Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Mindket sor vegen levo utolsot probaltam mar, meg meg jo parat, de valamiert mindig visszateszem a gyari szamlapot.
Az akku hiany engem annyira nem zavar, ugy is szol 15%-nal. Viszont a Bt jel hianya eleg zavaro tud lenni.
Viszont az nekem uj, hogy laggol... A szamlapoktol tud laggolni a Band??!Most azon gondolkoztam, hogy egy Band 3 stilusu egyszeru szamlapot keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Zyxel NAS326
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest