-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Ez ugyan powerbank de tölt mindentis
EB-U1200 -
hunluigi
senior tag
A legutóbbi frissítés össze borogatta a számlapomat, így újra fel kellett csapni. Ha már benne voltam pár apró módosítást eszközöltem.
Többen jelezték, hogy a wfs formátummal meggyült a baja, így most rakok apk-t is
Apk felrakáshoz Easy Fire Tools ajánlott.
ps: csak akkor állj neki, ha tudod mit csinálsz, nincs sem időm sem türelmem tömegesen végig vezetni távsegítséggel a felrakást!
-
hunluigi
senior tag
válasz
modd3r #13063 üzenetére
Tessék használd egészséggel!
Felrakáshoz lentebb linkelt WFS kelleni fog a samu fejlesztői oldaláról (gondoltam csinálok egy fejlesztői profilt, felrakom play-re, és akkor csak telepíteni kell mint bármilyen más számlapot de pénzéhes google 25 dodo regisztrációs díjat akar leakasztani
)
Ha elakadnál a felrakásban jelezd, mert ADB-ben megy fel, szóval kicsit mókolni kell.
A complication boxok nem fixek így azokat a telepítés után az órán, vagy a wearable-ben konfigolni kell.
-
hunluigi
senior tag
Ez a legutolsó kreálmányom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest