Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Na ja. Akkor most szeretném megkérdezni Liksoftot, és az egyéb adatmentéssel foglalkozó cég alkalmazottjait és vezetőit, hogy Ők mit szolnak ehhez.
Hogy nem könnyiti meg az életüket az új titkosítási rendszer az biztos.
Mag az is, hogy Ők is kezdhetnek ''lobbizni'' és tüntetni a Microsoft székháza elött.....Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
Hát nem tudom. Szerintem nem fogja minden felhasználó fejből nyomni a dekodoláshoz szükséges kódokat
A bitenkénti visszahozásról: amennyit itt olvasgatttam az adatmentésről, sok esetben csak akkor lehet visszahozni az adatokat, ha a ''manuálisan'' azonosítjuk őket.
Bár megvalva az őszintét nem ngayon ismerem ezeket a kódolási eljárásokat. Abban az esetben, ha egy fájlokat egynenként kódolják, és úgy tárolják le, akkor lehet hogy vissza lehet állítani a kulcs hiányába, bár akkor sem férünk a ''nyers'' adatokhoz.
Ha viszont egy olyan kódolási eljárást használnak, ami nem a filokkal manipulál, hanem közvetlenül a lemezre írt, adatokkal <pl: nem is az adatokat kódólja, hanem a szektorcímzéseket módosítja, <a fat tábla van kódolva, és nem a fájl>>, akkor ha nem ismeretes a kódoló kulcs, akkor esélytelennek tartom mentést.Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest