- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz 206 cc #35987 üzenetére
NEM tagadtam, hogy vibrál, csak azt írtam, hogy nem vagyok abban az X százalékban, aki látja és zavarja.
NEM tagadtam azt sem, hogy többet eszik, csak azt írtam, hogy néha pár év kell ahhoz, hogy az árkülönbség visszahozza "behozza" áramszálát.
NEM tagadtam, hogy ghostol, sajnos.
NEM vagyok elvakult plazmás, sem LED-es, de ha TV-t nézek, szeret természetes színeket látni.
NEM lenne rossz egy Samsung UE40ES7000 TV-t venni (265 000 Ft), de majdnem ugyan ennyiből (+5000 Ft csak) egy Panasonic 50ST50 TV-t is lehetne vásárolni. És 10 col a különbség a Panasonic javára. Minőségbeli különbség nem indokolja, ahogy láttam, ezt a méretbeli árkülönbséget.
Ezt is mérlegelni kell. Főleg, ha a nézési távolságot is figyelembe veszem (kb. 2,5 méter).A LED-nél is fel tudnál sorolni negatívumokat?
Ha már ennyire belejöttél ezekbe a dolgokbaMennyibe kerül egy 50 colos matrix háttér világítású LED TV?
Ui.: nem kötözködöm, csak szeretek vitatkozni, jó értelemben, kis agymozgatás, illetve sok midenre rájöhet z ember közben, építő jellegűen.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kupon kunyeráló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest