-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imre_uvegea
csendes tag
Sziasztok. Egy az egyben Hdmi vel tudom használni a Samsung UE40EH6030 típusú tv-met Pc-vel összekötve? Fontos lenne 😅
-
Broomi
tag
Sziasztok!
egy kis segitsegre lenne szuksegem tv vasarlas elott allok,ezt a ket tipust celoztam meg es a velemenyetekre lennek kivancsi pro es kontra melyik lenne a jobb,vagy esetleg dobjak meg hozza egy keveset es van jobb?
Samsung UE55JU6470 LCD
SAMSUNG UE55KU6079 -
Broomi
tag
Emelem a tètet max 300eig!
Köszönöm a segítségeteket!
Igen mèg valami ne legyen hajlìtott szemèt! -
Ramoskaa
senior tag
-
Broomi
tag
Erről egy rövid vèlemèny:Samsung UE55KU6409?
[link][ Szerkesztve ]
-
pw12345
aktív tag
válasz dethroner #106547 üzenetére
Lehet, de egyrészt a gép menüjéből nem adja magát, csak a full keresés. Másrészt akkor kellett volna okosnak lenni, nem ráhagyni a többiekre a hülyeséget, mert így csak az marad meg, hogy nem lehet. Aki meg passzívan olvassa a fórumot, csak, annyit lát, hogy, na a Samsung még ezt sem tudja...
Ráadásul áprilisban jön a DoQ! ALIG várom, hát be kő hangolni#106549) Hmmm1
Sajnos más márkánál is belefutottam szétnyílt készülékbe, és olvastam, hogy többen, bár ezek szerintem inkább kókányolt, újként eladott darabok. -
dethroner
veterán
válasz pw12345 #106563 üzenetére
Francokat csak a teljes keresést adja. Adás-csatornabeállítások-kézi hangolás.
De szerintem volt ez téma és mondtuk is hogy ha csak új csatornát kell keresni, akkor így meglehet tenni, nem kell teljes keresés.Viszont látom te is digikábeles vagy.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Broomi
tag
Köszi uraim,
Akkor azthiszem ezt megveszem. -
opti06
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tud megoldást csatorna sorrend ne keveredjen be idővel?
UPC kábeles van ci modullal, chansortal sorba raktam csatornákat, ráküldöm tv-re pár nap múlva már össze-vissza van megint és amit töröltem is újra megjelenik.. 55KS7000 -
mfranky
őstag
Sziasztok!
Mielőtt megvettem volna a tévét, érdeklődtem samsung tv akciókról...
Euronics-ból kaptam az egyik eladótól azt az info-t, hogy ha beérkeznek az idei új tévék, akkor a régebbiek nem lesznek olcsóbbak... kérdeztem miért?
Válasz az volt, hogy a samsung üzletpolitikája nem ez... inkább a megmaradt készletet keletebbre viszik (Ukrajna, Románia, Bulgária) és ott adják el még elfogadható áron...itthon meg kivonják a forgalomból, eltűnik...
Kérdés vagy nem kérdés, hogy ez valóban így van? Hiába várunk itt olcsóbb tévékre?üdv,
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
blakey
titán
válasz opti06 #106567 üzenetére
Kapcsold ki a csatornafrissítést és gondolom hangolásnál nem a szolgáltatót választottad ki.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon lassú film lejátszás HDD-ről.
Típus: UE40F6500SSXXH
3 éve vettem újonnan a készüléket és mindig is nagyon lassú volt a lejátszás külső HDD-ről.Van ez ellen valami megoldás vagy minden samsung tv tetű lassan nyitja meg és indítja el a filmeket?
Konkrétan ha rádugom USB-n 2-3p mire eltudom indítani az adott filmet.
Pendriveon is kipróbáltam már ha csak 1 film volt rajta akkor is, már maga a "Video" fájlok betöltése is 10-20sec aztán elindítás után az idegesítő jelenség, hogy bele tekerni sem lehet egyből 20-30másodpercig csak utána, sokszor csúszik a hang ha beleteker az ember és szórakozni kell mire újra magához tér és szinkronba jön.Igazából már megszoktam, csak elég idegesítő volt mindig is, nem tudom SSD segítene-e rajta, bár nem hiszem.
Új TV-t akarunk venni csak az a kérdés, hogy minden Samsung ilyen tetű lassú rendszerrel rendelkezik, mert akkor LG-t veszek inkább vagy bármi mást, haver LG kb 10sec után már játssza is a filmeket.
firmware up to date folyamatosan.
Köszönöm
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
nagyúr
válasz Kartács #106574 üzenetére
Nem hiszem sokmindent tudsz vele csinálni, lassú benne a proci.
Anno csak a csúcs tévék kaptak igazán jó gyors processzorokat, hogy a smart és multimédiás képességek igazán jók legyenek.
Maga a fájlok megnyitása amúgy kódolás függő is... meg fene tudja a szoftver mit ellenőríz még a lejátszás előtt a fájlokban... igazából ez az ellenőrzés is eltart egy ideig a Samsung TV-ken. Újabb tévéken amikben már 2 vagy 4 vagy több magos procik vannak, kevésbé gond ez már.
SSD javíthat esetleg, de csak akkor, ha az usb lemez vagy pendrive nagyon az alja lassú cucc... számottevő különbség egy jobb gyors pendrivehoz képest nemigen lesz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Jack@l
veterán
Vegyél alá egy jó kis arm-es médialejátszót (S905), 10-12-ért már kapsz jót. Azzal jól játsza majd a filmeket, 4k-t is.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Kartács
aktív tag
válasz FollowTheORI #106575 üzenetére
Rendben, köszönöm.
Tudtok valamit ajánlani mostani piacról 130-140e körüli áron?
Samsung, LG vagy bármi más?
40+ méret
SmartKöszönöm
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
nexus6
aktív tag
használ valaki 43ku6000-et vagy 40ku6000-et monitornak? még mindig nem döntöttem el, hogy egy ilyen alapszintű 6000-es (nekünk elég lenne, teszteltem az MM-ben) vagy egy k5500. max 32-40 col lenne jó.
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
Kartács
aktív tag
válasz #94529552 #106577 üzenetére
Próbáltam már mindennel 2v3.0 usb, 7200, több félével, de ugyanolyan lassú mindegyikkel.
SSD-vel még nem néztem, de gondolom ha pendriveról is lassú akkor arról is az lesz.
Reset szerintem még nem, de megpróbálom este bár kétlem, hogy attól megtáltosodna.i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Qwertrt
tag
Sziasztok! Samsugn UE43KU6000 tévémhez keresek touchpaddal egybeépített billentyűzetet. Elvileg, ha jól tudom, nincs a TV-ben bluetooth, szóval valami jeladós megoldás jöhetne szóba gondolom. Mit ajánlanátok olyan 10-15 ezerig? Előre is köszönöm!
Csak egyszer valami ebéden összejönnék vele, tudom, hogy megpaprikáznám a levesét úgy gebulával, hogy hanyatt fordulna tőle, mint a döglött hal.
-
tjnet
aktív tag
válasz imre_uvegea #106553 üzenetére
igen
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
Lesliegold
tag
Sziasztok!
Adott egy UE37D6100SW. Eddig UTP vezetékkel volt a routerbe kötve, hibátlanul működött. Most költözés miatt szeretném a vezeték nélküli módot használni, de ebben a TV-ben nincs beépített, kell hozzá egy USB-s WIFI modem. Leírás szerintiek. (WIS09ABGN, WIS09ABGN2,
WIS10ABGN-külön megvásárolható).Kérem akinek van tapasztalata segítsen, és ossza meg velem, hogy ezeket hol lehet beszerezni, vagy ha van olcsó kínai helyettesítő termék, melyik az, ami tökéletes? Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
Flashget
félisten
válasz Lesliegold #106587 üzenetére
D széria képileg a legjobban sikerült volt az összes modell közül.
Viszont a leg gyengébb is amrt és külső hw csatlakozását illetően. wifi stick csak úgy mint kamera vagy bill. csak egy féle és samsung csatlakoztatható hozzá.
ebayon próbáld megRealme GT Master Edition
-
pw12345
aktív tag
Ha szeretnél még lassabbat a Philipset tudom ajánlani, cirka fél perc, amíg bootol.
Fel nem fogom, hogy mikor a legócskább, eldobható mobilba is jut 4 magos proci, egy több 10E Ft-os
TV-be 1 magos, pár száz MHz-es proccokat pakolnak és mitől számít bravúrnak, hogy egy 100-150+ ezres
készülékbe sikerül 4 magos CPU-t találni.[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
Mi a különbség a 49k5500 és a 49k5600 között? Motion rate 60 vs 120? Ez interpolációt jelent?
There is a star
-
opti06
aktív tag
Köszönöm mindenkinek, alapba egyik opció se volt elérhető sehol sem, gyárira vissza kellett állítani addig nem volt ott a "készenléti frissítés" opció amíg ezt nem tettem meg..
-
Bianconeri
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen masinám van: SAMSUNG UE40K6300AWXXH FHD Ívelt Smart
Az lenne a problémám hogy az srt feliratokat nem kezeli. Leírásban benne van, hogy támogatja, de a fájl mellett ott a felirat és nem jeleníti meg, pedig a beállításoknál be van kapcsolva a felirat.
Tapasztalt vki ilyet? Van ötletetek?
Előre is köszi. -
pw12345
aktív tag
válasz opti06 #106591 üzenetére
Megjegyezném, hogy ezt, vagy a megfelelő analóg opciót más típuson is célszerű kikapcsolni, mert csúnya dolgokat tud csinálni, pl. az új adók hozzáadása helyett még a meglévőket is eldobálja némelyik típus
Nálam sincs ez az opció, egyből a csatornákat akarja keresni, de emiatt nem állítok vissza mindent, örülök, hogy belőttem.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Bianconeri #106592 üzenetére
Azt nézd megy,hogy a film és a felirat betűről betűre ugyanaz a megnevezése?
-
opti06
aktív tag
válasz pw12345 #106593 üzenetére
nekem chansortal sorba volt már rakva, lenulláztam akkor előjött a keresett opció.. kikapcsoltam frissítést utána upc-s beállításokkal kerestem, talált 200 csatornát, utána ráengedtem chansortos sorbarendezést és jó lett (igaz 2x kellett ráküldenem elsőre 1-2 csatorna még rossz helyen volt nem tudom miért)
-
csiga8
senior tag
Sziasztok!
A keresztfiaméknál használnak egy Samsung UE40J55 típusú TV-t.
Wifiről (pl. youtube) néznek meséket, filmeket.
A probléma az, hogy sok mese nem indul el képileg, csak hangja van.
Lehet-e valamit tenni, szoftvert frissíteni, hogy legyen kép is?
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy SAMSUNG UE 43 KU6000 tévém és lenne egy kis problémám.
PS4 Pro mellett megy a 4k 60p, de ahogy rákötöm a PC -re azonnal átugrik 4k 30p -re.
Nézegettem a beállításokat, de sehogy sem tudom előcsalni a 60p-t. Az Intel HD 630 beállításai között is csak a 30 Hz -et ajánlja fel. Valószínűleg én nézek valamit el de nagyon. Esetleg tudtok ebben segíteni?Köszi.
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest