Új hozzászólás Aktív témák

  • speki1982

    tag

    válasz Laris2 #16183 üzenetére

    Én soha nem láttam őt ott. Amúgy talán megvan, mit hibáztam el: első érkezéskor Agropromba meg kellett találni a Szeméttelepen ülő sztalker testvérét, Beardet. Ő ott van a föld alatt az intézetnél, a fegyvermesterrel. Őt kell elkísérni a jantari átjáróig, amikor odaértek megad több pályaátjárót, többek közt a Kordon és a Sötétvölgy felé is. Nos, nálam Beardet kinyírták a kutyák, így nem juthatott el oda, nem adott átjárókat, a jantarit is magamnak kellett megtalálni.

    Az első, átküldött mentésednél, a szellőző alatti kazamatában nekem nem volt ott a pda a zsákban, nem is jelezte a helyét. Azt próbáltam meg kideríteni, ki adta a pda megkeresését küldetésbe, de sajnos nem sikerült (Zsoldosok talán?)
    A másodiknál meg nem lehetett másodjára elforgatni az elzárót, nem nyílt ki a bal oldali rácsos ajtó, valszeg az előző pda hiánya miatt, így nem adja be a második átjárót, s így ugrott Strelok a bárban.

    Az egész játékom elszállt szinte a történet legelején anélkül, hogy tudtam volna. A szolgálat átvezetését a Vad vidéken háromszor is megcsináltam, teljesen feleslegesen, hiszen már ott el volt rontva az egész. :O :O :O :O :O :O Mennyi idő, milyen feleslegesen.

    Ha van egy mentésed a fenti képhez Streloknál a cellában, akkor onnan folytatnám, az előzményeket meg gyorsan elfelejtem...

Új hozzászólás Aktív témák