Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
-
IT café
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Fejlesztő13 #280 üzenetére
Valami packet capture nevű progit néztél már a play áruházban?
Az apponként figyeli a hálozati forgalmat, milyen hoston mit fogad és küld.
Sok esettben egy app 3-4 host-on is kommunikál, megnézed mit küld ki, ha úgy érzed hogy gyanús akkor kitudod másolni az adott host cimét és hozzáadni a gyári hosts fájlhoz.
Már ha van root.Reklám és spyware blokkolásért bizony néha picit "dolgozni" kell.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Fejlesztő13 #285 üzenetére
Nah, ezt nem tudtam, köszi az infót.
Őszintén szólva androidon nem nagyon foglalkoztam reklámblokkolással. Adaway, meg Firefoxban uBlock+3rd Party Scriptek/Frame-ek blokkolása. Amúgy is nagyon kényelmetlennek tartom a mobilos böngészést, szóval csak a legszükségesebbre használom. Adaway meg teszi a dolgát nálam appokban is egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Fejlesztő13 #282 üzenetére
Jah, talán olvasnom kéne, nem csak a korábbi hozzászólásból levonni a következtetést.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Fejlesztő13 #280 üzenetére
-
törölt tag
válasz Fejlesztő13 #275 üzenetére
Adguard alatt én az ingyenes kiegészítőjüket értettem. Ezt ugyanúgy telepítheted böngészőbe mint az Ublock Origint, ezt én két éve használtam aztán az Adguard lett szimpatikusabb. Listák és egyebek miatt. Ez a kettő közül valamelyik ajánlott a négy ismert kiegészítő közül, az Adblock és Adblock Plus jobban eszik a procit és memóriát! Erről volt alapos teszt linkelve pár oldallal. Még a Ghostery ismertebb, ennek tudása elmarad a nagy négyes mögött. Újabb versenyző még a Nano Defender nevűről is írtak itt a topikban.
Amire te gondolsz fizetős Adguard Premium az normál telepítendő program és rendszerszinten szűr win32 programokban és Win10 UWP appokban is. (még Spotify reklámokat is, de a Spotify-ra inkább fizessen elő mindenki rendesen) Vannak egyéb biztonsági moduljai is, szülői felügyelet és egyebek.
Egy kiegészítő utólag tünteti el a reklámokat, az Adguard Premium be se engedi a böngészőbe. Hasonló a host fájl működési elvéhez. A ping valóban kicsit rosszabb lesz, ezt a két hét free trial alatt ki tudod tapasztalni. Másik működési elvéből eredő dolog a tanúsítványokat az Adguard Premium fogja kezelni. Ez bizalmi kérdés mint antivirus szoftvereknél. A technikai részletek magyarázata ott a honlapjukon. Tartani nem kell ettől, régi cég és elég transzparensek mindenhol ott vannak, saját fórum és blog, reddit, github.
Ha ez mégis gond, használd csak az ingyenes kiegészítőt az nyílt forráskód és a tanúsítványkezelést nem veszi át. Az Adguard Premiumnak van külön topikja az OS, alkalmazások kategóriában. Legutóbb Húsvétkor volt 30% akció a kulcsokra. Én elégedetten használok olyan gépet is amin a Premium teljes program és olyat is amin csak az ingyenes böngésző kiegészítő van.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fejlesztő13 #275 üzenetére
-
törölt tag
válasz Fejlesztő13 #273 üzenetére
Direktben nem tudok hozzászólni, nem használtam azt soha. A host fájlt babysittelni kell, sokkal kényelmesebb egy kiegészítő. Pl. Adguardnál szépen karbantartják a listákat, automatikusan frissül. (nemcsak benyomják a közösségi easylist-et aztán jó napot)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest