Új hozzászólás Aktív témák

  • p87

    senior tag

    válasz kerxy #12275 üzenetére

    Hmm az már nem rossz. Jó lenne lecserélni az S6-osom, csak őrlődöm nem tudom megérne-e ennyi pénzt a csere. Használtan gyári 2év garisat nem találok már régóta.
    Nagyon megvagyok elégedve az S6-osommal, csak jó lenne a plusz tárhely, jobb üzemidő, vízállóság.

    Ha valakit érdekel most jártam utána ennek a gyári garanciának.
    Idézet a hivatalos Samsung terméktámogatástól:
    "Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy amennyiben az Ön által említett készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, számla illetve jótállási jegy alapján 12 hónap garanciaidővel rendelkezik, amely termékregisztrációval további 12 hónappal bővíthető.

    Amennyiben az Ön készülékét külföldről importálta a kereskedő, tehát nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, azonban az Európai Unión belülről származik, kitöltött illetve lepecsételt számla alapján egy év teljes körű jótállás vonatkozik rá, amelyet bármely magyarországi márkaszervizünkben érvényesíthet. Márkaszervizeink a 12 hónap letelte után is készséggel állnak rendelkezésére, és velük van lehetőség egyeztetni a javítással kapcsolatos díjszabásokról is."

    Az első részét eddig is tudtam, csak a másodikat nem.
    Tehát ha EU-s a készülék, elég csak a számla 1 év gyári jótálláshoz.
    Így már elgondolkoztató, a gsm bolti verzió is, mert így már 147ezerért lehetne venni, igaz csak 1 év gari a 2 év helyett de akkor is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák