- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm1
aktív tag
válasz Zsorzsi77 #103181 üzenetére
Az fasza. Ja közbe tegnap koppantam hogy a 4k-s tvk nagy része nem tud igazából már 1080p-t. Mi a fasz. No komment kategória. De hogy a 1080-al is baja legyen...
Na de ma sikerült megnézni a KU6000-est is többek között. A tv kibaszott szép, a demo felvétel mint az álom tényleg. Egy szem juddert nem láttam rajta. Jöttek oda meg minden, dumálgattunk (igazából a kép remegés témájában meg ilyesmi sokat nem tudtak hozzá szólni persze: d) Na de át tudtam rakatni a tv-t Youtube-ra. Ott is minth a menü kicsit aakadt volna, ez a Tizen fas*om. "Mit nézzünk meg?" Hát mondom valami trailert.
Assassins Creed trailer hivatalos csatornáról (a minőség miatt érdekes):Hát hát nem is tudom. Szerintem 1080p volt a videó, de mégis néhol pixelesnek tünt, a színek rendben voltak stb. de amit itt is észrevettem kábé rögtön és az nem is judder (bár néha szakította a képet - ez lehet youtube app miatt is, nem tudom) de hogy bizonyos mozgásoknál, jeleneteknél a lejátszási sebesség felpörög. Mintha Nem tudná 24fps-el mozgatni a trailert, vagy amennyivel kell. Ha pc-n nézem vagy mobilon, akármelyik trailert, akármelyik videót, itt normális. Akkor tv-n mi ez hogy így felpörög, mintha begyorsítaná a lejátszást, siklik akkor is a kép, de kicsit gyorsabban mint kellene. Na mondom így annyiar nem lettem meggyőzve. Jó szép a képet ha azt vesszük, legalábbis a kamu demon elképesztő volt, de így meg kérdéses. Ár/érték arányban nem lehet rossz, talán.
Viszont, már tényleg az van hogy lehet inkább H6400-t vennék 48"-ba. Ha valaki lát ilyet valahol, bontatlanul, az szóljon már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Kupon kunyeráló
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest