- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila.86
tag
Hello
Olyan gondom van UE40C6000-es masinával, hogy ha ő játszik le usb-ről filmeket, elég zavaró az utánhúzás, mintha be lenne kapcsolva a zajszűrés, de a media-play kép-menüjében tools gombbal pont erre nem találok menüpontot, minden másra igen.
Számítógépről játszva ugyanazt a filmet, és a hdmi-n átküldve hibátlan a kép. -
Carlo009
tag
Sziasztok!
Samsung c650-em van. Az lenne a kérdésem, hogy ha a motion plust "ki"-re állítom, akkor a 100Hz-et is kikapcsolja a tv-n és így 50Hz-en nézhető csak a tv?
Vagy a 100Hz továbbra is megmarad?
Üdv!
-
-
ALI_G
veterán
-
Xmodule
őstag
uhh jo lett ez a 3003 as firmware mert most mar miközben a pc -t hasznalom megy a pip funkcio es igy nezhetem a tv -t is egyidöben. faja!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
gejala
őstag
válasz attila.86 #5901 üzenetére
Milyen utánhúzásra gondolsz?
Az SPVA panelre jellemző a streaking.
Ha július vége előtti firmware van a tévén, akkor egy kis temporal smoothingot rak a képre (ami olyan, mint a zajszűrés). Ettől kicsit elken dolgokat mozgás közben a nagy bitrátájú filmeknél.De ha HDMI-n megjavul, amit látsz, akkor valami más probléma lehet, mert a fentieket nem lehet megszüntetni a bemenet megváltoztatásával.
-
mutyi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy az ALL Share funckió pontosan mit takar a Samsung C7000 tv esetében? Konkrétan azt szeretném, hogy ha a skype funckiót wifin keresztül érhetném el a router és a tv-t összekötve és így tudnék videochatelni a családdal.
Ez működik ezen a C7000-en?
Köszönöm előre is a választ! -
siteface
csendes tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Yahoo widget-et hogy lehet úgy beállítani, hogy ha a távkapcson megnyomok egy gombot, akkor az jöjjön alulról fel?
A widget azt mondta, hogy a telepítés és beállítás után, ha megnyomom az "internet" gombot, akkor az jön fel, de nekem az app központ jelenik meg. :sÜdv.:
sitecfaceSamsung Wave I Bada 2.0, LE40C650
-
JaniACE
tag
válasz Xmodule #5907 üzenetére
Ezt már az 1016-os is tudta.
@siteface
A yahoo widget szinte teljesen le van korlátozva, a felét sem nyújtja annak, amit tudna...[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
Gaben1987
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy LE40C530-t. A gyári hangszórókkal nem igazán élvezhetőek a filmek.
Szeretnék venni egy házimozi erősítőt, de nemtudom mit érnék el vele. A következő kérdéseim vannak vele kapcsolatban:
1, Ha Dolby Pro Logic II-es az erősítő, akkor a digitális tv adás stereo jelét feltudja konvertálni valós 5.1-be?
2. Ha a beépített lejátszót használom külső HDD-ről és a film mkv ac3 hang, lesz 5.1 vagy csak akkor, ha DTS hangsáv van az adott film alatt?
3. HDMI kábellel van összekötve a gép és a tv, ami csak stereo hangot tud átvinni(?) Ugyan az a kérdés mint az elsőbe.
Bocsánat, ha nagyon zavaros az írásom.
A lényeg az egészből, hogy ha veszek egy erősítőt, akkor tudok-e MINDENT 5.1-be hallgatni?A kiszemelt erősítő: Panasonic SA-HE75
[ Szerkesztve ]
-
RRomeo
csendes tag
válasz siteface #5910 üzenetére
Ugyancsak ez a kérdésem nekem is! A Yahoo cuccok eseteben nem lehet oket TV musor kozben alulrol behozni, hiaba ezt magyarazza a tutor cucca.
Radassul ha bent vagy az app-ban, es kivalasztottal egy widget-et nem tudsz visszaterni sem a tobbihez (es valasztani egy masikat), visszaugrik a TV-re a bezar-ral...
Nagyon csalodott vagyok az internet kepessegekben, foleg a youtube app-ban, de a facebook is egy rakas szar. Hihetetlen hogy par tizezer forintos telefonokra jobb app-ok vannak mint egy 200e Ft kornyeki TV-re ugyanarra![ Szerkesztve ]
-
siteface
csendes tag
Sziasztok,
Gúúgliztam kicsit. Azt írják, hogy Európában nem engedélyezett a háttérben futó TV.
Ez tényleg igaz?
és ha igen, akkor a Tv meg lehet valahogy hackelni, hogy pld. US legyen?Samsung Wave I Bada 2.0, LE40C650
-
villamos
őstag
Sziasztok!
Anya tévéje elhalálozott. Másikat szeretne helyette. Most. Szerintem egy 32C350, vagy esetleg C450 megfelelő lenne neki. A szekrényben ezek férnek el, és Bariköztöt meg hasonlókat néz, így nincs szüksége különösebb fícsörökre. Árban ez a két típus 85-90 között szokott lenni, ez az árfekvés elfogadható is lenne. A probléma, hogy pénze nincs sok, viszont van ajándék utalványa, és egy részét abból szeretné fedezni. Éppen ezért olyan hely, vagy bolt kellene, ahol azt elfogadják, és kapható a két említett készülék valamelyike. Az sem lenne utolsó szempont, hogy ne legyen túl messzire az üzlethelyiség, ezt tekintve Dél-Buda környéke lenne leginkább megfelelő.
A kérdés egyszerű (vagy sem), hol és mennyiért?
Persze egy megbízható webáruház amely elfogad utalványt az is megfelelő lenne természetesen, ha egyáltalán létezik ilyesmi.
Pm -ben várom a válaszokat.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Atimester
aktív tag
Helló!
Van itt valakinek LE32B550-ös TV-je?
Én monitornak használom. Megoszthatnánk a tapasztalatokat! -
siteface
csendes tag
Senki sem tud válaszolni a kérdésemre?
A k...va tv társaságok miatt szívjunk!?Kérdésem még mindig, hogy hogy lehet meghackelni a LE40C650-st, hogy a yahoo widget alul a tv képpel együtt jelenjen meg?
Köszi
sitefaceSamsung Wave I Bada 2.0, LE40C650
-
djmaya
csendes tag
Sziasztok holnap készülök venni egy ilyen tipusu tv-ét samsung LE40C530 véleményeket várok hogy milyen mkv video fájlokat viszi e jah és van e hozzá valami Firmware hack amivel meg lehet kicsit tuningolni váloszokat elöre is köszönöm!!!!
-
bulek
tag
-
DaDy0219
tag
8@sszátok meg, ne vegyen mindenki C650-est, mert karácsony utánra tényleg csak a sarlang marad nekem...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Nah ma megrendeltem a 40C650-est, az MM-ben néztem ki, és az itteni infók alapján az MM-es szerintem samsung paneles lehetett mert nagyon szép volt rajta a fekete.
Először az euimport-n akartam megvenni (cégesre, akkor volt 142 számlával), kedd reggel kinyomtattam a weboldalt, hogy ha nem vagyok gép előtt amikor telefonálok, akkor is előttem legyen minden, mire sikerült telefonon elérni őket, akkora meg már felemelték az árát ~154 eFt-ra
Na mondom kösz akkor nem kell. Elkezdtem keresgélni a webshopokban, akkor találtam rá a kalocsai cégre, mondom kihozzák, lehet velük beszélni, hogy milyen panelt kérek, nem utolsó sorban, van rá plusz cseregarancia (kvázi havi 500 Ft 2 évre), beszéltem velük 2x is, majd megrendeltem ma. ~179 számlával, erre fel meg a euimporton már megint lement az ára, és most még kevesebb is, 140-re .
Mondom nem érdekel, azért még érte is kellene menni, kipróbálni valamelyik rokonnál, 240 km-t megutaztatni, panel lottó stb. stb., így marad az eredeti rendelés. Remélem minden OK lesz a TV-vel.Kicsit más:
Szerintem ez a felhősödés, meg a fehér foltok egy picit (nem is picit) túl vannak lihegve. Tegnap este megnéztem a Thomson CRT TV-met, normál adásnál "felhősödik" mint állat, a fekete is csak szürke. Van egy P2770HD monitorom, ez is szépen szürke amikor feketének kellene lenni, illetve alul ugyanúgy van neki egy kis bevilágítása, de kb a piaci kutyát sem zavarja, amikor játszik az ember, vagy filmet nézünk rajta, csak ennél az zavart, hogy nem tudjuk kényelmesen nézni, és mivel ennek a betekintési szöge a béka hátsója alatt van, és kényelmetlen a sezlon
Van egy Asus médialejátszó, amit ugyancsak nemrég vettünk, az is mindent lejátszik amit kell, nem tudom, hogy ettől jobb-e ami a Samuban van. Az Asuson is van internet TV, meg minden ilyen nyavalya, meg ezen legalább van eSata (csak ilyen dokkolóm van).
Egy szó mint száz, remélem elégedettek leszünk a TV-vel, és minden OK lesz a vásárlás körül is.;) - The Power of the Light Side
-
vlevi
nagyúr
"Tegnap este megnéztem a Thomson CRT TV-met, normál adásnál "felhősödik" mint állat, a fekete is csak szürke. "
Csatlakozom. Amikor nem otthon vagyok, kénytelen vagyok megint CRT tévén nézni az adást. Hát, valami rettenet Fekete az sehol, kontraszt semmi, satöbbi. Ja, és utánhúzás is van, mint állat
Pedig eddig ezen a tévén néztem, és nem tűnt fel, hogy olyan szar lenne (70 centis panáról van szó)
Egyébként a digitálpláza 170-ért adja a 40c650-t és ingyért házhozviszi az országban bárhol. Bár, gondolom későn szólok[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Anonymus23 #5925 üzenetére
Hát nem tudom, milyen lehet az a Thomson CRT, de az én Sony CRT-men a fekete az fekete, és nyoma sincs felhősödésnek, gyönyörűek a színek, a természetfilmek szinte élnek.
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #5927 üzenetére
Ugyanezt akartam írni, nekem is van egy 15 éves Trinitronom, etalon a képminősége.
Soha nem kedveltem a Thomsonokat, itt a bizonyíték, hogy igazam volt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
masakrifs
csendes tag
Hello!
Pár napja vettem egy samsung LE32c630-as lcd tv-t, és olyan gondom van vele, hogy bizonyos full hd .mkv filmeknek nincs hangjuk hogyha külső winyóról játszom le őket. Kipróbáltam többet is és fájl névben csak a Bak végződésüeknek nincs se angol se magyar hangja a többinél rendesen megy a hang. Ez mitől lehet? Próbáltam szoftvert frissíteni, de azt írja ki, hogy "Nincs frissíthető fájl' pedig újabbat raktam a pendrive-ra mint ami tévén van. A c650-hez levő novemberi frissítés jó lehet-e ehez is?
A válaszokat és segítségeket előre is köszsönöm! -
jegenye77
addikt
Ha frissítem a firmware-t akkor annak vannak szemmel látható jelei?
Úgy értem hogy megéri frissíteni mert ugye akkor elvesznek a beállítások?
ezen a tv-n[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Neophyte11
csendes tag
Hali!
Szerintetek a Samsung LE46C650-et milyen panellel érdemes rendelni? Egyáltalán milyen panelek vannak, és mi a különbség köztük? Mert itt olvasgattam elég sok mindent, de valahogy nem tisztul a kép. Ezt egyébként én is tudom kérni, hogy ilyen, vagy olyan panellel kérem, vagy olyant kapok, amilyent adnak. Nagy valószínűséggel a kalocsai cég lesz a befutó. Előre is köszi minden segítséget! -
nightshadow
veterán
válasz Neophyte11 #5931 üzenetére
lásd #5893 második fele
-
JaniACE
tag
válasz jegenye77 #5930 üzenetére
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy 'nem garantált, hogy megmarad'. Lehetnek szemmel látható jelei, pl nálam bizonyos wmv videóknál nem lehetett beletekerni a filmbe, mindig visszaugrott az aktuális pozícióba, de a legújabb fw megoldotta a problémát. Vagy a dvb-c tunerje is mindegyik szinte mindegyik fw frissítésem után összevissza hozta be ugyanazokat a csatornákat, hiába hangoltam újra. De a widgetek is random települnek újra illetve vissza: pl a gettimages vagy mifele képnézegető szutyok mindig visszamászik, mostanság a youtubeot automatikusan eltávolítja, kézzel kell visszatelepíteni (mondjuk nem kár érte, úgyis kellően xar...)
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
Zsocc11
csendes tag
Sziasztok!
Lehet elcsépelt már ez a 37c650 zúgása, de én minap vettem egyet a pc-dreamtől akik nagyon kedvesek voltak...midn1.
Nem zúg a tv csak, ha Eco módban használom akkor érzékelhető zúgás, felhívtam őket azt mondták hogy az előfordulhat mivel a panelben bekapcsol valamilyen funkcio ami kiváltja ezt... ö szebben elmondta de nem értek hozzá annyira sajnos és csak igy tudom átadniHa kikapcsolom az eco-t akkor tökéletes a televizio. De kérdés meddig!?
Szerintetek kicseréljem 40esre? mert látom azt nagyon favorizáljátok, vagy hagyjam meg ugyse csökkenti a fogyasztást annyival, hogy megérje. Ráadásul a szinvilágot is halványítja az eco mód.
Köszönöm a segítő reakcióitokat előre is!!!
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok! Tudtok segíteni? Hezitálok a Le32C650 és a UE32C5000 között. Árban nagyjából egyenlő, de meiket ajánljátok LED-TV/50Hz-el vagy LCD-TV/100Hz-el? Szeretnék MKV/avi-s filmeket nézni USB-ről is és PC ről is HDMI-n keresztül. Ti melyiket ajánljátok és miért?
Ja amúgy ha pc-ről hdmi-n keresztül nyomatok MKV-s filmet DTS hanggal, akkor azt fogom hallani a tv-n? (licensz gond asszem) Köszi előre is.Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
vlevi
nagyúr
válasz Davebowman #5936 üzenetére
C650. Igaz, én nem vadászom direkt a videó állományokat, de nekem eddig minden hangot lejátszott. Persze fogalmam sincs, melyik volt DTS, meg izé, de szóval nem volt még, amit az elmúlt 1 hónapban (azóta van C650-em) nem játszott volna le.
A prohardveren tesztelték az Asus OPlayt. Ott vannak próba videók. Szerintem mentsd le, ballagj el a Mediamarktba (ha van a közeledben), és dugd be a kérdéses tévékbe. -
MODERÁTOR
Hosszas böngészés és olvasgatás után a mai napon én is rendeltem egy Samsung C650-es tv-t a pcdream Kalocsai cégtől.
Remélem szombaton már nézhetem rajta a műsorokat.[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
Anonymus23
veterán
Itt is maga a TV az 167 eFt, ingyenes házhoz szállítással, meg adnak hozzá kábeleket is pár ezer Ft értékben, csak én "rendeltem" hozzá 2 év cseregaranciát.
Ami miatt mégis emellett döntöttem (a 140-ezres ellenében), az az, hogy egyeztettem velük, hogy a rendelésem a Samsung paneles készülékre érvényes, ha nem ilyen, akkor nem fogom átvenni. Mondjuk kivéve ha nagyon meggyőző lesz amit látok. Azt mondták SQ2-es panelekkel szereltek vannak a mostani készletben, elvileg jövő hét kedden hozzák.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz nightshadow #5927 üzenetére
Dettó, csak igazából nem nagyon hiszem el, hogy a fekete az koromfekete.
Nálam is a "felhősödés" is csak akkor látszik, amikor tök "fekete" képernyőt nézek, és lám, nem ám koromfekete, hanem max sötétszürke. De könyörgöm, mikor néz az ember üres képernyőt? Max amikor elmegy az áramEbből az egészből igazából csak arra akartam utalni, hogy sok embernek ez fel sem tűnik, mivel a mostani TV-je sem jobb, sőt, talán rosszabb ebből a szempontból.
Pl. Hétfő este nézegettem az MM-ben a TV-ket, hogy melyik is tetszik, egyszer csak mellém áll egy ember, ni mondom az egyik kollégám. Elkezdtünk beszélgetni, és próbáltam segíteni neki, hogy mire is kellene odafigyelni (pl sikerült egy 106 centis plazmáról lebeszélni, mert occó-óccó, de csak 1024x768-as felbontása volt).
Végül is egy 42"-os LG-t rendelt meg (nem az MM-ből ). Mondom neki, hogy figyi, annak a képe azért "mosottabb", meg nem annyira kontrasztos mint pl a mellette lévő Samsung (mind ilyen volt, mármint az LG, nem csak az egyik volt elállítva). Mondja, hogy Ő nem látja, szerinte tök egyforma a kettő, csak sikerült neki megmutatni, hogy miről is beszélek, de mondja, hogy kb 4-5 méterről nézi, neki jó lesz az is. És valóban neki tökéletes lesz az is. Az életben soha nem fogja tudni, hogy mi az a felhősödés, miért nem koromfekete a koromfekete, hanem vett egy TV-t, egész jó áron. Ennyi.
Itt a fórumon van ez egy kicsit túllihegve szerintem.Anno több mint 30 évvel ezelőtt, a színes TV akkor volt színes TV, amikor elétettük azt a bizonyos üveglapot, amin különböző színek voltak ráfuttatva, és bár a focipálya alja zöld volt valamennyire, a tetején bizony ilyen kékes színű volt a fű .
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Jut eszembe, egy párszor kérdezni akartam már:
Milyen hálózati csatlakozója (elektromos) van a TV-nek (40C650)? Földelt, vagy földelés nélküli? Konkrétan azért, mert a TV-nél csak földeletlen konnektor van (régebbi tömblakás).;) - The Power of the Light Side
-
gejala
őstag
válasz Anonymus23 #5941 üzenetére
Földelt.
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Samsung B650-em van és szeretnék pár SamyGo-s content library alkalmazást használni. USB-ről megy is de érdekelne, hogy fel lehet-e másolni ezeket a TV content library-jébe a saját memóriába és ha igen hogyan?
-
baluka26
nagyúr
Sziasztok!
Samsung LE37C650 jó választás?
150ezer forint körüli tévék között nézelődtem, és ez tűnt a legjobbnak.
Kell tudni valamit erről a modellről? (hátulütők, esetleg szériahiba, stb...)They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
DaDy0219
tag
Üdv!
Mivel C650 láz van, ahogy korábban említettem én is ezt fogom venni.
A kiszemelt üzlet az Euronics, ahol a következővel találkoztam:
Ez komoly, hogy ennyiért árulják? -
Davebowman
senior tag
Nagyon köszi, ezt jó hallani, de ha neked van ilyened, leírnád, hogy az internet-tv hogy kell elképzelnem, a tvre kötöm a lan-netem és egy progi(applet) böngésző jön be ahol ki tudom választani pl. az időjárást? Egyszóval nem googlizhatok/facebookozhatok rajta ugye?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Luissimo
veterán
válasz Davebowman #5949 üzenetére
nem.
kis index hírek, kis youtube, kis weather, nemnagydurranás.
Viszont a gépedről egyből játsza a filmeket .Jaaa, az nem búgás lehetett, csak a szomszédból áthallatszott a porszívó. (vagy a vibrátor )
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest