Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Linux kezdőknek
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- VPN topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- Linux Mint
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roxan
senior tag
válasz
gubolaa #11991 üzenetére
Nekem is az álló S7 töltő van, nem igazán vettem észre hogy melegszik, langyosnak langyos. De ebben ugye van ventilátor, gondolom a melegedés ellen tették bele. A jó, szeretem benne, hogy nem kell sehogyan sem pozicionálni, bármilyen tokkal hátlappal ment eddig, jó vastaggal is.
Igazából az egész telefonnak hozzá sem kell érnie, kipróbáltam, majdnem 1 cm-re eltartva is tölti. -
Richard
őstag
válasz
lafaty80 #11999 üzenetére
Ez az Android FRP (Factory Reset Protection) akkor lép életbe, ha úgy lett csinálva gyári visszaállítás, hogy nem lett előtte kijelentkezve a google fiókból amivel használva volt. Megkerülni nem lehet. Mindenképpen kell hozzá a korábbi fiók.
szerk.: Nem segít a 4 fájlos sem mert azt a részt amiben ez tárolódik semmi nem írja felül.
[ Szerkesztve ]
-
Yodafon
senior tag
Hello
Vezetéknélküli töltésnél mennyit számít hogy tokban van a teló? Gondolok itt a töltés által okozott hő káros hatásaira az aksiban :S
I'm gangsta!
-
Iparmágnás
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, arra van mód, hogy mobilnet mellett a Messengeren a Viberen és a Gmailen kívül minden program adatkapcsolatát letiltsam?
-
borsodika
őstag
Most vettem speedshopban 1 nilkin tpu tokot, elég bejövős és kb annyiba kerül mintha kintről rendelné az ember. Akit érdekel: [link]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
F-ECT$
titán
-
MPite
tag
válasz
borsodika #12026 üzenetére
Nekem is ilyenem van, leejtés esetén valószínűleg semmit sem ér, de sokkal jobb a telefon fogása és alig látszódik, hogy rajta van, pont ilyet kerestem én is, karcok ellen tökéletes. Másfél hónap alatt annyi a gond vele, hogy könnyen koszolódik, gyakran kell kívül-belül tisztítani.
-
Iparmágnás
tag
Ha már az ember vesz egy telefont 200k-ért ne a tokon spóroljon.
Szerintem megéri beruházni egy 5-6 ezres tokra, így karcmentesen 2-3 év múlva is el tudod passzolni jó áron.
-
600700
senior tag
válasz
Iparmágnás #12032 üzenetére
Ez igaz. Bar a problema altalaban az ha a tok es a telefon koze kerul a porban levo kvarc.Ez elofordulhat egy 1eft toknal meg egy 20eft nal is.
2-3 ev mulva inkabb elajandekozom minthogy vki jol jarjon egy karcmentessel. 😅 de mondjuk nalam nem marad az , hasznalati targykent nezek ra :-)[ Szerkesztve ]
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
törölt tag
válasz
kekkola #11990 üzenetére
Nna..
Royal Sprint :jeles..
1ehozza az irodába. Köszön
2: köszönök, kiveszem a kezéből a csomagot.
3:kibonthatom?
4:előbb írd alá, hogy a csomagolás sértetlen.
5: csomagolás sértetlen, aláírom
6:most kibonthatom?
7:ki b.meg,csinálsz vele amit akarsz
8:kibontom,kiveszem a telefont, átnézem,hibátlan.
Fizetek aláirom megint egy másik erre vonatkozó helyen.
Kezébe nyomtam egy ajándék RedBullt, ennyi volt kellemes benyomással végződött a dolog.Nem sokan tudják de náluk az átadás két lépcsős (ha résen vagy, ha nem akkor kér 2db aláírást oszt jónapot) .
Egy aláírás a külső szemrevételezés után(ez őket védi, hogy a munkát jól elvégezték) majd ha mégsem tetszik, akár sérülés vagy akár a színe miatt akkor vissza lehet adni fizetés nélküli.
Egyébként ez a C7 egy zseniális telefon, de az már egy másik történet. -
Burt1793
veterán
válasz
kellcucc #12039 üzenetére
Viszonylag puha fém a keret, valamilyen aluminium ötvözet lehet. Én az A5-ösömet zsebben hordva nekivertem egy 10mm-es vasbeton oszlopnak, nem ütődött nagyot, de egy hasonló, bár nagyobb sugarú benyomódás lett rajta. Persze a képeid nem túl jók, nem teljesen kivehető a sérülés.
A telefonfotózás nekem se ment elsőre, később, a képeket nézve jöttem rá, hogy hogyan kell.Csodálkozom azon, hogy az S7-en még nincs semmi sérülés, pedig már 5 hónapja meg van, ugyanúgy használom. Szerencse, lekopogtam.
(#12043) Littlecar: Kell egy kis idő, hogy megszokjam ezt a sexy avatart...
Amúgy a prémiumosoknak szóló kitiltás alatti üzenetolvasás kamu, anno amikor engem hetente kitiltottak a Lumia930 topik miatt, nem tudtam egyáltalán belépni, csak egyszer, a többi kitiltás során nem. Az egyéni avataromat is elvették, pedig a Lúdas Matyi rajzfilmből volt a retardált katona.[ Szerkesztve ]
-
-
kellcucc
aktív tag
válasz
#67656192 #12043 üzenetére
Alleeba vittem, a srác ahogy forgatta alaposan szemügyre vette, míg kerestem a bankszámlaszámom fél szemmel láttam hogy simogatja a sérülést is, nem volt túl bizalomgerjesztő. Amúgy segítőkész volt, a lapra azt írta, hogy kipróbált. Gondolom ahova küldik, ott is szemügyre veszik, nehéz egy ilyen hibát nem észre venni. Visszaraktam az első fóliát rá, kérdés hogy jó fejek lesznek-e vagy sem. Azt mondta 30 napon belül kapok visszajelzést. Kicsit sokallom, ha a 14. napon adom le, akkor meg onnan számítva 30 nap? Remek. Mindegy, most egyenlőre áll a pénzem a dologban. Ha visszaküldik, akkor meg majd használom..
A telefonfotózásra reagálva: mivel még nem megy reflexből az iso-rekesz-záridő beállítás, így idegességemben nem akartam ezzel is szórakozni, ergo auton volt, ami valószínű a kevés fény miatt tág rekeszen volt és így lett olyan, amilyen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #12042 üzenetére
Pfff... Az enyém már karcos a töltőnél, meg az alja és a teteje úgy általában. Néha amikor a melóscucc mellkaszsebébe rakom a tollat, vagy a csavarhúzót akkor van hogy nekiütődik...
A töltőt meg mindig csak úgy "érzésre" dugom, nem szoktam nézegetni. Úgy sem lesz eladva. Mire a hűség lejár, meg annyit fog érni amennyiért úgy sem adom el.Erre jó példa az S5 Minim.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
- Vadonat új iPhone 12 PRO 512GB pacific blue kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 12 PRO 256GB gold kártyafüggetlen! Akku 92%!! Nagyon szép állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (Pacific Blue) Független
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest