Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Proxmox VE
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Azt sem mondanám, hogy kevesebbet fizetnek a csomagolt termékekért.
A horvát 1.5 l-es Jana víz mai akciós ára hatosával vásárolva Horvátországban (Studenac, a többieknél most nem látok rá akciót) 0.78 EUR körül mozog, ez 308 Ft körül van.
Itthon ugyanez egyesével 269 Ft + 50 Ft.
Egy helyi dobozos fél literes (kaproncai pan , zágrábi ozujsko vagy károlyvárosi karlovacko) sör egy EUR alatt már alig kapható akcióban. Itthon azért egy Dreher vagy egy Borsodi még mindig megkapható akciósan 0.76 EUR-ért + 50 Ft.
És sorolhatnám a végtelenségig. -
Spec
őstag
Áhh értem, köszi a pontosítást! Így egy kicsit más a helyzet. Akkor nem volt túl pontos információ, amit a csávó mondott a videóban. Viszont így kevesebbet kapnak vissza, de legalább kevesebbet is fizetnek érte. Csodálkoztam is volna, ha egy 1 eurós termék árának fele visszajárna.
#97 Rage47: Én pl. már többször találkoztam magyar boltban ilyen szlovák Z-s visszaváltós palackkal. Az is eléggé felháborító, hogy pl. az ilyet nem tudod visszavinni a magyar visszaváltó rendszerbe. Ha EU-s szabályozás, akkor az EU-n belül ennek egységesnek kellene lennie, bárhol is veszed a terméket. Igaz, ezekre nem is számolja fel az 50 Ft-ot a kasszánál.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Rage47
veterán
-
Spec
őstag
Azt nem tudom szlovákiában hogy megy. Viszont azt tudom, hogy ez egy EU-s szabályozásnak való megfelelés érdekében van, úgyhogy elvileg minden tagállamban ugyanúgy kellene hogy történjen.
Mégse úgy történik, pl. láttam egy videót amiben mutatja a fickó, hogy horvátoknál 50 euro centet ad vissza palackonként az automata, ami majdnem 200 Ft. Azért az nagyobb motiváció, hogy visszavidd. Ráadásul a videóban azt mutatta a csávó, hogy 1,07 euroért vett valami gyümölcslét, és arra kapta vissza az 50 centet, de úgy hogy ott nem pluszban fizettetik ki, hanem benne van az árban. Vagyis visszakapta a gyümölcslé árának a felét gyakorlatilag. Ez nem tudom mennyire igaz, de a videóban ezt mondta a csávó."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
Spec
őstag
válasz zsoltzsolt #82 üzenetére
Nekem Lidl -ben pl. ilyet adott.
Egyébként az ezen lévő szöveg alapján az üzletlánc bármelyik áruházában el kell fogadják, és 6 hónapig érvényes. Szóval elvileg nem csak ott használható fel ahova visszavitted a palackokat.
Mondjuk én azt se értem, hogy miért köti egyáltalán üzletlánchoz, bárhol be kellene venni, független kellene legyen az adott üzlettől, üzletlánctól. Nekem ez nem okoz gondot, de elhiszem hogy van akinek igen.
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
dokee78
félisten
Találkoztatok már olyan problémával,hogy azt írja az alkalmazás,hogy érvénytelen hűségkártya (vagy azonosító)
1 hete kétszer be tettem telóm a Repont automatába.
Ki írta ezt a hiba szöveget.
3. behejezésre ki írta,hogy Transfered Complete,de pénz sehol.
Reklamálni nem tudok,mert bizonyítani nem tudom.Ma megint az érvénytelen valamit írta.
-
azbest
félisten
jah ezzel reklámozzák
- új bevételi forrás (néhány forint flakononként, de net, áram és egyebek nem tudom a bolt költsége -e)
- forgalomnövekedés (oda fognak járni, ahol vissza is lehet váltani)csak hát a filléres bevétel, plusz munkaerő alkalamzása, a boxra jutó négyzetméter bérleti díja lehet inkább veszteségbe hajlik a boltnál.
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
-
vargalex
félisten
Még néhány dolog:
- szerintem sokak számára (köztük számomra is) bosszantó, hogy az üres flakonokat eddig ugye összenyomtad és vagy gyűjtötted egy zsákban és elvitted egyszerre a szelektívbe, vagy azonnal kivitted a szelektív kukába (mivel családi házban lakom, én a második esetbe tartoztam). Most viszont gyűjtheted úgy, hogy tele palacknyi helyet foglal minden üres palack is, mert ugye nem nyomhatod össze.
- nem értem, hogy a visszautalás kinek éri meg. Hiszen az nyilván valakinek költség (vagy mohu, vagy bank), amiből gondolom napi több ezer van
- amit már írtatok néhányan: érthetetlen, hogy miért nem lehet az utalványt más helyszínen is felhasználni...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Olvasom itt a QR kód beolvasási problémákat. Én eddig ilyen szempontból 2 féle aztomatával találkoztam:
1. A QR kód olvasó egy mély nyílásban van, ahová be kell tenned a telefonod.
2. A QR kód olvasó az automata sírjából 1-2 centire nyúlik ki.Mindkét esetben jártam már olyan automatánál, ahol elég sokat kellett játszani azzal, hogy beolvassa a QR kódot.
Volt olyan automata, aminél nem tudtam a QR kód beolvasásával kezdeni, mert mindig azt írta, hogy érvénytelen (vagy valami hasonló szöveg). Itt általában a végén az utalást választva van lehetőség beolvasni a QR kódot. Ennek megfelelően viszont jártam úgy is másik automatánál, hogy nem a QR kód beolvasással kezdtem és a végén nem is volt lehetőség erre, így csak bolti utalvány, vagy adományozás volt választható.
És természetesen velem is előfordult, hogy az azonosítás ellenére nem volt utalási lehetőség. Ekkor vettem észre, hogy ilyenkor írta is az automata (ahol egyébként normál esetben működik) a képernyő tetején alig észrevehető 2-és, vagy 4-es betűmérettel pirosan, hogy jelenleg csak a bolti utalvány és az adományozás érhető el.Szerencsére én olyannal még nem találkoztam, hogy másik üzletben vásárolt flakont (ami ráadásul saját márkás termék, tehát ahol beraktam az automatába, ott biztosan nem forgalmazzák) ne fogadott volna el az automata. Ellenben olyannal többször is, hogy egy flakon vonalkódját csak sokadjára tudta beolvasni (pedig nem volt sérült/gyűrött).
Szóval, nagyon nincs ez kiforrva, nem is igazán tesztelték ezt rendesen, de legalább valaki biztosan jó sok pénzt felvett érte.
És a legtöbb esetben jó nagy sor is van az automatánál. Persze a végén szerintem pont az lesz a flakonnal, mint eddig is, ahogy szelektíven gyűjtöttük.Alex
-
azbest
félisten
nem tudom mennyire általános, de régen amikor műholdas tévében néztem német csatornákat, ott mutattak olyat, hogy a szelektíven válogatott szemetet elvitték ingyen német városokban. Nálunk fizetni kellett mindig érte. És még le is építették az utóbbi években, pláne mióta mol az is
A többutas, újratöltős üvegeknek meg a járvány is betett, mert voltak boltok, ahol megtagadták a visszavételt a járványra hivatkozva és kb azóta sem hiszem, hogy bárki visszavinne oda, nem tudom, egyáltalán visszavesznek-e többutas üveget azóta. Másik boltban megjelent egy kis visszaváltó automata akkoriban, az azóta is üzemelt (a mostani rendszer óta nem jártam ott, hogy cserélték -e)
Nem tudom látni fogunk-e hivatalos adatokat. Szerintem sokkal kisebb arányban kerül vissza a pénzes flakon. Esetleg, ha a mol-nak következő év nyarán kiteendő beszámolójából ki lehet bogozni, akkor tippelhetünk, hogy milyen nagyságrendben volt viszavitel [link]
Nálunk is úgy állnak hozzá, mintha amerikában lennénk. Nagy bevásárlóközpontban, autóval lehet a legkényelmesebben intézni ilyesmit is.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Ebben teljesen egyet értek. A már hosszú évek óta jól működő házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést kellett volna inkább fejleszteni, bővíteni, javítani rajta, ha úgy ítélték meg, hogy nem hozza az EU által kitűzőtt hasznosítási arányszámokat.
Most a két rendszer párhuzamosan működik, és kvázi zsarolással akarnak rávenni, hogy vidd vissza az automatába a hasznosítható ital csomagolásokat, mert először kifizettetik veled a +50 Ft-okat, és ha nem viszed vissza, akkor bukod szépen. Ez egyfajta büntető, kényszerítő módszer, a jutalmazóval szemben.
Mennyivel jobb lenne, ha a szelektív gyűjtésnél a szemétszálítás díját csökkentenék mondjuk ezzel is motiválva mindenkit a nagyobb arányú szelektív gyűjtésre. Ha meg visszaváltós, automatás a rendszer, akkor meg mondjuk jutalom pontokat lehetne gyűjtögetni, amit beválthatsz kedvezményekre, kuponokra, bármire. De nem pénzzel húznak le előre.
Jah, hogy ez így nem biznisz nekik? Mert hát ugye az 50 Ft-ocskákat mindenki szépen beperkálja a boltokban mint a katonatiszt, a bolt meg befizeti a MOHU-nak. Ha az általad írt statisztikát használom, az 1,5 Mrd x 50 = 75 Mrd Ft, és ez csak a PET palack. A sörös doboz, és az üvegeg még vagy 2-3x ennyi évente.
Jelenleg a legoptimálisabb becslések szerint is - úgy hogy már akadozik miatta a visszaváltási rendszer, az emberek rohama miatt - nagyjából 40-45%-os a visszaváltási arány. Vagyis a fenti lóvénak több, mint a fele jelenleg bent marad a MOHU zsebében. Ez éves szinten nagyjából 100-120 Mrd Ft tiszta árbevétel, amiért nem tesznek semmit, csak jön magától szépen. És na ezért nem is motiváltak annyira, hogy ez az arányszám rohamosan javuljon."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
azbest
félisten
igaz. bár ha nem lenne egyáltalán automata, akkor nem kellene odavándorolni senkinek, se sor nem lenne, se szívás. Hanem vinnék a szelektív hulladékot a kukából, ahogyan eddig is.
Már vagy fél éve ott vannak az automaták és a végső átállás előtt is rendszeresen le voltak robbanva, amikor még alig használta valaki.
Amúgy meg ja, ha a fecnit bárhol be lehetne váltani, akkor tőlem lehet korlátozni az utalási lehetőséget, de addig nem. A pénztárgépek is mind online vannak, lehet beváltáskor is ellenőrzik a vonalkódot online.Ja és látom az appos ászf-ben, hogy a mohu nem felelős semmiért, ha nem sikerül az utalás.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
"ugyan már, nem az utalási rendszer akdozik, hanem az ócska autómatás rendszer. Leszakadnak a netről, hétvégén nem üzemel hivatlosan. És persze kevés helyen van automata és kevés személyzet ápolgatja"
Pontosan ez az. Viszont ha nem erőltetné mindenki a számlára utalást pár száz forintokkal, akkor pl. nem lenne probléma, hogy:
- nem működik a mobil net, és/vagy az applikáció és az automata előtt sz*rakodok vele, amig mögöttem áll a sor.
- nem tudok belépni, és az automata előtt sz*rakodok vele, amig mögöttem áll a sor.
- nem olvassa be a QR kódot, és az automata előtt sz*rakodok vele, amig mögöttem áll a sor.
- leszakad az automata a netről, nem akar utalást indítani és az automata előtt sz*rakodok vele, amig mögöttem áll a sor.
- kiléptet a rendszer visszaváltás közben és az automata előtt sz*rakodok vele, amig mögöttem áll a sor.
És még sorolhatnám....
Ezzel szemben ha valaki nem akar utalósdizni pár száz forintokkal, akkor szépen odamegy az automatához, teló, aplikáció, minden nélkül elkezdi beletolni a palackokat, majd a végén kiadja a papírfecnit, és lehet örülni. Én már a 4. visszaváltásomon vagyok túl, mindegyik 10-12 db volt, és nem tartott tovább 2 percnél az egész.
Persze értem, hogy sz*r a rendszer, de lehetne mindneki kicsit rugalmasabb is. Ez még bejáratós, jelenleg így megy sajnos. De ha mindenki leáll b*szakodni 200 Ft-ért, amit számlára akar kiutaltatni, akkor ne csodálkozzunk, hogy áll a sor, meg vissza kell menni, és hasonlók. Én csak ezt mondom."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
azbest
félisten
ugyan már, nem az utalási rendszer akdozik, hanem az ócska autómatás rendszer. Leszakadnak a netről, hétvégén nem üzemel hivatlosan. És persze kevés helyen van automata és kevés személyzet ápolgatja, mert a
több százezer napi flakonforgalomra jut 3ezer automata.Egyes statisztikák szerint: óránként 180 000, évente több mint másfél milliárd darab PET-palackot használnak fel Magyarországon. [link]
elenleg mintegy 3100 ponton lehet automatákban visszaváltani, és mintegy 1000 kézi visszaváltási hely van kisebb boltokban. [link]
szóval, ha mindenki visszavinné, akkor óránként 44 darabot kéne elnyelnie és kezelnie minden egyes automatának és kézi kezelőnek. Ha egy sem hibázik és mivel átlag, lehet vannak napszakok, amikor sokkal több. Ja és ebben nincs benne az üveg, alu és nem pet palackos fajta.
Persze, ha a szaros kupont bárhol fel lehetne használni, akkor mindegy. De nem lehet. Fel kéne fogni, hogy sokan nem úgy vannak, mint te, hogy abba a boltba járnának vásárolni, ahol az automata van. Alig van automatás bolt.
[ Szerkesztve ]
-
Spec
őstag
Ez a számlára utalás azért nem ilyen feketén fehér dolog. Az ember jellemzően néhány 10 db-nál többet egyszerre nem visz vissza, vagy még annyit se. Általában pár 100 Ft-okról beszélünk átlagban. Ha két nagy cekkerrel, vagy zsákkal mész, akkor lehet talán 1-2 ezret összekotorni. Nem csoda hogy akadozik a rendszer, ha több ezren az országban pár száz forintokat utalgattatnak ide-oda. Teljesen felesleges dolognak érzem, ha nem ipari méretben csinálja az ember. A levásárolható vouchert azonnal kiadja az automata, és úgyis mész vásárolni előbb-utóbb, beváltos valamire, és ennyi. Az utalásra meg várni kell, sokszor napokat is. Én korlátoznám is a MOHU helyében, hogy minimálisan mondjuk 2000 Ft alatt nincs is számlára utalási lehetőség.
-
bolic
őstag
Mivel nálam volt a bolti utalvány 350 Ft értékben, ezt akartam kipróbálni ma délelőtt 9 órakor, valóban csak személyes pénztárosnál lehet beváltani.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
bolic
őstag
Szétnéztem a repont szabályok között, sehol nem említették hogy önkiszolgáló pénztárakban bolti utalványokat lehet váltani? Vagy csak a sorban állók között be kell állni a személyes pénztárak előtt ezért a bolti utalványok beváltásáért?
Kérlek válaszoljanak a kérdésemre, előre is köszönöm szépen.
-
Spec
őstag
Mert ez nem visszaváltható üveg, hanem beváltható. Ha az appal rászkenneltek, akkor így is írja. A kető nem ugyanaz.
A visszaváltható 50 Ft-os, ami egy utas, azaz egyszer használatos. Ez újra hasznosításra kerül (elvileg).
A beváltható, ami régen is volt lényegében, a betétdíjas üveg, ami több utas. Ezt nem újra hasznosítják, hanem újra használják, vagyis visszavételt követően mossák, újratöltik, újracímkézik, és megy vissza a boltba. Ilyen szinte az összes klasszikus sörösüveg.
Lényegi különbség, hogy a visszaváltható fixen 50 Ft-os tarifán megy, a beváltható meg a gyártó által szabadon meghatározott díjon. Az nyilván marketing fogás, ha az 50 Ft-os díj alá árazzák, viszont a visszagyűjtési arányon nem javít sajnos. Pedig az újra használhatót kellene előnyben részesíteni, az újrahasznosíthatóval szemben, úgyhogy nagy hibának tartom, hogy az 50 Ft alá árazzák be egyes gyártók."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
bolic
őstag
Kérem írjanak, hogy melyik mobiltelefonotok vagytok? Nekem pl. Telekom T Phone Pro 5G 2022-es modell.
-
thesound
addikt
válasz pvt.peter #63 üzenetére
Tegnap igen. Majd ~25.-re mégis beolvasta. Kiírta hogy érvénytelen (egy pillanatra felvillant hogy Szia xy), de mégis elindult a szalag és számolta a bedobált cuccokat és volt utalás gomb is.
De jártam már úgy, hogy a kód beolvasás után nem voltam elég gyors, kb. 5-6 mp múlva dobtam be az elsőt, így kiléptetett és csak utalványt dobott ki. Szerencsémre észrevettem (eltünt az utalás gomb) és 1 doboz lett így utalványos... Kezdhettem előlről a QR kód beolvasási macerát...
Majd a kód kicsinyítést megpróbálom én is, de van amikor elsőre beolvassa, van hogy perceket kell varázsolnom az automata előtt. (ugyanaz az automata, ugyanaz a telefon, ugyanúgy csinálom... ). Agyrém.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
pvt.peter
őstag
Nálam 2 különböző REpont automata is azt írta ki a QR kódom beolvasása után, hogy érvénytelen...
Más is futott már bele ilyenbe?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
bolic
őstag
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van az OTP bank applikáció szemben, majdnem minden legalább 6 sikertelen 6 szám jegyű PIN kód belépést kaptam, nagyon meguntam a bugos applikáció miatt, ki is basztam azonnal a mobiltelefonomról az applikációt. Ugyanis a Nemzetbiztonság szerint nem biztonságos használni ezt.
Tehát marad az internet bank vagy elég megnézni a REpont kifizetések menüponton.
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Lekicsinyített REpont QR kód képet tudott beolvasni végre először. És átutaltak saját bank számlára, de nem küldött SMS értesítőt, mi történt? Talán az OTP bank nyugdíj számlám miatt egyelőre csak legalább 5 ezer Ft átutalás esetén meg fogok kapni a SMS-et? Mindegy, majd kipróbálom a nagy adag kb. 5100 Ft Repontozást végrehajtani legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
mokalade
tag
Egyik esetben pont nálam telt meg vagy akadt gondja az automatának, kiírta, hogy további átvétel nem lehetséges, de aktív lett az utalás gomb és simán meg is kaptam a pénzt a számlára. Jár a piros pont, nem kellett megvárnom mire helyrehozzák, igaz ez csak akkor megoldás, ha már nincs nálad sok visszaváltandó cucc.
-
mokalade
tag
20:20-kor próbáltam, 21:00-ig van nyitva az üzlet. Mozgatni kellett a mobilt, de "simán" beolvasta a QR kódomat, kiírta a nevemet, azonosított az automata. Mielőtt beetettem volna az első palackot, kiírta -nem pontosan idézem-, hogy az azonosítás nem lehetséges, de van lehetőség bolti kupon kérésére.
Itt két automata volt, a másiknál is megpróbáltam, ugyanez történt.
Innentől úgy is ment mintha azonosítás nélkül csináltam volna, beadagoltam a palackokat és adomány/utalvány lehetőségek voltak csak.
Korábban volt olyan üzlet, hogy eleve ki volt az automatára írva, hogy csak adomány/utalvány működik, az utalás nem. Hasonló gond lehetett akkor ott is. -
bolic
őstag
Ma délelőtt 11-kor teszteltem le a QR kód leolvasását, sajnos nem jött be nekem, valószínűleg túl nagy a QR kód (túl nagy a Telekom T Phone Pro 5G 2022-es mobiltelefon kijelzője) a REpont gép olvasó előtt, ezért úgy döntöttem hogy lekicsinyítettem a QR kód képet szerkesztő program segítségével, majd letesztelem lefotózott kicsi QR kód képet valamikor újra.
Valaki túl sok hulladékot használt fel, asszem kb. 80 darab hulladékot dobott be a cigók. És emiatt sorba álltunk és kb. 5 perc múlva kész volt az egyik cigó bedobálását, ekkor jött a balszerencsétlenségem hogy nem tud beolvasni a beszopott QR kódomat.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Tisztelt Ügyfélszolgálat,
tényleg nem üzemelnek az automaták hétvégén vagy csak hibásan lettek felvéve a nyitvatartási idők a rendszerben?Hétvégén egyetlen elérhető automatát sem mutat az app. A webes térképes kereső szerint csak hétköznap vannak nyitva.
Az automaták mindegyike képes utalással visszatéríteni a flakonok díját? Ha folyamatosan online vannak az automaták, akkor javaslom az automaták működőképességének valós idejű frissítését az appban, hogy ne kelljen kilométereket utaznunk feleslegesen a rossz automatához.
Üdvözlettel,...
válasz:
Tisztelt ...
Hivatkozással a repont@mohu.hu e-mail címre érkezett megkeresésére, az alábbiakról tájékoztatjuk Önt.
Az automaták üzemeltetéséről az adott üzlet gondoskodik, így a visszaváltó automata igénylésekor meg kellett adniuk az üzlet nyitva tartását, valamint hogy ebben az időben az automata mikor érhető el. Ezek az információk kerültek megadásra a térképes keresőben, így amennyiben az adott üzlet nincs nyitva hétvégén, úgy elképzelhető, hogy az ott található automata sem használható.
Amennyiben azt észleli, hogy a térképes keresőn szereplő adatok nem egyeznek a helyszínen tapasztaltakkal, úgy az üzlet pontos címével, valamint az eltéréssel megjelölve küldje meg részünkre.
Ezen felül az automaták folyamatos, hiba nélküli működtetéséről az üzlet személyzete gondoskodik, így amennyiben azt tapasztalja, hogy az automata nem üzemel megfelelően, esetleg üríteni szükséges, úgy azt az üzlet személyzetének szükséges jeleznie. Az automaták telepítését, karbantartását és szervizelését a gépek gyártói végzik; az esetleges meghibásodásokat az üzletnek szükséges jelezni a gyártó felé.
Mindegyik visszaváltó automatánál van lehetőség a banki utalás kiválasztására, azonban ahogy honlapunkon is szerepel, a palackok visszaváltása után a banki kifizetések során lassulás tapasztalható.
Együttműködését köszönjük!
Tisztelettel:
...
MOHU Üzleti ÜgyfélszolgálatAkkor gondolom ez azt jelenti, hogy nincsenek nyitva hétvégén sehol sem. Legalábbis a boltok nem vállalják a hétvégi karbantartást. Azon az apróságon, hogy az online lévő automata állapota nem látható, véletlenül átsiklottak.
Ma jártam egy aldinál. Az előtérben lévő két automatából 0 működik. A vásárlótér végében lévő kettő üzemelt, éppen két nagy zsákos ember játszott vele már jóideje. A saját zsákomat tegnap odaadtam egy rászorulónak.
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Így jártam én is. Vasárnap kora du. dobáltam be és ma jött meg a bankszámlára a pénz.
Ami fura, hogy az app-ban sem látszott addig, csak most hogy megjött az utalás. Azt hittem buktam a dolgot, mert sehol nem volt nyoma...Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
bolic
őstag
Sok ismerősöm panaszkodtak, hogy a repont applikáció felől hétvégén nincs banki átutalás, ilyenkor várni kell hétfőig.
Ez igaz?
Majd jövő hétvégén kipróbálom először a repontozást.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Nekem ma beolvasta a qr kódom,ki is írta a végén hogy transfer komplette és mégsem jött semmi a számlámra. Járt már így más is?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest