Új hozzászólás Aktív témák

  • pw12345

    aktív tag

    válasz DarthSun #110895 üzenetére

    Ja, mert elsüvít a golyó a fejük felett, meg anno a cickány is megmaradt, a T-Rexet meg agyoncsapta az aszteroida.
    Főleg, azért lett beállítva, mert, ha alá döglök ne felfelé mutasson már, meg előtte TN monitor volt, az meg alulról vállalhatatlan.

    Nem írtam, hogy a középtalpat nem tudják elcseszni, a Samu meg főleg ezzel a pattintós megoldással, csak billeg jobbra-balra, volt, amit sorjáznom kellett, hogy illeszkedjen. Szélső lábast egyszer vettem, meg utoljára:
    egy 80"-as nagyobb helyet foglal, mint egy 40"-es régi középtalpas, az újaknál már, azokat is szétterpesztik, ráadásul stabilabb sem lesz, mert hátrafelé meg keskenyebb..
    Csak, akkor adjanak hozzá pár + nm-ert, meg egy óriás komódot!

    #110910) shotika
    Ha arra jár egy HDMI kimenetes laptop, azért érdemes lenne kipróbálni, hátha...
    40MU6452 elég tuti gépnek tűnik: műholdas tuner, fém káva, középső talp, szuper.
    A Q prémium távos, ha a pár gombos letisztult(lepusztult), hangvezérlős, esetleg tapipados vacakra gondolsz, az nálam pont negatívum.
    Nálam az a plusz szolgáltatás, minél több gomb van a makro funkciókhoz, nem a menüből kell 8 lépésben előkaparni minden xart.
    És főleg, ha világít. Milyen jó, hogy ez mára kipusztult.
    Itt kérdeznék rá, hogy a kódok változtak a J-hez képest a K és M szériáknál, vagy kezeli a régi távos is? A Thompson féle világítós Samsumg
    távos működik még az új készülékekkel? [link]
    Elég régi típusokat idéz a design.
    Meg van egy ilyen csodakütyü:
    [link]
    Az ekcémától, a lisztérzékenységen át, a méhen kívüli terhességig mindenre jó.

    Valaki írta (nem keresem vissza), hogy hiányzik neki a Sport mód. Érdemes lenne rájelezni egy régebbi távirányítóval, amin rajta van a makro billenytű,
    hátha nem törölték ki teljesen. Nekem működik olyan készüléken, aminek a távkapcsolóján már nincsenek ezek a makrók. Az sem idei gyártmány.
    Közben olyan eszement kérdéseim lennének, hogy létezik/létezett-e olyan program, ami PC-re be tudta olvasni infra portról a távszabályzó jelét,
    eltárolni, vissza"játszani", PC-ről vezérelhetővé téve a tévét? Esetleg valami adatbázis, ahol le vannak mentve a készüléktípusok infrakódjai?

Új hozzászólás Aktív témák