-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zslbht
friss újonc
Sziasztok,
A keresővel nem boldogultam, hátha valaki tud segíteni: kb 88000 USD-t szeretnék hazautalni Magyarországra, magyar banknál vezetett forint folyószámlára. Transferwise-nál azt láttam, hogy körülbelül 520 USD költségre számíthatok - van ennél jobb, biztonságos megoldás?
Köszönöm!
-
Kobe
veterán
Ha a revolut virtualis kartyamat akarom hozzaadni Curvehoz, akkor Curveben milyen currencyt kene beallitani a revo kartyahoz?
Euroban akarok majd fizetni vele online gpayen keresztul, ezert eurot allitottam volna be de curveben jott egy figyelmeztetes hogy nem feltetlen jo mert GBP-s a kartya.
Viszont revoluton ugye eurom van, igy az lenne a cel, h ne tortenjen sehol konverzio majd, direktbe euroba erkezzen a revora a terheles
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Nem az első eset, hogy valakinek fizetési hivatkozást küldök, kifizeti, de a revo azt írja, hogy elutasítva (volt elég pénz a másik fél számláján). Amúgy mindkettő erste-s volt.
Van ezzel tapasztalatotok, hogy mi okozz, hogyan javítható?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok,
Horvátországi nyaralás során használnám a revolut kártyám. Kérdésem, hogy milyen összeget lehet felvenni max. ATM-ből? Előtte kell HRK-t váltanom a programban?
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
őstag
Az appban fogod látni az aktuális árfolyamot, 75k HUF-nak megfelelő HRK alá lőj egy kicsivel az ugrabugra miatt. Nem mellesleg nem ismerem Horvátország bankjegyeit, de szinte biztos vagyok benne, hogy 7 kunát nem tudsz levenni ATM-ből. Innentől egyértelmű, hogy mennyit tudsz levenni.
Szerk.: Rövid google keresés (bár kicsit meglepő) szerint az automaták 100 és 200 értékű bankjegyeket kezelnek, tehát az 1600 biztonságos döntés. Illetve óva intenek az Euronet ATM-ek használatától. Célszerű megnézned előbb az ajánlott ATM-eket (néhány hozzászólással korábban volt link róla).
[ Szerkesztve ]
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
t72killer
titán
ha nem vettél fel pénzt korábban, akkor pont ennyit tudsz ingyen felvenni.
Picit lehet játszani az árfolyammal ha automata váltást teszel be, de ekkora összegnél ez filléres tétel. Nem muszáj HRK-t váltani előre, megteszik ők ugyanolyan feltételek mellett, amikor kiveszed az automatából+különösebb hasznod sem lesz belőle.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
ZS3NI
őstag
Köszönöm a válaszokat!
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
kosmoo81
tag
Sziasztok.
Mennyi most az átutalás átfutási ideje revolutról magyar számlára? (gránit)
Tegnap 9kor inditottam el egy utalást és még semmi.
Meddig várjak, és kit érdemes ilyen esetben keresni?Köszi!
-
petir
senior tag
válasz Maffia91 #23922 üzenetére
Itthon igen, na de kint ?
Vagyis Londonban? Litvániában? vagy kihez tartozunk mi most 🤷🏻♂️Oke az utalás nem jön át hiszen magyar bankból indult - hétfőn kapja meg.
Amúgy Nekem 1-3 órán belül meg szokott érkezni.De mi a helyzet a pénzváltással? Van plusz jutalék rá?
Azért kérdezem így mert pl a részvénypiac tegnap is nyitva volt...
Itt melyik szabályzás vonatkozik ránk?
[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
Mivel a tőzsdék az angol ünnepnapokon tartanak zárva, gondolom a Revolut is olyankor rakja rá a felárat a pénzváltásra, a helyi ünnepnapok pedig nem zavarják ilyen szempontból...
"A deviza- és nemesfémátváltásért (londoni idő szerinti) hétvégéken és bankszünnapokon 1,0%-os díjat számítunk fel, mivel ezeken a napokon a devizapiacok általában zárva tartanak, és kevesebb deviza- és nemesfém-kereskedelem folyik. Ezeket a díjakat úgy tudja elkerülni, ha hétköznap hajtja végre az átváltást. Ezt a díjat máskor is felszámíthatjuk, amikor ezek vagy más devizapiacok zárva tartanak."
[link]Egyébként könnyen meg lehet nézni az appban, mert a hétvégi/szünnapi jutalék bele van kalkulálva az árfolyamba és olyankor ilyen gödröket látni a grafikonon:
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
Sziasztok! Mávnál fizettem vonatjegyet revolut kártyával. Mivel mégsem azzal a vonattal utaztam,lemondtam,és kértem a visszatérítést. Ma jött email,hogy sikeresen visszatérítették a jegy árát. A revolut kártyámra viszont nem érkezett semmi. Elképzelhető,hogy késöbb jelenik meg az összeg,vagy ezt buktam?
-
kovacslevi98
csendes tag
Sziasztok, Revolut premium elofizetesen van, es ma betort a telefonom kijelzoje, olvastam regen, h a szolgaltatashoz jar erre biztositas, igaz ez? Premium elofizetoknek is elerheto vagy csak metal? Ha jar, akkor mit kell csinalnom?
-
őstag
válasz kovacslevi98 #23932 üzenetére
Nem belefoglalt, csak kedvezményes a biztosítás (akár Metal, akár Premium). Meg kell kötni előbb.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
balinlin
senior tag
válasz kovacslevi98 #23932 üzenetére
Csak kedvezmény jár a biztosítás árából. Metal esetén is.
-
zerodot
aktív tag
válasz t72killer #23935 üzenetére
Nem kell kivárni a 7 napot, az appon belül lehet manuálisan is sztornóztatni a függőben lévő tranzakciókat, még a supportnak se kell írni, van rá külön opció.
Röviden: adott tranzakciót megnyit, majd alul:
"Report an issue" -> "I want to cancel this transfer"
avagy:
"Probléma jelentése" -> "Vissza szeretném téríttetni ezt a vásárlást"
(#23564) -
t72killer
titán
válasz zerodot #23936 üzenetére
Ez is "supportnak írás", kell csatolni screenshotot a törölt tranzakcióról, stb. Mire megtaláltam + odaértem volna, hogy screenshotozgatok, addigra visszajött a pénz. Igaz EUR helyett dollárban + így létrehozott egy USD-számlát, de szerencsére a revoluton ennek a manővernek 0 a költsége .
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
zerodot
aktív tag
válasz t72killer #23937 üzenetére
Én egyszer használtam, emlékeim szerint nem kellett screenshot, se más igazolás, csak ráböktem, megerősítettem, és fel is oldotta a zárolt összeget. Automatikusan és azonnal, nem kell semmilyen supportra várni; pont ez a lényege. Szóval én nem mondanám, hogy ez is "supportnak írás".
De még ha képet is kellene hozzá készíteni és csatolni... kétlem, hogy ez több mint 7 napot venne igénybe bárkinek is... -
Vigyorka
aktív tag
Újra telepítettem az appot.
Hogyan tudok a már meglévő és régóta használt fiókomba belépni?
(((Kezdem feladni a küzdődést...)))Vigyorka
-
Vigyorka
aktív tag
-
emeritus
tag
válasz Vigyorka #23948 üzenetére
Esetleg kezdd előlről, ismételt újratelepítéssel. Elvileg semmi gondnak nem szabadna lenni a belépésnél, a szokásos mód - ujlenyomat, vagy pin kód - akadálymentes kellene legyen. (Emlékeim szerint eltávolítás előtt indokolt az alkalmazás gyorsítótárának törlése.)
[ Szerkesztve ]
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest