- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fedora Linux
- ASUS routerek
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Egy szint után már rég nem a pénzért dolgoznak az emberek, hanem azért, hogy létrehozzanak valamit,
Szerintem ez így általánosítva nem igaz. Én azt látom, hogy az emberek, ha sok pénzhez jutnak, még többet akarnak, ha sok hatalomhoz, úgyszintén még többet... és permutálva is igaz... Kevés olyan embert láttam, aki ismeri azt a szót, hogy elég. És így erre az állításra épülő következtetésedet sem tudom elfogadni. Ettől még lehet, hogy igazad van, és Zuckerberg tényleg igazat mondott, de ennek elég kicsi a valószínűsége...
Új hozzászólás Aktív témák
it A Facebook vezetője egy interjúban részletezte, hogy miképpen is gondolják azt, hogy a fejlődő régiók felhozásával az egész világ számára elérhetővé kívánják tenni az internetet.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Biliárd és snooker topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest