-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morfi
csendes tag
válasz Xmodule #3205 üzenetére
Sziasztok. Én C650-en játszom Ps3-al, de nem tapasztaltam semmilyen zavaró laggot game módban. Igaz én csak autóverseny és rpg játékokkal játszom, de nem hiszem, hogy egy fps-ben is zavaró lehet. Aki észrevesz 40-45 ms laggot annak igen jó szeme van. Szóval én csak ajánlani tudom.
-
Carlo009
tag
-
senior tag
-
holdab
csendes tag
válasz Xmodule #3556 üzenetére
húúú, az gyönyörű lehetett de már sima és cross kábellel is kipróbáltam jó párszor. Régebbi hozzászólásokban említették a csatlakozók forrasztási elégtelenségét is. Ez is megfordult a fejemben, de hát ezt a kábelt ugye nem kell annyira kirángatni. És a szakikám ki is cserélte ezt a panelt már... Nagyon úgy néz ki, hogy kénytelen leszek megválni tőle pár napra, amíg szervízeskedik a lelkem. Ok, tudom, hogy ez az internettv funkció nem olyan lényeges, de azért ez is mellette szólt, amikor reá esett a választásom...
-
JaniACE
tag
válasz Xmodule #5907 üzenetére
Ezt már az 1016-os is tudta.
@siteface
A yahoo widget szinte teljesen le van korlátozva, a felét sem nyújtja annak, amit tudna...[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
-
villamos
őstag
válasz Xmodule #6072 üzenetére
Zokni vagyok, de jól értem? Így kell? Azért kérdezek rá mert nem kívánom hazavágni a TV -met.
1. Felteszem a friss firmware -t a szokásos módon a TV -re
2. Bekapcsolom a tv-t majd mute 1 1 9 enter: akkor jön egy menü amiben bekapcsolom a hotel módot (most bármit nyomok mindig a 11 -es csatornára ugrik a TV -még nem tettem fel újabb firmware -t)
3. kikapcsolom a tv-t
4: info menu mute power on: bejön a szervíz menü. Egy üres? USB kulcsot dugok a TV-be
5: Lesz egy ilyen: Control Hotel Options, és lesz benne egy ilyen: Clone TV to USB. ezt elvégzi?, majd return
6: Lesz egy ilyen: Sub options category. Itt a lefelé gombot kell nyomni a PVR ig. Ezt a jobbra nyíllal lehet On -ra kapcsolni.
7: Return gombbal visszamegyek, míg Hotel Mode -ot Off -ra lehet kapcsolni. Off -ra kapcsolom, majd a TV -t is kikapcsolom
8: Ettől kezdve lehet felvenni a TV -vel?Nem ugrik a garancia, ha ezt elvégzem a TV-n?
Szerk: nekem van 16 gigás pendrive -om, ha sikerül beállítani a TV-t meg tudom nézni...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
aag
őstag
válasz Xmodule #6070 üzenetére
Info-Menu-Mute-Power (on) ekkor belepunk a service menube
Valóban, ekkor belépünk. Állítgathatunk. De ha balfékek vagyunk és elcsesztük, hogyan lehet rendbehozni? Nem látok olyan opciót, hogy "Load default". Vagy valami hasonló, de kellene. Vagy egy szervízkönyv, amiből kiderülnek a gyári default beállítások. Tudtok ilyesmit?
(#12337) canniball: Szólni fogok. Egyenlőre még nem kezdtem hozzá. Keresem a visszavonulási utat.
Sőt, az is érdekelne, hogy a szervízmenüben való matatást rögzíti-e a rendszer. Nemám ez miatt elvesztem a gart. (Bár nem látok a gar-papírban olyan szövegrészt ami erre utalna.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest