- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobiltel
tag
válasz Lesliegold #16547 üzenetére
Nekem is 01 van a versionnál!
Akkor szerintem a pendrivenél kevés az írási sebesség azért nem működik vele!http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22mobiltel%22&submit=
-
-
szilacus
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék
A tv UE32 D5000-es, Blueray feliratos filmen ha nincs külön felirat csatolva nem feliratoz.A film tartalmaz feliratot, de a TV nem hozza. A film leírása ez:
Language : English
Text
ID : 3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text
Language : HungarianVan megoldás?
-
tibike8
őstag
válasz TriplaT #16542 üzenetére
Én is ezzel szoktam csinálni (illetve egyszer kellett csak, de azóta már annyi reszet volt, hogy már fejből menne :S ), de eléggé fapados a dolog. Van olyan STB amihez a gyártótól lehet leszedni PC editort és ott a neveket is átírja. Valamint igazán kiexportálódhatna a tv-ből az analóg lista is.
-
JoeYi
őstag
válasz mobiltel #16543 üzenetére
én is csak azt tudom mondani hogy túl lassú az írási tempó amit a pendriveod bír. 4MB/sec és ez az érték egy USB-s vinyónál vagy egy gyors pendrivenál akár 25MB/sec is lehet. De jó volna ha vki ideírna aki pendriveot használ PVR-re, hogy neki mekkora sebességgel lehet írni rá
-
tibike8
őstag
Minden forráshoz külön lehet beállítani a képopciót. Tehát mondjuk a tv nézéshez belősz a film beállításokon belül valamit és ha másik forrásra mész (USB, PC vagy bármi) akkor oda egy másik beállítást tudsz a film beállításokon belül csinálni.
Az FW felrakhatod nyugodtan.
-
Lesliegold
tag
válasz TriplaT #16534 üzenetére
És múkod...Királyság. THX...
Bár a maradék 15-ről tudnám, hogy mi micsoda...? A Skypetól elment valami végtelen cilusba, de a youtubeHD az ment szépen. A többit majd próbálgatom, bár kis kedvcsinálót én is szívesen fogadnék, hogy mi mire jó...[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
Tom5
addikt
Meg van a TV. Egyelőre furcsa és böszme nagy az előzöhöz képest. Itt kell valami drivert feltelepítenem, eszközkezelőben "általános pnp" képernyőnek ismeri fel. Elsődlegesen monitorként fogom használni.
-
BBéci
legenda
Szerintem azért tűnik fakónak a tesztben talált beállításokkal, mert amihez hozzászoktál, az nem volt kalibrálva. Amikor először kalibráltam Spyderrel a laptopomat, eszméletlen furcsa volt, de csak két napig. Azóta minden bajom lesz, ha eltúlzott színvilágú, kalibrálatlan képmegjelenítőt látok. Sajnos az emberek többsége olyat néz, használ, Kelvin, gamma, deltaE semmit nem mond nekik, még szürkeskálát sem láttak soha.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Hanok
senior tag
Bennem az fogalmazódik meg inkább hogy hosszútávon sokkal jobb az a beállítás mint a többi, kevésbé fárasztja a szemet, kényelmesebb, de mégis átjön aminek kell.. Mondjuk egy "természetes" séma alapon animációs filmeknél vagy pl: Avatar-nál ahol elég intenzív a színpaletta, egy idő után bántó és fárasztó nézni, ( itt inkább arra gondolok amikor teljesen sötét szobában nézi az ember) .A filmeknél pedig már inkább mű jelleget vesz fel...
-
veterán
-
JoeYi
őstag
válasz sityupityu #16573 üzenetére
hmm, köszi, ezt beírom a tanácsadó cikkbe
-
aktív tag
A D6500 és a D6100-AS között panel és elektronika különbségek is vannak? Valaki próbálta már ezeket a linkelt beállításokat D6100-on?Ha igen milyen az eredmény?
Valamit állítani kellene, mert látom, hogy nem az igazi a kép, de elveszek a beállításokban.... -
air
nagyúr
válasz szilacus #16555 üzenetére
MKV-ből nem jeleníti meg a beágyazott feliratot!
Samsung válasza a problémára: "Kérdését továbbítottam az illetékes technikusunknak további kivizsgálásra. A válaszig szíves türelmét kérem."
Vagyis ez van, ha nem tetszik, így jártál. Ennyi.
Csak az a megoldás, hogy MKVExtract-tal kicsomagolod a feliratot és melléteszed a mappába, ugyanolyan névvel mint az mkv neve. És csak egy feliratot támogat.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
-
csimpok
aktív tag
Nekem alapvetően tetszik az a beállítás, hétvégén csak ámultam-bámultam milyen marha jól néz ki a forma 1-es közvetítés (élesség, színek, mozgás folyamatossága, nagy képméret) a sima SD-s RTL Klubon, egy problémám van vele, hogy mintha a sötét árnyalatokat nem jelenítené meg elég részletesen, pl ha valakin egy fekete pulóver van, akkor csak egy nagy feketeséget látok ott. Ezzel lehet vajon kezdeni valamit? Gondolom a fekete-pontot kéne arrébb vinni valahogy.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Ma kaptam pár filmet, gondoltam kipróbálom viszi-e őket USB-ről, hát persze hogy a 24GB-os Avatar nem megy egyedül.Azt írja, hogy nem támogatott kódek!WTF?
-
szilacus
tag
air és vlevi !
Köszi a választ, találtam hozzá külön feliratot. -
PLaci58
addikt
Ezért nem használok King... -el kezdődő nevű pendrive-ot
Mostanában vettem párat:
Transcend JetFlash V20 16GB (5700,-Ft körül volt és 15MB/s írási sebességet tud)
Emtec Flash drive 8GB (Auchan, 2990,-Ft) (NTFS-en 15MB/s írási sebesség)"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
TriplaT
csendes tag
találtam 460 widgetet :
h**p://ww*w.fileserve.c*om/list/7Ue6G79
jó válogatást!
-
Ha már megemlítetted az XFS-t, akkor hozzá kéne írni, hogy ez a fájlrendszer linux alól simán mountolható, írható olvasható. Windows alá csak fizetős olvasót találtam.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
air
nagyúr
Ez a YouTubeHD kliens támogatja már a saját fiókhoz való hozzáférést?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
p1ranha
csendes tag
2,5"-os külső HDD-t kezel az UE40D5000 tudja valaki vagy külön tápos vinyó kell? Köszönöm előre is a választ!
-
veterán
-
BBéci
legenda
A kódolásával is kezdeni kell valamit! Másik, azonos típusú tévé sem ismeri fel.
p1ranha
Nem szokott gond lenni velük, ha rövid a kábel.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
aktív tag
A frissítéseket érdemes felrakni? Sehol egy log a változásról, az ügyfélszolgálat meg azt mondja, hogy csak akkor, ha gondom van a készülékkel. Ti hogy vagytok a Fw felrakással?
-
BBéci
legenda
válasz csimpok #16580 üzenetére
Csak a prémium kategóriás tévék képesek jó "shadow detail" megjelenítésre. Azok közül sem mindegyik. Ha növeled a fényerőt, csökken a kontraszt, ezért máshol kell belepiszkálni.
-
Lesliegold
tag
A rootolás ezt is megoldja, ha jól tudom...És a SAMBAT is, így windows alól is elérhet és szekeszthető minden....
- PVR (TV-n felvett videók) titkosítás nélkül - lejátszhatóvá válnak PC-n vagy más TV-n
- Samba server - TV usb meghajtójának elérése a számítógépen[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
maj15
csendes tag
MKV lejátszásakor nektek a tv kezeli a chaptereket?
Letöltök pl. egy koncertet, aminél azt írják, hogy chapterek be vannak állítva, a tv-n viszont csak beletekerni tudok, de a chapterekre nem találok rá. -
BBéci
legenda
válasz Lesliegold #16593 üzenetére
Ezekhez ennyire nem értek, két db merevlemezes (500 GB és 1 TB) felvevő van a polcomon, az egyik HD-ben is rögzít, azokat használom.
-
air
nagyúr
Erre a kérdésre is van válasz:
"Kérdését továbbítottam az illetékes technikusunknak további kivizsgálásra. A válaszig szíves türelmét kérem."
Lásd beágyazott feliratok megjelenítése mkv-ből, meg a többi csodálatosan "smart" képesség.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Sandormaster
aktív tag
Samsung 40D6500 esetén, pendriveról, allshare-ről lejátszott mkv, avi stb formátumok esetén miért olyan a film mintha 8000FPS lenne?!
Olyan mintha fel lenne pár jelenet gyorsítva, ez mitől van? -
bluobluo
aktív tag
Üdv!
A CMR 100Hz-nek mi a hátránya?
Érezhetően rosszabb mint a tényleges 100Hz-es tévék?Nem rendelek, veszek soha semmit a netről!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest