Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    őstag

    válasz SaGa59 #5504 üzenetére

    Sajnos az indítási trükk nem jött össze nálam. Ha nem lesz szükségem az alap modra a mentések miatt akkor nincs jelentősége. Mert elkezdtem valamikor az CS alap játékot, ha kell addig átnevezem a mentéseit. Akkor sem értem a SeregA verziónál akkor miért működik saját mappába való mentés!? SeregA is egy alap CS-ra rakta a modot. Rengeteg mod van fent nálam, mindegyik külön alap játékon, a vincsin elférnek.
    A fegyver "belövésekben" én teljesen megbízok benned, engem is halálra szokott idegesíteni az idióta beállítások. A sz@rabb fegyver ne legyen má' pontosabb és hatékonyabb a snipernél!

    Én nem értek a programozáshoz, de az a véleményem, hogy csak simán elb@szták a szöveg doboz méretét. Gondolom valamelyik scriptben van és csak át kellene méretezni. Persze azt nem tudom, hogy itt így működik-e. Ezek szerint a többi verzióban jók a szöveg dobozok, csak ebben a modban rossz.

    szerk.: a bázis dialog script-jét összehasonlítottad más verzióéval?

    Változások ideje 3.0-ban eszméletlenek a hangok, tiszták és élethűek. Amúgy is imádom a dörgést és villámlást, de sokszor borsódzik a hátam. Nagyon jó a hangzása.

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák