Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Bolti átvétel (bolti vásárlásnak minősül)
No meg erre azt mondom finoman, hogy lófüttyöt!
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
A tegnapi probléma megoldódott, mármint, hogy nem tudtamn a netre mobíl adatforgalommal fellépni. Ma reggel bevittem a vodához, ahol vettem, kipróbálták az én kártyámmal, amivel tegnap én is, és egyből azt mondták hibás a készülék, csere. Hazaugrottam a papírokért és a dobozért, lepapírozta az eladó, majd az új készülékben is az én kártyámmal próba, megint nem volt mobil net, vakargatta a fejét, majd mondta a kolléganője próbálja másik kártyával, azzal azonnal jó lett, tehát az én SIM-em nem volt jó, azaz régi volt. Tehát hiába papíroztak, meg próbálgattak, ezt elöbb is meg tudták volna nézni. Ennyit az ügyintézésről"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Isten88
senior tag
-
ko9
addikt
válasz Enci1983 #2955 üzenetére
Pontosan, nekem a .377-es SW van fenn a telefonomon, abból csak Global UK verzió létezik, és van benne magyar nyelv.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Warpig
aktív tag
Valamennyire off amit írok, de remélem tudtok segíteni. A kérdés a következő lenne: az MH700-as sztereo fülhallgató működik más gyártó telefonjaival is? Próbálta vki? Illetve milyen hangminősége van (egy HPM-77hez képest pl)? Köszönöm a segítséget! W.
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
e-newsee
addikt
válasz dokee78 #2950 üzenetére
Már megoldódott a kapcsolódási probléma. Nem tudom hogyan, de jó lett. Viszont van egy érdekessége. A telefon riaszt a megfelelő időben, tehát az események rajta vannak, de érdekes módon a naptárjában nem jelenik meg egyik sem. Hol tudom akkor megnézni a közelgő eseményeket? Vagy esetleg offline módban a telefonon szerkeszteni egy korábban szinkronizált bejegyzést? Valami beállítást nem találok? Nem értem. :/
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
TomXx
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nektek meddig bírja a telefon 1 töltéssel?
Azért kérdezem mert az enyém jó ha 1,5 esetleg 2 napot minimális használat mellett , pedig nincs telepakolva alkalmazásokkal sem. Repülő üzemmódban pedig egy este alatt 8%-ot merül...szerintetek normális ez így, vagy vigyem szervízbe?
Köszi! -
Perillustris
senior tag
-
AusWolf
őstag
-
AusWolf
őstag
válasz papirzsepi93 #2942 üzenetére
Hali!
Annyiból áll a dolog, hogy ha be van kapcsolva a PIN kérés bekapcsoláskor, akkor nem megy a telefonon a mobilnet. Nálam ez egy régebbi, de már kék logós "pannon" SIM kártyával fordul elő. Nem tudom, hogy esetleg az újabb SIM kártyáknál is előjön-e a probléma. Egyébként én egyszerűen megoldottam: kikapcsoltam a PIN kérést, helyette jelszóval védem a képernyő aktiválását.Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
pusi1981
aktív tag
letoltottem egy diktafon progit es a hang itt is dobolós meg szercsegos-nem kicsit!
hangot hova toltsek hogy ti is hallhasátok? -
Emszi
csendes tag
Sziasztok!
xperia mini pro-hoz találtatok már kinyithatós belepattintós bőrtokot?
-
Árpád78
csendes tag
két kérdés lenne az egyik hogy van e ehhez a telóhóz JÓ gps a másik hogy pro ellenére érintős bill. van-e?
Egy messzi messzi Galaxy S-ban...
-
kommunism
aktív tag
Valaki tudja hogy kell beállitani hogy a kamera a mem kártyára vegyen?és valami programot amivel rendesen tudom kezelni a képeket, mert most minden szemetet letölt(facebbook fotók ilyenek).
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
dokee78
félisten
válasz kommunism #2968 üzenetére
A kamera az SD kártyára ment alapból is.
JustPictures! (magyar alapból)
QuickPicProgikat meg itt keress:Android appz - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!
-
pusi1981
aktív tag
[Ez azért szerintem már elég durva]
Nektek is ilyen mértékben csinálja ezeket a nem kívánt efekteket?
Ezt már normál környezetnél is hallani sajnos... -
Danythedog
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget kérnék, vettem én is egy (SK17i)-t a gyártási hete 11W31 ciripelés van benne,de elnézném ha nem merülne le 3 óra alatt 100 ról 0 ra úgy hogy semmit nem csinálok vele, Elixir 2 progi azt mutatja hogy a proci folyamatosan 1Ghz-n pörög, meg folyamatosan dobja a hálózatot. Gondolkodtam hogy szoftver csere, de nem találok hozzá.
Segitségeteket előre is köszönöm! -
llll
senior tag
válasz Árpád78 #2966 üzenetére
sztem én értem a kérdést
jó navigációs progikra értetted?
mert akkor abszolúte jogos az érdeklődés
én is döbbenten vettem tudomásul, hogy legális igo nem létezik androidra sem
az még hagyján, hogy a symbianra már szarik ez a cég is
de hogy ez a platform sem kell nekik...
hogy a törthöz milyen rendszerességgel, milyen megbízhatósággal jönnek a térképfissítések, abba már nem is merültem bele
mivel maga a törés sem 100%-os
feleségem galaxy minijén kipróbáltam kívácsiságból és ha elfordítom a telót, nem teszi ki teljes kijelzőre a térképet, csak ha kilépek belőle, majd - az elfordított állapotban - vissza
részemről itt végeztem ezzel a dologgal
van persze sygic (sztem a legtutibb), de ahhoz nincs top map térkép
(talán lesz, de egyelőre nincs)
érthető módon garmin sincs
és van az ndrive, amihez TM térkép is lenne, csak éppen asszem 2009-es...hát ez a helyzet az androiddal[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
Predator2
addikt
hol késik már a "híres/hírhedt" frissítés??? elméletileg a héten kéne jönnie (ha jól tudom)
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
llll
senior tag
válasz Perillustris #2979 üzenetére
+1
egy 4karakteres jelszóhoz én sem nyitnám szét
egy hosszabb sms-hez viszont már kicsi a virtuálisSoha többet DPD!
-
Bukk900
őstag
válasz Danythedog #2976 üzenetére
A fényerőt állítsd 50%-ra, a wifi-t, bt-t, mobilnetett csak akkor kapcsold be, ha használod, hálózati üzemmód legyen 2G-n, ha kell a folyamatos szinkronizálás-adatkapcsolat, próbáld ki a GreenPower-t.
Az akku 3-4 töltés/kisütés ciklus után éri el a max. kapacitását, töltéskor a 100% megjelenése után várd meg, amíg eltűnik a villámjel és telezöldre vált az akku ikon (még 30-40 perc).
A szoftvert 368-ról 377-re a wotanserver-en tudsz cserélni. -
e-newsee
addikt
válasz Árpád78 #2966 üzenetére
Csak hogy valaki a billentyűzetes kérdésedre is válaszoljon, igen, van benne virtuális billentyűzet. Álló módban a klasszikus telefonos(abc2, def3, stb...) és qwert(y/z) is van, bár az utóbbi állítva használhatatlan. Fekvőben csak qwert(y/z). A virtuális billentyűzeten állítható az y-z helye.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
pusi1981
aktív tag
2974-es nyöszörgős videóra senki?
-
JohnnyX
őstag
Jól olvasom, hogy vannak már tücsök nélküli verziók?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
ko9
addikt
válasz JohnnyX #2988 üzenetére
A 11W38-asokban eddig csak a "kopogást" lehet hallani. De nem mindben, van ciripelős is.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
AusWolf
őstag
válasz JohnnyX #2988 üzenetére
Nekem 11W34-gyel nincs ciripelés. Helyette viszont ma reggel találtam 2 hibás pixelt a kijelzőn.
Szerk.: A pixelhibát nem lehet valahogy házilag orvosolni? Nem hiszem, hogy ennyiért visszavennék garanciásan, ráadásul nekem sincs sok kedvem a macerához. Főleg, ha kapnék helyette egy ciripelőset.
[ Szerkesztve ]
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
AusWolf
őstag
-
ricsike81
aktív tag
megjelent minire a hivatalos 2.3.4
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!