- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Java programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- [Re:] Könnyen kinyitják a hackerek a Tesla autókat, sőt, bármilyen Bluetooth-zárat
- Windows 10
- [Re:] Lekapcsolták a világ egyik legnagyobb hackerfórumát
- Adobe Photoshop
- [Re:] Egy venezuelai orvost vádolnak zsarolóvírus-értékesítéssel
- [Re:] Robotizált raktárbázist nyitott a Euronics Kft. Üllőn
-
IT café
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nemeth.akos #21000 üzenetére
Igen, FR = factory reset. Csak a héten érkeztem a topikba, de az előző telóm topikjában (S5) javasolni szoktuk az FR-t, amikor főverzió váltás történik androidban.
Ha pedig néha valami anomália előfordul, akkor egy cache törlés meg szokta oldani a problémát.
Igaz nem mindig, de akkor meg majd találunk másik lehetőségeket.
Nem tudom, hogy a te problémádnak mi lehet az oka, lehet teljesen más, de akkor majd jönnek okosabbak és mondják.
Viszont arra figyelj majd a jövőben FR előtt, hogy ami fontos, azt mentsd le, nehogy elvesszen, mert ilyenkor minden törlődik.
Igaz, ha be van állítva a beállítások és egyebek mentése, akkor FR után a teló megkérdezi, hogy akarsz-e visszaállítást, és elvileg mindent szépen visszatölt, amit előzőleg beállítottál, appokat is.
A képeket és egyéb dolgokat érdemes lementeni, mert azokat nem menti.[ Szerkesztve ]
-
Deck
félisten
Megosztom a tapasztalatom ami félig off de hátha jól jön valakinek. Volt 2 xiaomi dual driveres fülhallgatóm ami szuper de a bal oldala mindegyiknek megadta magát, az egyiknek a jobb is. Majd olvastam, hogy mártogassuk alkoholba, nem hittem először benne de kis Jack mindig van otthon így kipróbáltam és most mindegyik füles remekül szól
A 2.at azért vettem mivel azt hittem az elsőnek már vége. Most mindegyik jó
(legalább nem csak a csc kódokról megy a felesleges beszéd
)
[ Szerkesztve ]
PS5 / Sony Bravia XH90 / Galaxy S20FE
-
Csigger
őstag
Sziasztok,
Mióta megjelent a 7.0 örömmel használom de egy vmi nagyon idegesítő és az pedig a Google asszisztens. Tapasztalta már vki hogy butább mint a 6.0ban? Pl kérem hogy keresse meg az adott dalt ami éppen szól azt mondja erre nem képes!?Android, iOS, ex-WP user
-
Tesztelo.hu
senior tag
Hihetetlen a Samsung támogatás.
Feltettem nekik is a kérdést, amit itt is, hogy a Samsung Cloud beállító képernyőjén a kapcsoló melyik állásában használja csak a Wifi-t (azaz a mobilos adatkapcsolatot nem), mert nekem nem egyértelmű: [kép]Erre első körben az a válasz érkezett, hogy a funkció mindenképpen szinkronizál, azaz nem lehet beállítani. Miután még egyszer elküldtem a képernyőképet, és jeleztem, hogy de, be lehet állítani, arra szolgál ez a képernyő, jött egy válasz, hogy vegyem igénybe az ingyenes távkezelés szolgáltatást, amiben egy technikus csatlakozik a telefonomhoz, és segít beállítani. Ehhez egyeztessek időpontot.
Ez kabaré. Nem tudnak egy tök egyszerű kérdésre válaszolni? Minek ehhez távsegítség? -
gerner1
Topikgazda
Egy kis segítséget kérnék.
A sógornőm lecserélte a telóját egy Vodkás S7 -re. Ez most Nougat -os, a CSC pedig, ugye VDH. Telepítette a MiniShare app -ot, amit egyébként addig is használt, csak másik telón. Ezen most nem működik.
Hibajelenség: ... - Az app elindul, de amikor a bal felső sarokban, az avatar képet érintjük, hogy beállítsunk egyénit, illetve másik nevet adjunk a készüléknek, akkor azt az oldalt, ahol ezt megtehetnénk, egyszerűen csak bevillantja, de nem adja. Ezt még le is nyelnénk, de se a Create Group, se a Join Group nem működik, mert bármelyiket érintve kifagy az app, vagy nem is csinál semmit. A korábban használt, más appok, jól működnek...Volt FR, wipe cache, újra-belakás, stb. Szóval a szokásos dolgok, többször lefutva.
Az app, egyébként probléma nélkül fut más készülékeken android 6, és 7 -esen is. Van két XEH S7E, S5, stb, mindegyiken hibátlan, patent. Ami még nem volt, az a másik CSC -re kiadott ROM feltolása Odin -nal. Meglépném ezt is, de nincs infó, hogy mondjuk másnál, másik CSC -n működik-e. Szóval, lehet, hogy felesleges is lenne...Kérdés az volna, hogy esetleg van/lehet valami beállítás, engedélyezés stb, ami miatt nem működik? ... -Amennyiben igen, akkor melyek azok, amiket ellenőrízzünk ??? ... - Lehet, hogy a Vodkás ROM -on hibásan fut ?
Aki szintén használja, vagy esetleg megnézi, és nála jó a saját S7 -esén (SM-G930F) .... - Legyen szíves, és írja már meg, hogy igen. Illetve azt, hogy milyen CSC -n van a készüléke, vagy mit állított át a Beállításokban, amelytől müxik neki ...
Előre is köfi minden infót!
-
jeni
félisten
Hello!
A kételkedőknek és a kevésbé bátraknak!
S7 teló XEO Nougat 7.0 (nem tetszett) verzió lecserélve (visszarakva) 4 fájlos megoldással 68% aksi érték mellett.
Odin 3.11.1 verzióval.
A leszedett fájlt ki kell csomagolni!
Mindig az adott fájlt kell az Odinban hozzá párosítani az adott ablakhoz!AP=AP
BL=BL
CP=CP
CSC=CSCEzt érdemes figyelembe venni.
Ha flasheled a telót PL: (FXXU1BPLB ) vagy ilyesmi és a benne lévő szám 1. akkor talán tényleg menni fog ha 2.3.4 stb már nem biztos,hogy jó lesz. Érdemes a verzió számokat is figyelembe venni.Knox állás:
0x0 -
ACE-
őstag
válasz
Tesztelo.hu #21006 üzenetére
A beállító képernyő, és a szöveg szerintem elég egyértelmű. Ott, amit beállítasz, azt csak Wifin fogja szinkronizálni. Ha nem kapcsolod be, akkor mobilneten is fogja szinkronizálni...
Vivid meghívó (40€ visszatérítés) Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font + 1% visszatérítés 30 napig)
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #21006 üzenetére
Nem használom, de ha megnézed a linkelt kép felső sorát szerintem elég egyértelmű. Szinkronizálás csak wifi-vel. Ergo amire nincs bekapcsolva az mobiladattal is szinkronizál...
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 ==> Galaxy S10+
-
terra052
őstag
A "Smart bluetooth"-ról hallott már valaki? Egy HR monitort csatlakoztatnék Runtastichoz, látja a BT eszközök között de nem hajlandó csatlakozni hozzá.
Persze a Xiaomi telefon azonnal csatlakozott és vígan megy vele...werkmania.hu
-
modern
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, hogy mitől lehet az, hogy ma vettem egy s7 edge-t és feltettem töltőre, amint feltöltötte kikapcsolt és pirosan világit a led rajta (ha leveszem a töltőről akkor is) és semmire nem reagál?
Nem lehet bekapcsolni (bekapcsológomb+hangerő le gombbal se)Ötlet?
Mobilon hamarabb elérsz: 70/548-0839
-
Jazzmedve
tag
Tenyleg változott a billenytuzet a 7.0-an vagy csak en utok allandoan felre??! Mostaban nem tudok egy normalis mondatot leirni javitas nelkul. Vagy lehet csak nem kene annyit inni 😂😂
-
Jazzmedve
tag
Na a masik meg h pattog a hang a videofelvetel alatt. Ezt se sikerult 1 ev alatt kijavitani. Azert ez egy kicsit gaz..h egy csucskategorias telefonnal szar a video mod...
-
fornettisuti
addikt
Hol van/volt a Shot & More alkalmazas? Sem Play aruhazban nem latom, sem a galaxy appsban.
A rendszerem MM, nem frissitettem 7-esre.[ Szerkesztve ]
Honor 20 - LG Gpad 8.3 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Huawei Watch GT - Xiaomi MiBand 6 - Redragon Surara Pro + Kala & A4Tech X7
-
enemi
senior tag
válasz
fornettisuti #21029 üzenetére
[̲̅̅P̲̅][̲̅̅s][̲̅̅y][̲̅̅T̲̅][̲̅̅r][̲̅̅a][̲̅̅n][̲̅̅C̲̲̅̅][̲̅̅e]
-
mark67
csendes tag
Ha FR-t szeretnék csinálni, akkor hol és melyik opciót kell választanom, hogy a letöltött alkalmazások és a beállítások megmaradjanak?
-
Gomez1984
aktív tag
Sziasztok
1 hónapja van meg a készülék, jól teszi a dolgát, viszont a kamerától nem vagyok elájulva, szerintem az S6 és a G4 is szebb fotókat készít.
-
fornettisuti
addikt
-
TommyNagz
senior tag
válasz
fornettisuti #21045 üzenetére
Agyondicserik az s7 kamerajat sztem epp hogy kb kozepszar.
encapsulation dot1q
-
Burt1793
veterán
válasz
TommyNagz #21046 üzenetére
Vicces vagy, középszar, de egy-két telefon jobb nála csak, azok is csak távoli témánál, jó fényviszonyok mellett.
De még itt sem teljesít rosszul az S7.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Telenor
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik