Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Az emberek vélt és valós igénye az esetek nagy részében -fogyasztói termékek esetén főként- egyáltalán nem vág egybe.

    Az elmúlt két évben én bármelyik TV-m hirdettem eladásra, mindig, mindenkinek az kellett, amit épp a TV-ben látott, nem pedig az, ami van:)
    Tehát ha a régi plazmám hirdettem, akkor mindenki azt kérdezte, hogy ugye ez LED TV már...
    - Ha LED-et hirdettem, akkor minden érdeklődőnek kellett bele SMART is
    - Ha Smart LED_et adtam el, akkor az első kérdés az ugye ez már 3D-s volt...
    - Ha a 3D-s Smart LED-et akartam eladni, akkor ez ugye hajlított és UHD 4K volt a kérdés.

    Higgyjétek el, komolyan mondom.
    Ha esetleg pedig egy UHD-s TV_t akarok eladni, akkor esküszöm, ma reggel azzal hívott egy érdeklődő, hogy ez ugye OLED-es, mert az Auchanban ennyiért már OLED-et is látott. (10 perc után azért csak visszahívtam, mert nem hagyott nyugodni a dolog, elmagyaráztam neki, mi is az OLED és miért is nincs az Auchanban, meg sehol 200 ezerért. Azt mondta, hogy ő nem tudja, de ez biztos, hogy OLED-es volt és hajlított... Aztán kiderült, hogy szerinte az OLED= hajlított TV.

    Na, hát ennyit az emberek valós igényeiről, amit sok esetben annyira tud emlegetni mindenki. Nagyon- nagyon minimális százaléka teszi ki az itt fórumozó tényleg valódi igényekkel rendelkező, szakértőnek mondható vásárlóközönséget az összes TV vásárlónak. (én mondjuk be is hülyülnék, ha MM-ben, vagy ilyen helyen dolgoznék és naphosszat az emberek okoskodásai és amatőr balfék érveléseit kéne hallgatni műszaki cikkek terén. Néha csak fél füllel kapok el egy-egy eszmefuttatást és kabaré az egész...

Új hozzászólás Aktív témák