Hirdetés
- Amazon
- Mikrotik routerek
- Szinte csettintésre készít majd videojátékokat a generatív AI
- Linux kezdőknek
- Leállítanák a 18 év alattiak közösségi médiás lázát
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- VPN topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
msgt.fubar #12674 üzenetére
Ez mindenkinek kijött mert külön frissíthető. Vagy a beállításainál vagy a Galaxy Apps-ből.
-
Stokiii
csendes tag
Sziasztok!
Azoktól érdeklődöm, akik bőr hatású fóliát használnak. A képeken nekem is nagyon tetszenek, viszont ezek csak optikailag érződnek annak, vagy tapintásra is megvan a bőr feeling?
Többen a DBrand-et ajánlottátok, van esetleg valakinek tapasztalat Extremeskins típusból? -
leslien
nagyúr
telenor itt sem tette még tiszteletét októberi frissítés ügyben?
TOZ : lesz még egy párszor az WOOOW...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
TOZ
addikt
56%on az akku, 3ó8p a SOT. WOOOW.
Mondjuk csak böngészés, de akkor is.[ Szerkesztve ]
-
Norbeey90
tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki ajánlani aliexpress-es árust ahol megbízható memóriakártyákat árulnak?
-
Burt1793
veterán
válasz
Zap-Em #12720 üzenetére
Lehet, hogy még médiakeresés megy... most raktad fel? Akkor biztos. Én a beállításaiban kiválasztottam azt a két mappát, amikben az az összesen 110 giga zene van és beállítottam, hogy csak manuálisan én végezhessek médiakeresést. Így amikor zenét másolok rá, akkor nyomok egy gyors keresést. Albumborítókat is leszedte már netről, szóval nem csinál semmit alap helyzetben, csak játssza a zenét.
Nálam lezárt kijelzőnél, vezetékes fülessel 442 MHz.
[ Szerkesztve ]
-
-
arn77
aktív tag
válasz
migabi24 #12727 üzenetére
Látom megint, vagy inkább még mindig téma a SOT. Én nem nagyon vagyok, voltam eddig hardcore user. Igazából eddig csak olvastam a hasonló üzeneteket, és nem tudtam, hogy az én telefonom tudja e az itt sokak által leírt értékeket. Eddig volt 5 napos készenlétem is. Egy pár napja használva van rendesen a telefon. Meglepő módon 5 és fél órát produkált. Elég rossz hálózat, állandó wifi és másfél nap készenlét mellett. Tiltva semmi nincs, csak az AOD, pár perc hanghívás volt még. Szóval minden rendben, és meglepett, hogy mit is tud valójában az akksi.
- LG OLED83C1 - Onkyo TX-RZ830 - Zidoo UHD3000 - Panasonic DP-UB820 - Klipsch RP-280F Piano Black - Klipsch RP-450C Piano Black - Klipsch RP-160M Piano Black - Klipsch R-115SW - Klipsch R-15M - Klipsch RP-140SA -
-
olahroberto
tag
1+2 év garancia...ki tudja ezt elmagyarázni mit is jelent pontosan....
-
Burt1793
veterán
válasz
olahroberto #12732 üzenetére
Olvasd el az apróbetűs részt. Valszeg 1 év hardver és 2 év szoftver. Vagyis valamilyen zuggsm ajánlata, de ez nem biztos. Olvass. A hivatalos gari 1+1 év teljeskörű (aksi, töltő kivétel) gyártói jótállás.
Persze pl a MediaMarktban vagy a SES-ban lehet venni plusz garit. -
migabi24
veterán
válasz
olahroberto #12734 üzenetére
Pont azért, nesze semmi fogd meg jól😆
-
migabi24
veterán
Sikerült ma szert tennem egy ilyen tokra, [link] ez gyerekek az a minőség amivel nem találkozol semilyen üzletbe, a képek nem adják vissza, ezt birtokolni kell, nem olcsó, de egy ilyen kategóriás telefonnak ez dukál, tökéletesen méretpontos, élmény használni
-
olahroberto
tag
Van valami hír az Nougat-rol? Mikor kapjuk?
-
válasz
olahroberto #12737 üzenetére
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
migabi24
veterán
válasz
olahroberto #12737 üzenetére
Miért is várod? Majd kukkants be valamelyik nexus topikba, visszasírják a 6-ost
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
olahroberto #12734 üzenetére
Gondolom gariidőn belül ingyen feltolnak egy új rendszert, ha szoftveres problémája van a telónak. (Nem mindenki ért hozzá.)
-
F-ECT$
titán
S tervezőben beállított riasztás meddig szól? Ha nem nyomom le, akkor egy idő után simán eltűnik, vagy marad valami nyom utána?
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- iPhone 12 Pro 256GB gyári független megkímélt!
- Apple iPhone 12 64GB Fehér/Normál állapotban/3 hónap garanciával/87%-os akkumulátorral
- Vadonat új iPhone 12 PRO 512GB pacific blue kártyafüggetlen! Apple garancia!
- iPhone 12 PRO 256GB gold kártyafüggetlen! Akku 92%!! Nagyon szép állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (Pacific Blue) Független
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest