Hirdetés
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha már ujjlenyomat olvasó.
Lehet triviális kérdés, de nem jöttem rá.
Lehet az olvasót úgy beállítani, hogy csak rárakom az ujjam és már nyitja is a képernyőt, azaz nem kell előtte egy home gomb megnyomás? -
savoo
addikt
Azt, hogy te inkább ne kísérletezgess.
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok. Valaki vett már a mobilcornertől s7-et? Vagy honnan lehet 2 év garisat venni normális áron?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
-
Geri1985
tag
Ujabb dolog a 7.0-val kapcsolatban. Lehet csak az en szemem tul eles vagy ez keszulekspecifikus, de a fenykepek minosege szerintem nagyon sokat romlott.
Az egyik fo ok, amiert ezt a keszuleket vettem az a fenykepezo kepessege. Olyan szivarvanyt lattam ma, amit meg sosem ezelott hat mondom megorokitem mivel nagyon sokat fotozok a telefonnal. Nos majd 5 percet toltottem azzal, hogy csinalok egy fasza kepet. Nem sikerult. Barmit allitgattam a szinek fakok lettek, a szivarvany harsany szineit egyaltalan nem kepes most visszaadni a keszulek pedig tenyleg mindent megprobaltam. Filtert soha nem kellett hasznalnom meg a kepekhez korabban. Szoval "elegge" elgurult a gyogyszerem a latottak alapjan. Es nem egy DSLR gephez hasonlitom az eredmenyt, hanem a korabban keszitett fotokhoz. Na mindegy. Remelem ezt a kovetkezo frissitessel kijavitjak. -
stemplar07
őstag
Egy kérdés olvastam , hogy másoknál is előfordult ,hogy nem tud hívást kezdeményezni , ( nálam már 2x volt..) csak ha újraindít/vagy , reülő mód on/off , ez mennyire jellemző? és az előző buildnál is volt ? Vagy csak a legutolsó (független magyar)build verziónál ? Illetve vitte valaki emiatt gariztatni ? köszi a választ ,
-
savoo
addikt
válasz
stemplar07 #12971 üzenetére
Nekem még soha nem volt ilyen. És hiába mondják itt többen, hogy ez normális szerintem nem az. Én biztos gariztatnám ha ilyet csinálna.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #12971 üzenetére
Az enyém a beégés mellett ezért is van generálon. Ha visszakapom beszámolok róla.
-
Manka76
aktív tag
Masnak is kicsik a hivokepek bejovo hivasnal? 7.0 hasznalataval
[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 13 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
air
nagyúr
válasz
stemplar07 #12976 üzenetére
Majd írd meg, hogy mivel hajtottak el!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #12977 üzenetére
Nem, sajnos. 3g/2g-re állítás után jobb lett, de hamár megnézik a kijelzőt akkor nézzék meg ezt is
-
törölt tag
Igen, igazad van az s2 beégett nekem is, de egy s3-mat csak navinak használok és semmi baja. Fene se érti ezt. Lehet, hogy kifogtam egy gyengébbet.
Jövő héten kiderül, hogy cserélik e. Gondolom igen.Opera égett be, azóta áttértem dolphhinra mert ott van teljes kijelzős böngésző úgy, hogy az értesítősáv is rejtett.
[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok.
jó pár hónapja használom az S7-et és nagyon imádom.
De egy jó ideje zaklat hogy frissítsem és most már kezd idegesíteni.
Ti hogy vagytok ezzel a frissítéses dologgal? lehet frissíteni vagy inkább ne?
Ezelőtt Sony-m volt és az egyik telefon frissítés után totál használhatatlan lett nagyon belassult.
A másik (Z1 C) bár gyorsabb lett de instabil.Szóval nincs túl sok jó tapasztalatom erről.
A rendszer működésével 100% ig elégedett vagyok.
Max az zavar hogy a fényképezőben ha rátapintok a kijelzőre akkor nem tudok "manuálisan" zoomolni. van hogy jól jönne. De a hiányába nem halok bele.Kicsit más: Van valami jó rádió app? magyar rádió állomásokkal ami működik háttérből, az néha jól jönne.
[ Szerkesztve ]
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
600700
senior tag
Aki betat hasznal attol kerdeznem , ha megnyitod a YT appot nektek is sokkal fenyesebbre veszi a kijelzot? Ha kilepek utana a beallitott fenyerossegre visszaall.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
törölt tag
válasz
DrJános #12991 üzenetére
Frissitsd nyugodtan. Rádiónak meg itt van ez
-
samu74
addikt
válasz
stemplar07 #12984 üzenetére
Az sajna nem nagyon segít ezen problémán...Próbáltam én is ezeket, volt hogy hetekig jó volt, aztán egyszercsak jött az sms a nem fogadott hivasról. Vagy hívtam volna és dobta a hívást...Érdekes módon a mostani BPHJ rommal mintha nem lenne gondom ezzel.
Én már elfogadhatónak tartom ezt az állapotot, mert előtte volt hogy naponta szarakodott.
Még annyi hogy valamelyik külföldi fórumon olvastam hogy a hálózati protokol miatt szarakszik, nálam most ez így néz kiJa, meg van fent egy Network Monitor app,az jelzi ha dobálja a hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
stemplar07
őstag
válasz
samu74 #12994 üzenetére
Köszi , de nekem úgy tűnik, hogy a V10-nél hasonló a problem.. és Tkom lesz a ludas a szar új Huawei tornyaival.. épp most olvasom, hogy az 5G-re készülnek.. haha ,amikor a 2G sem jön össze, ha nem kötne a flotta,, akkor már rég Voda , vagy Telekomos lennék ..Kritikán aluli lett a ,,Tré,, vicc..gyakorlatilag LTE off , ha azt akarod ,hogy elérjenek, vagy tudj telefonálni ..
[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
válasz
stemplar07 #12996 üzenetére
A Voda ilyen szempontból jó, nekem csak a customer supporttal volt gondom.
Majdnem mindenhol teljesen stabil az LTE, H+-t, vagy E-t szerintem még nem is láttam a telefonon.
-
Burt1793
veterán
válasz
stemplar07 #12998 üzenetére
Nem, nem csak a T-nél van gond. Nincs összefüggés, teljesen random (nem csak gyenge 4G-nél). Én telenoros vagyok, augusztus óta nem volt hálózatváltás problémám Magyarországon egészen két héttel ezelőttig, akkor nem tudtam hívni egy alkalommal. Gyors repülő be-ki és minden okés azóta is. Mindig az elérhető legfrissebb telenoros androidot (most augusztusi) használom. Ez van annyira ritkán, hogy nem zavar 2018 májusáig garanciás amúgy, szóval ha sűrűsödne a dolog, elvinném.
-
stemplar07
őstag
válasz
Burt1793 #12999 üzenetére
Köszi a gyors választ :-) akkor viszont a szolgáltatók szarják le a gyártók, s rajtuk keresztül a felhasználók fejét .. és mi ezért fizetünk, nem is keveset ,, Windows effektus avagy a banán megérik a fogyasztóknál ..
ok , hogy 2018-ig garis , de ... nem azért vettük, hogy mérgelődjünk ..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Algieba: ChatGPT: bolondok aranya
- A gamerek már veszítettek a Microsoft elleni Activision-harcban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányos topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Diablo IV
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
- Vadonat új iPhone 12 PRO 512GB pacific blue kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 12 PRO 256GB gold kártyafüggetlen! Akku 92%!! Nagyon szép állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (Pacific Blue) Független
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest