Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz Antonius1978 #27058 üzenetére
Köszi, megnézem, eddig nem volt gond vele Win 7 alatt, és a gépem bőven elég a játékhoz
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
Hali, az mitől lehet, h az eddig Win 7-en hibátlanul működő játék nem megy Win 8.1-en? Elindul, csak amikor átakarom rakni 1080p-re a felbontást akkor kifagy. Clear Sky is ugyanezt csinálja. Steames verziók.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Köszi szépen a gyors válaszokat, viszont maradnék az angol nyelvnél
Szerk: akkor lehet lekapom a magyart
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Melyik a legjobb mod CoP-hoz? SGM legfrissebb változata honnan letölthető? Nem nagyon találtam a neten meg...
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Van olyan oldal, ahol tényleg az összes küldetés leírása szerepel, kiktől veszed fel stb Lehet lehúzom Steamen a játékot
-
Scholes9
nagyúr
válasz degumentes #4596 üzenetére
A mai világban minek is kínlódjak a lemezzel, egyértelműen Steam Itt az aprón lehet találni Steam kupont elég olcsón, érdemes körbenézni
-
Scholes9
nagyúr
Lehet egyszerre több móddal játszani? Illetve melyik módokat ajánljátok? Eddig csak nélküle játszottam, de most kedvet kaptam kipróbálni párat
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Ezért kell angol nyelvű változattal játszani, én amúgy pont fordítva vagyok, ez lett a legjobb rész: moddolható fegyverek, ruhák, gyönyörű grafika, nagyon jó mellékküldetések, a SOC-ból és a CS-ből is kimaradtak dolgok, itt minden megvan, de lehet, h egyedül vagyok ezzel
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
A 30km-es "zóna" még mindig igen veszélyes hely lehet, én tuti nem mennék el mondjuk Pripyatba...
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Pedig nagyon egyszerű az egész, csak az anomáliákat járd végig, rengeteg artifactet találsz majd és egy csomó pénzt keresel velük Számomra a 3 rész közül itt volt a legkönnyebb a pénzszerzés. Épp a Clear Sky-t viszem ki megint és nincs pénzem az Exoskeletont megjavítani, nemhogy fejleszteni
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz iceman1988 #3125 üzenetére
Nálam is így volt, először hamar meglett, de a mostani végigjátszásnál elég későn adta oda a detektort.
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz iceman1988 #3120 üzenetére
Időbe telik mire megkapod, nekem azt hiszem akkor adta oda, amikor már Pripyatban jártam
-
Scholes9
nagyúr
Hali, eredeti, Steames CoP-om van, érdeklődnék, hogy van-e olyan mód amivel a traderek megvesznek mindent és hogy hova kell telepíteni, hogy működjön is, köszi
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Részemről jöhet a következő rész
-
Scholes9
nagyúr
Hogy jutok Pripyatba? Ott tartok, hogy elvileg vmi csapatot kell összeszednem és akkor Nitrogén megmutatja az utat, de nem találok senkit aki jönne velem
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Thx mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
Amikor az 1-es helikopterből elhozom a fekete dobozt és megfejti, h mi van benne vagy vmi ilyesmi, 3 ezerért árulja el, de annyim nem volt és küldiket kell csinálni, vmi cement gyárból hoztam cuccokat azt oda is adtam neki, de ad még küldit, h 3 toolt kell elhozni. ÖÖ lehet egyre gondolunk, de akkor nemtom hogy fogom megszerezni tőle a feketedoboz tartalmát amit megfejtett, nagyon az elején lehet még amiről írok. A helikopter körül taposóaknák voltak elszórva és utána vittem el neki a feketedobozt, lehet így jobban emléxel rá
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Az elején van még, egy tagnak 3 szerszámot kell megtalálni azok merre vannak? Térkép nem jelzi, thx előre is
-
Scholes9
nagyúr
A txt buherálással megoldódott
-
Scholes9
nagyúr
Nekem úgyanúgy xar az árnyék 9.6-os Catalysttel is
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest