Új hozzászólás Aktív témák

  • Sidorovich

    senior tag

    válasz mezis #36521 üzenetére

    :DD

    Köszönöm a tippeket! Felraktam a "WiFi-elemző" by Abdelrahman M. Sid appot (500k+ letöltés).

    Az egyik dolog, ami számomra is kijött belőle, hogy kb. a legrosszabb csatornán van a Telekom router. Egyébként -50 és -65 közötti dBm-et mér az alkalmazás. Ezen kívül van még hasznos infó, amit meg kellene néznem?
    Elég részletes egyébként az alkalmazás, lehet megveszem a Pro változatot. (csak egy ezres) :R

    A másik problémám, hogy nem tudok belépni a Telekom router admin felületésre. Próbálom a usert és jelszót ami az alján a matricán van, de login után megint a login képernyőn vagyok, nem is írja, hogy rossz lenne a jelszó vagy ilyesmi, nem is emlékszem rá, hogy valaha megváltoztattam volna. Újraindítást, hard resetet próbáltam már, szóval jövőhéten szerintem felhívom őket új routerért. :F

    #36523 gombilaci1: Köszönöm a tippet, de mivel utp kábel be van húzva a falban a szobába, nem lenne egyszerűbb (és valószínűleg jobb) eredmény ha a kábel végéről szórná egy Access Point ugyanezt a WiFi hálózatot? Akkor annak forrása itt lenne a szobában, míg az új router ugyanúgy a nappaliból szórná a jelet, ami a panel vasbetonon keresztül már nem biztos, hogy sokkal erősebb lenne a szobában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák