Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Lehet ráérek a hétvégén, vagy inkább a jövő hónapban frissíteni.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
hallador
addikt
most teszem fel vmware workstation alá, kíváncsi vagyok a változásokra. várom már az ltsb-t az a legalkalmasabb nekem az összes közül, a sima enterprose is májusban frissül, az ltsb meg még később.
Az elég furcsa, hogy a sorrend:- régió
- billentyűzetkiosztás
- második billentyűzet kiosztás
- frissítések ellenőrzése
- a felhasználó felvétel, és a jelszó, valamint a jelszó emlékeztető 4 ablakre elhúzni ???????
- itt elég szépen elmagyarázza ki miért mit kell, hogy ki be kattintson... igaz csak 5 klikk van a 9 - 10 helyett.Érdekes... Kíváncsi vagyok a többire is, milyen újdonságok vannak.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
törölt tag
Hajnali frissítés óta újra működik a Scroll up/down a W10 enterprise-on...
Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Nekem, ahogy kész lett a frissítéssel, az első üzenete az volt, hogy frissítés érhető el a számítógéphez.
-
djszido
tag
Nálam ez az utolsó esélye a microsoftnak. A tavalyi anniversary update óta folyamatosan küzdök a DPC latency által generált hang-pattogással. Ha ez nem oldja meg, max virtuálisan fogok futtatni windowst.
-
Ekiamedve
tag
Hali ebben már benne van a gaming mód?
-
Bounti
aktív tag
Mobilnetem van, szóval nem mindegy a méret. Valaki megmondaná, hogy mekkora ez a frissítés? (Creators)
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
hallador
addikt
Egy biztos, az erőforrás igénye első blikkre is jóval nagyobb. Ami azért annyira nem tettszik. egy sima program telepítés kihajtja 100%-ra a processzort, két mag. Azért az nem szép annyira. Valamint a start menü-n lehet érezni a jóval nagyobb grafikus teljesítmény növekedést.
Engedélyeztem a hardveres grafikus gyorsítást a workstation-ban, és így már OK, ez a 1607-ben nem volt szükséges, itt igen...
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
laskr99
addikt
Nekem tegnap jött a biztonsági frissítés mellé még valami ami fel is ment. Nem a CU volt az 100%. Frissítés és leállítás után ma reggel azt írja frissítés a kikapcsolás gombnál de negyed óra múlva nem volt ott.. fura.
-
Exodius
őstag
Nah jó van gyerekek!
Adjunk még neki pár hetet!
-
r92king
tag
Engem az zavar, hogy win+x menüből kivették a vezérlőpultot, viszont hamarabb áll fel a windows, mint a monitor bekapcsol UEFI módban. Not bad.
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
Bounti
aktív tag
válasz gyurkikrisz #19 üzenetére
Le lehet szedni külön csak a frissítést is?
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
sir0cco
tag
A frissítés nálam gond nélkül végbement, viszont az edge valamiért csak fehér/üres oldalakat hoz be, holott más pl. egy chrome vagy ie hozza símán. Még egy google.hu sem jön be XD
Edge újra telepítése megtörtént.
Ötlet? -
BlackDesert
tag
Ti be tudtok lépni a mixed reality app-ba? Vagy egyenlőre csak dísznek van?
-
Dhampir
félisten
Már 10-én rendben felment egy HP notira, utána pedig a hibajavító frissítés is. Csak az Accelerometer-t kellett ismét feltelepíteni.
-
t72killer
titán
No, még pár kumulatív és próbálom is ki. Amúgy ez csak tengap óta az első hibajavítás, a eleve már ennél is írják, hogy váltja a KB4016251-et, de elvileg volt 2 korábbi is.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Hiftu
senior tag
Mikor jön az új update, amiben egy hiba miatt a basic adatgyűjtés beállításai helyett a full-t fogja használni?
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Whantsaa
újonc
Sziasztok !
Csak nekem nem észleli az updatet ?
Próbáltam manuális frissitést is de úgy sem találja, nem tudom mi lehet a gond. -
rvs
aktív tag
A Linux for Windows subsytemet próbálhatta valaki? Tényleg futtathatóak az exe fileok a bashbol?
-
Pubszon
veterán
Visszanézve minden frissítés sikeres volt, csak ez nem, de már vagy 20-szor rápróbáltam.
Kb 2 hónapos Win 10 Pro X64, eredeti Win7 kulccsal.
Nem tudom mi lehet a gond.
Ma volt 4 frissítés előtte, az is felment rendesen. KB4013214, KB4015217, KB4018483, KB890830.
Újraindítás volt már többször is.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-szp-
aktív tag
Itt van még pár ötlet a hibakódra. Segít valamelyik?
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
->Raizen<-
veterán
Miért indulnak tv módba a monitor tv-n 30 hz-be a 3d alkalmazások? Eddig ilyen gond nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest