs a béna kérdéseket :-(
-
glocker
tag
válasz sunci_02 #72546 üzenetére
kösz, az infót, csak próbálom felmérni, hogy kb. mekkora szükséges, mert ha jól sejtem ezt másra nem fogom tudni használni... vagy igen?!
most azt gondolom, hogy az adás rögzítési funkció miatt a TV valami saját FS-t tesz rá...
nem világos, hogy ha valamiért (média szerver mellett) szükséges lenne, hogy USB-n közvetlenül rányomjak valamit a TV-re, akkor milyen FS-kelladja magát a kérdés, hogy a rögzítéshez használt HDD-t lehet-e másra is használni???
ejjjjjjj, de keveset tudok...
bocs a béna kérdéseket :-(
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest