Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz donjohnson #41961 üzenetére
Ez egy Telekomtól vásárolt Xiaomi 5G CPE Pro. Szomszéd részéről a hekkelés több szempontból kizárt. Reset lesz a következő lépés, ha még egyszer jelentkezik a dolog. Nem tudom hogy beüzemeléskor volt-e reset, illett volna kb.
-
yanna
addikt
Srácok! Az hogyan létezik, hogy egy SIM kártyás router 25-30-35 GB adathasználatot hoz össze kb. 1 óra alatt, holott a wifin csatlakozó 3 eszköz napi wifi forgalma nem volt 1 GB sem összesen. Gagyi a számlálója, netán Pekingből kérdezgetik? 2 hét alatt vagy 4-5 napon történt ilyen.
-
yanna
addikt
válasz bringasisti #41863 üzenetére
Egy részletes leírással talán többet is segíthetnének a guruk. Milyen eszköz, milyen net, melyik szolgáltató, mióta stb.
-
yanna
addikt
válasz SzaSza0909 #41844 üzenetére
Csak laikusként arra gondolok, hogy a router hamarabb tér magához mint a modem, nyugtázza hogy nincs net, utána nem is próbál csatlakozni.
-
yanna
addikt
válasz Tompika777 #41428 üzenetére
Nem tudom, ezt szeretném én is kideríteni, de mint írtam előbb is, nem férek hozzá fizikailag.
-
yanna
addikt
válasz drpele #35379 üzenetére
Úgy értem, hogy olyan, mintha valami teszt lenne. Olyanok voltak, hogy pl. jött 1 "hívás" a 9000-es számról, 15-20 másodpercig csörög, aztán abbamarad. 5 perc múlva ismét csörget. 10-15 perc múlva csörög a 9001, majd abbahagyja, újabb 10-15 perc elteltével a 9002-es számot látom. Aztán 20-30 perc múlva a 9200-as szám, követi az előzőek szerint a 9201, 9202. Ez elment asszem 9603-ig néhány óra alatt.
Ezek akár belső telefonszámok is lehetnének, de nem azok. Amikor fölvettem néhányszor természetesen semmi nem történt, a telefon semmire nem reagált, vonalat sem tudott bontani, majd kb. 15 másodperc múlva beadta a foglalt jelet.
A szolgáltatóval beszéltem, azt mondta ezek nem hívások, azokat látnák, hanem az ip címet támadják. Volt egyébként akár telefonszámnak tűnő szám is, persze nem magyar, és kissé gyanús. pl. 4-5 db azonos számmal kezdődő.(44444xyzyx). -
yanna
addikt
Sziasztok!
Remélem ide tartozó a kérdésem:Van egy ilyen TP-Link Archer MR200 routerem, ami egy laptop és egy mobil wifi kiszolgálásán kívül egy Grandstream 1625 ip telefonnal is vezetéken van összekötve.
A lényeg, hogy a telefonra fantom hívások érkeztek/nek, "pingelik" hol sűrűbben, hol ritkábban.
A router biztonsági beállításai nekem (laikus) kissé karcsúnak tűnnek, a Security menüpont alatt Acces Control, ill. IP & MAC Binding lehetőségek vannak. Mindkét helyre whitelist-re tettem az eszközöket, de a fantom hívások nem szűntek meg, bár jóval kevesebb lett.Mit csinálok rosszul, nem csinálok jól?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest