- Windows 11
- Mobilinternet
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inkább Neked mi a gondod? Zavar, hogy embereknek van kereseti lehetőségük? Ebből nem lesznek milliomosak, rájöttél? Ennyire imádsz adót fizetni, s látni, hogy mire költik el? A fele dolgokkal úgy ahogy, a többi felével már nem annyira értek egyet, de minden országra igaz ez, néhol látványosan teszik zsebre a Te számláidból befolyó összegeket, néhol nem. Nem vagyok ingyenélő, természetesen a körülöttem levő dolgokért fizetek, de az állam vajsmi keveset ad nekem ... én minek adjak ilyen sokat? Kiknek? Milyen jogon?
Előbb ezt nézd meg, másoknak is ajánlom ----------> Ennyi az Annyi 1. - Ennyit és ezért adózunk
Törvényeket tudod kik hozzák? Emberek. Milyen emberek? Akiket megválasztottak. A feladatuk az lenne, hogy az embereket szolgálják, de nézz körül mennyi olyan törvény van, mely az ő javukat inkább szolgálja, mint a köznépét. Szemet szúr ez nekem, tudod? A köznép nem igazán érdekel, sem az, hogy a törvényhozók ők saját maguknak milliárdokat csalnak, de akkor b@zdmeg ők se szóljanak bele én mit csinálok, ne követeljenek még többet, merthogy az én munkámért még nekik is járjon belőle, pluszba!
Miért adózzak le, ha AZ AZ ÉN munkám, többlettermelékenységem és érdemem? Ők mit tettek ezért? Ha ennyire egyszerű logika, akkor talán megérted az én álláspontomat.
ui. Végigolvastam, látom mindenki Téged olt. Ha neked ennyire kell a ku..a számla, ülj taxiba 2-3szor drágábban és töröld ki vele, már ha adnak (tisztelet a kivételnek)!
Új hozzászólás Aktív témák
it A kormányzatokkal és a versenytársak lobbicsoportjaival folytatott küzdelem heve nem mérséklődött, de a vállalat gőzerővel fejleszt és terjeszkedik.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- Update 04.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest