Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz gabrielarky #55070 üzenetére

    A Youtube alkalmazás ilyen bénára lett megírva, ott nem megy, de máshol igen. Miből szűrted le, hogy a billentyűzettel van a baj?
    BBéci írta:
    Tehát hallomás és nem saját tapasztalat alapján jelented ki, hogy nem pálya. Köszi, nincs több kérdésem.
    Ez olyan kötekedés, gúnyolódás szerű, ami nem illik, szerintem még neked sem. Nem tényeket közölt, ahol gyalázza a plazmát, hanem úgy érzi az infói alapján, hogy neki nem jó. Egyébként, ha valaki venni akar valamit, leszűri az infókat és eldönti a kérdést, akkor az dinnye, mert meg kellett volna vennie, kitapasztalnia, majd bánkódnia, hogy affene ez tényleg jó/nem jó nekem, most már mondhatom saját tapasztalatból, hogy ezt/nem kellett volna megvennem?

    Devil-k írta:
    Baromság... HD Ready... Ennyi erővel mindegy már, ha CRT TV-t venne. :F :Y
    Az Orion és a hozzáhasonló nulla márkák árulnak még HD Ready TV-ket.

    Van azért ott még pár gyártó. Egyébként elnézve a nézési szokásokat/lehetőségeket, van még keresnivalója ezeknek a készülékeknek, akár pl. egy második készülékként. A HD-Ready is HD, azért az 1280*720 nem "CRT felbontás", nincs geometriai torzítás, színágyú torzítások...persze van más. :) Jóval kisebb a difi a ready és a full HD, mint a CRT és a HD ready LCD között, szerintem.
    Mielőtt kielemeznétek szavanként, mibe lehet belekötni, a lényeg annyi, hogy gyártanak olcsóbb, szerényebb képességű, mégis sokaknak megfelelő készülékeket is. Persze vannak kerülendő márkák, típusok, de még azok is okozhatnak örömet a vásárlóiknak. Ha csak azokat szabadna megvenni, amiket itt néhány nagyágyú ellenjegyez, akkor pl. a MediaMarkt elférne egy trafikban...

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés