- SAP funkcionális tanácsadó - Élelmiszeripar - Svájci tulajdonú cég
- Banggood
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- Windows 10
- Aliexpress tapasztalatok
- Asus router-ek
- Vírusirtó topic
- Bittorrent topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
Hozzászólok Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
A számítási teljesítmény és program fejlődési lehetőségeit nem tudom és nem is akarom elvitatni, én a környezeti érzékelés miatt vagyok inkább szkeptikus. Minden külső tényezőre lehet egy szenzort hozzáadni a rendszerhez és mindig mindenből lehet eggyel pontosabbat, érzékenyebbet, nagyobb felbontásút. Ha ezt sokáig játsszuk, akkor eljutunk arra a pontra, hogy be kell lássuk: a közlekedési infrastruktúra túlságosan nyitott rendszer ahhoz, hogy ezt a végtelenségig lehessen csinálni, aminek véleményem szerint két ellenszere van:
1) elkezdjük azt kívülről behatárolni: autópálya minőségű utakat fektetünk mindenhova, ami értelemszerűen ugyanúgy költségnövelő tényező, csak a másik oldalról (lásd R76, ami csak egy első lépcső), vagy
2) belátjuk, hogy az önvezető autó mégsem lesz soha teljesen önvezető és minden évben ki lehet adni eggyel okosabbat egy kicsivel drágábban. Ez mondjuk a marketingesek számára igazi aranykor beköszöntét jelentené, de én ezért még kevésbé rajongok, mint az 1) megoldási lehetőségért, mert igazából a fejlesztési oldalon meg fogyasztói oldalon állóknak is hosszú távon rossz szájízt fog okozni.
Hozzászólok Aktív témák
it Egy felmérés szerint a felhasználói igények alapján is az látható, hogy hatalmas változások várhatóak a következő évtizedekben.
- SAP funkcionális tanácsadó - Élelmiszeripar - Svájci tulajdonú cég
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox One
- [Re:] Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
- Kávé topik
- Hi-Fi-ről általánosságban
- [Re:] PlayStation Now - A decembertől elérhető újonc
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 7 plus 32 gb eladó, használt, de patika állapotban!
- XFX RX 570 4GB GDDR5 RS Black Edition OEM Eladó! 29.900.-
- XFX RX 570 8GB GDDR5 RS XXX Edition OEM Eladó! 35.900.-
- Épített GAMER! ASRock B365M-HDV/i5 9400F/16GB DDR4/RTX 2060/256GB SSD/Bitfenix Nova/Corsair 650W
- Új Dell Latitude 7300, 13.3" FHD IPS, i5-8365U (8 v.mag), 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, gar 2023.09