Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
Valahol mintha rémlene, hogy be lehet állítani, hogy kikapcsolt állapotban is ébresszen-e a telefon. Valaki próbálja már ki, hogy a riasztásoknál vagy ébresztőnél nyom egy menü vagy beállítás gombot, szóval a jobb alsót, és ott be lehet-e állítani. Jelenleg Én sajnos nem tudom, ma ment vissza gariba ismét.
-
Pistakiss
őstag
Sziasztok!
Már az elejétől olvasam a topikot, mivel elhatároztam, hogy a lányom következő telefonja ez lesz, mint ahgy ez ma be is következett.
Nagyon tetszik a telefon, nekem Motorola Defy-m van, ehhez hasonlítom. Ciripelés mentes, 11W38-as kiadású!
Minden nagyon jó, szépek a képei és a videófelvételel is, természetesen mobil kategóriában értem. 3 felvételt készítettem, teljes hangerőn, fülessel visszahallgatva, semmilyen természetellenes hang nincs a felvételeken, remélem ez ilyen is marad!
Egy kérdésem lenne, Vodafonos vagyok, egyenlőre a saját kártyámmal próbálgatom, a mobilinternetet egyszerűen nem tudom beállítani, a Motorola-nál egyből jó volt, csak engedélyezni kellett, itt hiába találja meg a Vodafone.hu hálózatot, nem lép fel rá. Valaki tudna-e erre valamilyen magyarázatot, vagy állíttassam be ott, ahol vettem?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
AusWolf
őstag
válasz aggleány #2907 üzenetére
Már csak azért se válaszolhattál volna tegnap, mert most tettem fel először a kérdést. Tegnap, amikor beállítottam az ébresztést, és elmentem aludni, meg se fordult a fejemben, hogy kikapcsolva nem működik. Szerencsére nem toltak le (nagyon).
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
ko9
addikt
válasz Pistakiss #2908 üzenetére
Üdvözlünk a Mini Pro tulajok táborában!
Ahogy dokee78 is kérte, egy videót esetleg nekünk is fel tudnál tölteni? Mert akárki eddig mondta, hogy nem ciripel, az videó nélkül eltünt. Én meghallgatnám felerősítve a csak a bal oldalát a hangnak, mert az szokott ciripelni, a jobb teljesen tiszta.
Telefonból 2 gombnyomás a YouTubera feltöltés, megtennéd ezt nekünk?
Ugyanis én láttam - hallottam ciripelő 11W38ast, csendeset még nem.
Köszönjük előre is--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Pistakiss
őstag
Hova töltsem fel, még nem csináltam ilyet, ?
Most elküldtem, hogy hol fog landolni a fene sem tudja.
A feltöltés címe: mini pro, cirip nélkül[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
aggleány
addikt
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #2913 üzenetére
Saját hsz-met már nem tudtam szerkeszteni, ezért írok külön.
Most újra meghallgattam a felvételt egy AKG K270-s fejhallgatóval, ami azért nem rossz szerkezet, de semmi ciripelést nem hallottam. Ami hallatszik, az egy természetes, nem is frekvenciás zörej, a telefon tartásából eredő zaj, mivel elég közel kell fogni a mikrofonhoz, ezért a kéz mozgása hallattszik.
De mint írtam, feltöltöttem a YUTUBE-ra, remélem valahol meg lehet találni!
ko9: igen
De mégegyszer megpróbálhatom, hátha valamit nem jól csináltam[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
ko9
addikt
válasz Pistakiss #2916 üzenetére
Oké, köszönöm, gondolom konvertálódik, és mire bekerül az indexbe, kb 10-15 perc. Ha megtalálom, belinkelem, és persze meghallgatom
Amúgy elvileg ha bejelentkezel a Google profiloddal a YouTube-ra, akkor jobboldalt, fenn a neveddel lesz egy lenyíló menü, ott a videók alatt meg kell találnod[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
e-newsee
addikt
Egy gyors kártyacserés kérdésem lenne. Ha csinálok egy teljes backupot a telefonról MyPhoneExplorerrel, aztán kicserélem az SD-t egy újra, majd arra visszatöltöm a mentést, akkor nem vesznek el a játékok beállításai, ugye? Ma vettem egy 8 gigás Class 10es kártyát, de a gyárin már vannak cuccok. Köszi a választ.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
ko9
addikt
válasz e-newsee #2918 üzenetére
Szerintem simán Ctrl-C - Ctrl-V a két különböző kártyán értelemszerűen, és nem fog elveszni semmi.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Pistakiss
őstag
Oké, megnézem, de feltettem mégegyszer, lehet elsőre nem ment el, bár még így sem biztos, mondom ez az első videó feltöltésem
Még semmit nem látok a profilomban
A videóra visszatérve, szerintem ha az általam feltöltött videóban valaki ciripelést, vagy arra utaló nyomot talál, az már nem normális, az már nagyon túl misztifikálja a dolgokat. Én meghallgattam azokat a videókat, amiket "ciripelősnek" mondtak ki, azokban tényleg volt, számomra is hallhatóan, de ebben szerintem nincs[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Esetleg az én internetes kérdésemre nem tudsz válaszolni, mit hogyan kellene beállítani?
-
AusWolf
őstag
válasz aggleány #2914 üzenetére
Na igen, valóban kitalálhattad volna. Nem szép dolog, hogy nem tetted, és így nem válaszoltál a kérdésemre egy nappal azelőtt, hogy feltettem. Ma már talán kicsit késő van, és holnap az új tudásnak köszönhetően korán kelek, de majd délután feltétlenül meglesem.
Más téma: Felvettem egy videót én is, és feltöltöttem. Lehet, hogy süket vagyok, de én nem hallok ciripelést, csak egy mély pattogást. Ez normális? Amúgy ilyenem van: SK17i - SI 1249-4777 - 11W34
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
Pistakiss
őstag
Háát, úgy látom még nem ment el, azt írja ki a telefonon, hogy : Waiting to retry
A videó mérete 36,95 MB, lehet ez a probléma?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz AusWolf #2923 üzenetére
Én nem hallok ciripelést, ez egy egészséges hang, a semmit próbálta a telefon erősítője felerősíteni, ha lett volna más hang, akkor csendesebb lett volna
-
DrJános
aktív tag
Lenne egy meglehetősen amatőr kérdésem, remélem nem fejeztek le Ezeknél a telefonoknál a tesztben és a gyártói honlapon is a bővíthető memória SD ként van feltüntetve. Szóval akkor ez most tényleg csak SD vagy annyira egyértelmű, hogy SDHC, hogy már lusták kiírni?
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #2925 üzenetére
Vágtam a videóból, kv 16 MB let, ez talán átmegy
El sem indul a feltöltés, ahogy látom, mi lehet a baj?
21 mp az egész, lehetne valahogy tömöríteni, vagy a felvételen kellene állítani, hogy kissebb legyen a mérete?
Most indul talán, ahogy látom, mégsem, megállt[ Szerkesztve ]
-
-
ko9
addikt
-
Zsolto
őstag
válasz Pistakiss #2928 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy neked vagy nincs neted (ahogy írod is, hiszen ez volt az első kérdésed), vagy nem vagy bejelentkezve a google-fiókodba, vagy nincs is youtube-os fiókod, vagy ezek közül kettő vagy három is egyszerre .
Mi a youtube felhasználóneved?Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Pistakiss
őstag
Hali!
Háát, eléggé hülyének nézhetsz, ha ezeket komolyan gondolod!
A netről írtak nem a mobilnetre vonatkoznak, gondolod, hogy azzal akartam volna feltölteni, meg egyáltalán net nélkűl tudtam volna netet használni? A másik hülye elképzelésed a Google felhasználói nevem, ha olvastad volna, rendesen, a hsz-mat, akkor azt is láttad volna, hogy Motorola Defy-al nyomulok, ez a készülék a lányomé lesz, csak még nincs itthon és az én sim-mel próbálom beállítani, amin van mobil net, 1 GB/hó, tehát kellene, hogy fellépjen a hálóra.
Tehát a 3 általad leírt kívánalom közűl 2.vel rendelkezem, YouTube-s jelszavam az nincs, de nem is kért a feltöltéskor és nem írta ki hibaként sem és a Google-s bejelentkezést sem hiányolta, hanem elindult a feltöltés és egyszercsak megállt
Egyébként, ha ennyire okos vagy, akkor légyszíves írd meg, hogy hogy tudnék feljelentkezni az internetre, mármint a mobilra, mert ez a Motorolámmal nem volt gond, amikor megvettem"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
e-newsee
addikt
USB:
Tud valaki segíteni? Miért nem tudok USB-n kapcsolódni a telefonhoz MyPhoneExplorerrel?
Kliens fent a telón, program a pc-n (legfrissebb), USB hibajavítás is bekapcsolva. Memóriakártya, és média módban is próbáltam. Van valakinek tippje? Mindig azt írja, hogy nincs készülék. Pedig a kliens szerint is rá van dugva a kábelre, csak nem tud kapcsolódni.
Köszi a segítséget előre is.Cirip:
Tegnap én is csináltam videót egy hét után. Eddig azért nem, mert a telefon ciripelt, gondoltam úgyis belehallatszik, minek szüttyögjek vele. De a tegnap esti téma után kipróbáltam, és kussol a videó alatt a telefon. Csak az az ütemes pattogás/dobolás hallatszik, ami amúgy is, ha a teljes csendet próbáljuk felerősíteni. Ciripelésnek nyoma sincs, pedig amikor pl megy egy flash reklám a honlapon, akkor csinálja rendesen. Ha elindítom a kamera appot, akkor abbahagyja. Csináltam videót, fel is töltöttem, de itt a cégnél nem tudom belinkelni, mert a youtube nem engedett.
Szóval bocs, hogy csak így tudom "belinkelni":A címében van valami olyasmi, hogy "mini pro", meg "noiseless", meg hogy "11w33" zárójelben. Feltöltő: S7ABO. Keressetek rá!
Egyébként rájöttem, hogy ez nem tücsök, kabóca, vagy hasonló, hanem egy beépített Geiger-Müller számláló. Új fícsör.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lordring
aktív tag
Nem egészen a telóhoz kapcsolódó kérdés: ha főleg wifi-t használok, akkor a kimenő levelezést több fiókkal hogyan lehet egyszerűen megoldani? Mert ha jól tudom, ilyenkor mindig változik az SMTP szerver, és emiatt nekem eddig csak otthonról sikerült küldenem, mert ott ugye fix.
-
-
e-newsee
addikt
A build szám? 4.0.A.2.335
De ez miért kell? Ettől függne a dolog?Wifin megy otthon, csak én a cégnél szeretném az outlookot szinkronizálni, hogy "utolérjenek" a meetingek akkor is, ha nem vagyok a helyemen.
[ Szerkesztve ]
-
papirzsepi93
tag
hello
hallottam hogy a telenoros kártyákkal nem működik megfelelően a teló ezt tapasztalta innen vki? -
Zsolto
őstag
válasz Pistakiss #2933 üzenetére
Hát, ne haragudj, hogy törtem a fejem és próbáltam rájönni, mi lehetett a baj. Nem akartalak megbántani, hülyének meg élből nem szoktan nézni senkit, de azért elég bizonytalan, mindaz, amit leírsz. Viszont a hangnem nem tetszik, ezért a magam részéről itt kiszállnék a probléma felgöngyölítéséből.
peaceEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
kexksz
addikt
Hali!
Tervezem egy ilyen telefon vételét. Vodás vagy független lenne jó. Legolcsóbban GSMLine-nál láttam 50kért, tudtok ennél olcsóbb helyet esetleg? Használt is jó lenne, de amíg a használt ár kb 45-55k, ami kicsit vicc, inkább kihagyom.
-
e-newsee
addikt
Srácok, valakinek az USB csatlakozási problémámra van tippje? Jó lenne, ha valahogy megoldódna, fontos lenne, hogy tudjam szinkronizálni.
http://m.mobilarena.hu/tema/re_sony_ericsson_xperia_mini_pro_igy_kell_folytat/hsz_2935-2935.html
Bocs, nem tudtam máshogy belinkelni, mobilról írom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...