Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter
kezdő
Mindenesetre nagyon izgalmas,és lekötő volt a mod,köszönöm tzs-nek az ajánlót! Ajánlom mindenkinek!!
Az élet olyan mint egy csomag elsősegély doboz... Nem tudod mit kezdj vele
-
Walter
kezdő
Hello. Most én vagyok hülye,vagy a dacolva a halállal 1-nek az a vége,hogy noé előttem terem? Hány vége van ennek a modnak?
-
Walter
kezdő
válasz SaGa59 #33990 üzenetére
Köszönöm a segítséget! sikerült is,eljutottam addig,hogy Kriszt megtaláltam és le kell másolni a PDA-ját. Ebben is gondom akadt. Itt szórakozok már vele fél órája és nem találom mit kellene csinálni :/
EDIT: Bocsánat a sok segítség kéréséért
[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Nem fürgére gondoltam,a földszinten lévő "Igéző"-re. Neki valami 2 barátját kellene megtalálnom. Fürgével most az a bajom,hogy nem tudom neki jelenteni a feladatot :/
-
Walter
kezdő
Hello! tudnátok egy kicsit segíteni? Dacolva a halállal 1. Annál a küldinél járok,hogy fogadtassam el magam szkadovszk lakóival. Mindenkinek csináltam már küldit,kivéve annak nem sikerült,aki a lépcső mellett ül :/ Következő: El kéne jutni janovba,de navigátor bszik elvinni,mert veszélyes. Ez a kettő nem megy a többi jó. Válaszokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Hello. A dacolva a halállal 1 telepítése közben a localization fájlnál egy olyan hibát ír ki,hogy a fájl korrupt. Én nekem van ez a probléma egyedül? Valaki segítsen!
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Szeretném letölteni a Spectrum Project modot. De a torrent fájlra amit tzs az oldalára tett fel,azt írja "blocked" Ha valaki valahová fel tudná tenni annak örülnék! Köszönöm
-
Walter
kezdő
válasz shield #33691 üzenetére
Shield. szerintem a játék legjobb fegyvere az "ak-12"pontos(100% akár ha jól fejleszted,szinte nulla visszarúgással)és ha fejre lősz páncéltörővel akkor az exos ellenség is 2 lövés. Ezt használom most is egy vintar(nagy távolságú célponthoz) mellett.
-
Walter
kezdő
Hát emberek... Ez a mod ha egyszer valaha kijön,és át lesz írva coc-ra akkor az elég kemény lesz
[link][ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Sziasztok. Valaki tudja hogy kell a páncél golyóállóságát átírni? Köszönöm
-
Walter
kezdő
válasz nem_tom #33561 üzenetére
Ez a baj. Magyarítás + Complete = halál. nekem is ezt csinálta anno,mert valamilyen fájlt átír a complete mod amit a magyarítás nem tud elfogadni. Ezért van crash. Sajnálom de szedd ki a magyarítást.
-
Walter
kezdő
válasz FeketePok #33518 üzenetére
NEM szabad külön spawn modot berakni a diverzáns modba,mert már van benne egy! scriptek között van egy olyan,hogy ui_main_menu(.)script. Ebben nincs hozzárendelve billentyű. Nekem ebben a scriptben most ez szerepel(így megy a spawner):
if dik == DIK_keys.DIK_S then
if db.actor then
self : OnButton_load_god()
ende helyett: (így nem megy)
if dik == DIK_keys.DIK_ then
if db.actor then
self : OnButton_load_god()
endDIK_ után kell egy billentyűt írni,amivel a menüt akarod használni esc+akármi kombinációval
ha kell fel teszem neked[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
FS: 49345 files cached 32 archives, 8268Kb memory used.
Init FileSystem 2.112835 sec
'xrCore' build 6616, Mar 18 2017EH: C031986803EAEF88EE785387EB61CB31
-----loading c:\users\ww\desktop\stalker wind of time\gamedata\configs\system.ltx
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::Load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 274
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Duplicate section 'booster' found.stack trace:
ez mi akar lenni? wind of time + magyarítás
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33354 üzenetére
outfit addon nem tölthető le moddb-ről :/ mi lehet a gond? "The file you have selected (Riot_Gins_Outfit_Addon_1.1.0.1.rar) is not available via any mirrors. Please check back shortly as our servers update every 5 minutes."
-
Walter
kezdő
Valaki magyarítja a coc-ot?
-
Walter
kezdő
Emberek... coc 1.5-ben survival módban !NE! aludjatok,SOHA. Aki egy nagyon extrém dolgot akar látni próbálja ki. NEM AJÁNLATOS
-
Walter
kezdő
válasz Antonius1978 #33250 üzenetére
mindegyik variáció amit leírtál lehetséges,mert az könnyű,olyan,amilyen könnyű a fegyveré is(bár nem próbáltam,de ugyanaz az elv) nincs anyagom,kérték,hogy valamit pakolgassak ide-oda. adtok anyagot,és ha kell,portolok
[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Call of Chernobylban csak nekem buggos az ikon? nem tudom mi lehet,de zavaró. amit használok: dans artifact balance,stash view from pda,outfit expansion 1.0.1(csak ez nyúl az ui_icon_equipments.dds-hez),simple upgrade icons. HELP
Ui:az összes ikon buggos,configokat feltúrtam(azokkal elvagyok ) de minden rendben a configgal
dx9,közepes graf,élsimítás van,1366x768.
képek: http://imgur.com/a/jLi8b
[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
válasz hubai38 #33207 üzenetére
Szia! A log nekem azt regéli el,hogy nem található a textúrához rendelt modell. menj a "gamedata/meshes/actors/stalker_transformed/st.ogf'-hez,és ha ez nem létezik,akkor én azt szoktam,hogy egy,az ugyanabban a mappában levő .ogf fájlt duplikálok,és átnevezem az adott,hiányzó modellé(textúra az ogf fájlba be van írva,hogy merre található,úgyhogy azzal nincs gond) másrészt textúrát sem talál, menj a"gamedata/textures/pfx\pfx_dist_glass2"-höz,ha nincs akkor tedd az előbbit(valami ablakhoz hasonlóval). remélem jó lesz
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33204 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Ha esetleg tudok segíteni,akkor szólj. Configokkal foglalkozom,adsz egy alapot,és kérésre alakítom,vagy készítek egyet(nem sokat tudok,igazából csak fegyver configot tudok készíteni,ha szükséges akkor ruhát is) Nagyon tetszik a ruha,Call of Chernobylnak úgyis szüksége van rá szerintem. További szép napot!
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33202 üzenetére
Régen olvastam az egyik posztodat az ökológus exoval kapcsolatban(nem tudom már mikor). Ezzel arra akartam kilyukadni,hogy az elkézült és működőképes? Ha igen egy letöltési linket tudnál adni(ha nem akarsz akkor nem).
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33196 üzenetére
A fegyvereknél ha jól tudom a "control_inertion_factor" a fegyver kezelhetősége,vagy visszarúgása ruha esetében ezek után azt tudom elképzelni,hogy a fegyverek visszarúgását csökkenti. Ha butaságot mondok akkor javítsatok ki.
-
Walter
kezdő
Sziasztok. Diverzánssal kapcsolatban lenne kérdésem. Vannak ugye az "x"-es laborok... Az x10 radarban van,ámde nincs a térképen. Az a labor létezik a játékban?
-
Walter
kezdő
válasz Balathruin #33116 üzenetére
megoldottam... dx8-ban nem megy a stalker call of chernobyl. dx9-ben tökéletes
-
Walter
kezdő
sziasztok! gondoltam kipróbálom a call of chernobyl 1.5-öt... ez lett a vége [link]
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33093 üzenetére
töltsd le ezt: orosz(első a jobb kattintásnál a másolás,a második a beillesztés és alulról a második előhozza a koordinátákat is) https://www.mediafire.com/?odck7buv7x0q7pb remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
-
Walter
kezdő
Tudtátok,hogy a diverzánsnak van beépített trainere van? Csak nincs hozzárendelve az "ui_main_menu"-ben billentyű.
-
Walter
kezdő
válasz Riot Gin #33050 üzenetére
Szia. A coc trainerbe úgy kell cuccokat"beírni",hogy megnyitod a coc gamedata mappáját,tovább a configsba,utána plugins. Ebben a mappában nyisd meg a"debug_spawner"-t. Egy szövegszerkesztő programmal(notepad++ szerintem nagyon jó) keress rá (ha ruhát akarsz oda illeszteni pl.) a "debug_spawner_outfit" sorra és írd oda a páncél nevét. Remélem érthetően írtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest